Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Vidi ovako, meni je cirilica kao pismo koje se koristi na internetu ogavno.

a van interneta?

izvini ali zbog chega je to bitno?

Ovde je rech o internet pismu i ne vidim razlog da polemishemo o drugachijim stavovima 0405_feel

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

????????, ??? ?? ?? ????? ?????, ?? ???? ??????? ???? ???????

sve drugo shto nije vezano za ovu temu mozete da mi se obratite preko privatnih porukua 0405_feel

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

станоје, машо, неке ствари немају везе са темом.

винстоне, писмо је ћирилица или латиница, енглески или српски је језик.

о укусу се не расправља, тако да немам коментар.

Подели на овим сајтовима

????????, ????? ?? ???????? ??? ????????, ???????? ??? ?????? ?? ?????.

? ????? ?? ?? ?????????, ???? ?? ????? ????????.

smeta mi ujedno i jezik i pismo 0442_feel

ukus je chudna stvar 8084.gif

Подели на овим сајтовима

???????, ????, ???? ?????? ?????? ???? ?? ?????.

?? ?? ???????? ?? ?????? ???? ?? ???? ??????.

??? ??????? ?? ??? ??? ? ??? ??????????  1327_womens

Mašo moderacija je  širok pojam :smiley:

Ako imam trn nisam još primetila https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

машо човек ти је биће превртљиво  :smiley:

баци поглед на тему

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1628.0.html

на жалост и несрећу свих нас, трун у оку туђем увек видимо али брвно у своме не видимо crvenilo

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

uostalom,možeš da pišeš komentare na engleskom,vinstone....to ti niko ne brani... 0703_read

masis poentu, ali navikao sam na to od tebe klapklap

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...