Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

не ради ни мени, чак и кад се коментарише на темама старијих подфорума који су били пријављени за обавештења не региструје форум да треба аутоматски и да их пратим, већ морам да кликнем ручно, као да нисам одговарао.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги пријатељи,

Већ неко време видимо да има много наших пријатеља који би да се региструју и пишу, постављају питања и одговарају, али не знају како то да учине. Због тога сам решио да полако правим видео туторијале, појашњења...

Свакако ово није идеално, али јесте добро за почетак. Ова прва порука ће да се допуњује када год будемо поставио нови видео снимак.

За почетак идемо овако:

1. Како се регистровати на Поуке.орг и форум ЖРУ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги пријатељи,

Дарујемо вам једну малу, али верујем занимљиву опцију- Скин едитор. Можете сада да подесите боју форума, онако као то ви волите:

ibbn7BvmQDv8j4.JPG

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Чини ми се да је та опција постојала у прва три дана по преласку са SMF форума... па је после нестала. А можда се и варам.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

nisam stiso Save i zadrzalo je boju?!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Сад је о.ц. иначе сви су имали другачије аватаре , сви форумаши и то помешане , ја сам имао џесијев, меда имао неки натпис и све тако ... мислим реко ако је фазон добар је фазон , али што реко нико не примећује тај фазон

Подели на овим сајтовима

kako da resetujem tj vratim na prvobitnu postavku boja?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

ma gde to da trazim sad lol, ova opcija je medvedja usluga, hvala lepo al ja bi to obriso ako mene pitate, a ne pitate me 301 :laugh:

Подели на овим сајтовима

Супер је ова скин боја, ја сам ставио сада светло љубичасту. Него кад би могло као пре да свако ставља позадину коју хоће.

Мени је ова сада као сликовница за децу.

Ал добро да не мрачим, увек нешто мрачим, него реко ајде чисто да кажем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...