Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Може ли неко конкретно да објасни,како да "не видим" на почетној страни теме попут бројања,каладонт и слично.?

https://www.pouke.org/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=recenttopics

Подели на овим сајтовима

Bez veze je sto mozes da blokiras ceo pdf, u ovom slucaju razbribrigu gde ima i dobrih tema, a ne samo pojedine teme koje te ne interesuju.

Хвала Лено. Већ смо о томе писали, чак и слике постављали, али поједини желе да им се то непрестано и наново поставља. Волим да изађем у сусрет свакоме и увек, али не и да понављамо једно те исто и ако има написано.

Nema na cemu oce. Dobro, Zosima ima druge prioritete kada je pracenje i citanje tema u pitanju ;)

Подели на овим сајтовима

Ових дана,а вечерас највише,пријављује ми се грешка на форуму:

SQL Error

An error occured with the SQL server: This is not a problem with IP.Board but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message sho

У чему је фора?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Стара наша бољка...

Нажалост, имамо велику посећеност али не и сервер који ће све то подржати... нажалост, стање је тако како је. Надам се да ће се наћи неко ко ће нам помоћи око стабилног и јаког сервера. Скоро смо допуњавали рам меморију али је опет мало.

Подели на овим сајтовима

U nekim postovima, i ako napišem slovo š (mislim i još neka druga "srpska" slova) kao veliko, ono se u poruci prikaže kao malo.

primer: "I naravno da se osvrnem na poređenje šotre i Dragojevića... Mislim da je smislenije porediti i tražiti sličnosti imeđu pape Benedikta i Reis ul uleme Jusufspahića, nego između šotre i Dragojevića."

Ime šotra je napisano veliko, a prikazuje se kao malo...

Kad uđem da sređujem u toku prvih par minuta nakon poruke... opet ispravim, i opet se u poruci prikaže malo...

šOTRA

šotra

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм... интересантно. Ја не користим српску латиницу па не знам како је.

Шотра...

Sotra

Ајде нека неко ко има српску латиницу проба, па да видимо да ли је до форума или до тебе лепи наш Сићо

Подели на овим сајтовима

ŠOTRA (ovo je sve napisano veliko, verujte :) )

Š O T R A (veliko razdvojeno)

Šotra (prvo slovo veliko, provereno ;) )

sad se prikazuje kako treba (y)... Šta ste uradili, nemoj da me pravite ludog :)

Подели на овим сајтовима

ma nisam sigurno

Eno tamo u jednom statusu sam napisao Švedska kruna (veliko Š) a prikazuje se malo

Подели на овим сајтовима

Zašto se u desnom gornjem uglu (ispod profila) ne prikazuju tabovi sa linkovima za blog, bibliju... koji tamo stoje. Kad se stane kursorom pored taba HOME, vidi se da postoje i drugi tabovi, ali se oni ne vide... Prikazuje se samo kockica prazna... Primer u slici ispod

clipboard01mc.jpg

clipboard02iu.jpg

Подели на овим сајтовима

Верујем да су ово два најчешћа питања, али се уздам у ваше стрпљење :)

Дакле, како да цитате ставим у текст кутију, и како да ми се на профилу појави одређење типа "православац", као што сам видео код других?

Хвала.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...