Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Исти проблем са слањем слике,није у питању њена величина јер је обрадим и смањим,чак ни 100КБ слике неће да "прођу",па је помоћ добродшла!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

ја сам слику ставила у прилоге јер није хтело да се копира у поруку, али ни ту поруку нисам послала, тако да и ја имам проблема са сликом, можда је у питању само слика, нисам покушала без слике да пошаљем

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

мало ћемо да порадимо на освежавању тема и подфорума целих klapklap

кад тема достигне свој врхунац, људи се мало уморе од коментарисања на њој а и крене у потпуно расуло.

теме које имају смисла да се архивирају ће бити закључане и очишћене временом од сувишности, и остаће на крају као смисао овог форума, да свако нађе кратко упутство или објашњење почетног смисла.

отвараћемо временом нове теме које ће моћи да заживе од почетка са новим људима или онима који нису у први мах коментарисали и који се неће уморити читањем претходних страница, већ ће тиме нови имати нови мотив и елан да и стари коментатори промене своје мишљење временом, а нови виде и чују нешто ново.

пошто се појавио и проблем броја порука и статуса, надлежни мод или админ ће збројити број обрисаних порука и кориснику докуцати саму бројку у профилу, да не изгуби статус или бројку порука.

Подели на овим сајтовима

Више нигдје не могу да нађем тему за скидање корисних филмова? А било је тако квалитетних ствари. Чини ми се да се звао Download корисних филмова. Је ли то постоји или сам ја само била смотана и нисам пронашла? crvenilo

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

имали смо малих проблема при апдејту нове базе за форум, па неке групе корисника нису могле да виде поједине теме или чак целе подфоруме.

сад је то исправљено и извињавамо се свим корисницима нашег портала и молимо вас да убудуће слободно и отворено поставите проблеме на које наилазите.

унапред хвала,

у име администрације

Меда.

Подели на овим сајтовима

Можда би било добро на насловној страни Форума поставите неко обавештење да се сајт рецимо ажурира,то би свима много помогло и избегли би се неспоразуми...

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Ја јесам али сам прво посумњао у конекцију,а после сам укапирао шта је било,није било дуго па и не смета...

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

грешка која се јавља у линији 34 једино за сад може овим путем да се регулише, пошто се не појављује увек, а невезана је за браузер.

покушај одавде логин https://www.pouke.org

уместо одавде https://www.pouke.org/forum

ако није у питању та порука, обрати ми се на пп или другачије, па да решимо.

кукије бришеш у зависности од браузера, али то је за ову тему:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1218.0.html

остави ми само одговор који браузер користиш, па ћемо средити брисање кукија и правилано подешавање браузера.

Подели на овим сајтовима

Интересује ме да ли ради ЖРУ-радио и како се покреће?Немогу нигде да га пронађем на насловној страни  0202_238.Иначе користим ОПЕРУ ако је то битно 0205_whistling

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...