Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

kada otvaram zadnju poruku na temi, stranica se učita cela, ali iz nekog razloga ne završava učitavanje - firefox vrti gore onaj kružić, i tek kad kliknem na X da prekinem učitavanje on skoči na zadnju poruku, ali pre toga neće, nego kad završi učitavanje, tj. kad ga ja prekinem (firefox 6.0.2)? I to stalno moram da radim. Jel može to da se sredi?

Ako je od pomoći, primetio sam da se neki animirani gif-ovi avatari, neprestano učitavaju: piše loading, pa izvrti animaciju, pa opet loading, pa izvrti animaciju, i tako u krug, mada to sam primetio pre par dana pa možda ste to i sredili

piše dole u statusu: Read www.pouke.org

Подели на овим сајтовима

Форум се константно мења,не знам где се шта налази... Где је одељак за непрочитане поруке у темама у које сам учествовао ? А боје форума ?

У оквиру једне од боја када се копира текст у поље за одговор,текст постане бео на белој позадини и види се тек када се притисне дугме за унос

Подели на овим сајтовима

• Гости

Форум се константно мења,не знам где се шта налази... Где је одељак за непрочитане поруке у темама у које сам учествовао ? А боје форума ?

У оквиру једне од боја када се копира текст у поље за одговор,текст постане бео на белој позадини и види се тек када се притисне дугме за унос

Неће више бити драстичних промена, сада смо се потрудили да још средимо и олакшамо коришћење форума ЖРУ. Непрочитане теме имаш на дугмету "Нов садржај" али са много, много опција које можеш пподешавати како теби одговара. Нема више промене боја, овај скин је потпуно уникатан (с тим што ово није само скин већ сасвим нова философија коришћења форума), а урадићемо још један за оне који воле тамније скинове. Иначе, за мобилне телефоне увек можете користити мобилни скин.

Подели на овим сајтовима

Жао ми је што нема више скинова да свако мења према свом укусу. Очекујем жељно тај други скин,надам се да ће ми се више допасти него тренутни.

Нема више промене боја, овај скин је потпуно уникатан (с тим што ово није само скин већ сасвим нова философија коришћења форума)...

Не разумем овај део о новој философији коришћења форума. Шта то значи ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Већ смо рекли да ово није скин већ потпуно нова концепција рада сајта (у техничком смислу). Што се тиче изгледа сајта мислим да је све ствар укуса. Са огромним бројем људи са којима се чујем кажу да им је ово један од најлепших и најфункционалнијих сајтова на којима су били. Дакле, све је ствар укуса а и стила.

Подели на овим сајтовима

Кочи док скролујем

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• Гости

Кочи док скролујем

Хм, то не бих знао шта је, али видећемо. Код мене на лаптопу све екстра ради у свим browser-има. Но, на десктопу ми помало кочи на chrome. Зато на деску користим Оперу где све ради најбоље и никада бржи није био.

Подели на овим сајтовима

kada otvaram zadnju poruku na temi, stranica se učita cela, ali iz nekog razloga ne završava učitavanje - firefox vrti gore onaj kružić, i tek kad kliknem na X da prekinem učitavanje on skoči na zadnju poruku, ali pre toga neće, nego kad završi učitavanje, tj. kad ga ja prekinem (firefox 6.0.2)? I to stalno moram da radim.

...

Jel jedini ja imam ovaj problem?

Подели на овим сајтовима

Imam problem sa prijavljivanjem koji traje danima.Prvobitno ime je "'bora"Na novom sajtu nisam mogao da se prijavim ,i prijavljujem se pod imenom "bovec" sa supruginog emaila.Administracija mi daje cirilicno sa pocetnim velikim slovom "Bora". Nije mi jasno kako sam sada pristupio, i kako u buduce da pristupam sajtu.Molim Vas pogledajte u cemu je problem. Ako je moguce izbrisite mi sva tri imena i da se ponovo prijavim.

Подели на овим сајтовима

Slično kao i u prethodnoj poruci, imam pitanje da li je moguće ubaciti ugnježdene citate (kao ranije)?

Sada se samo ubaci glavni deo poruke, a citati moraju ručno da se kopiraju.

Znači, može li citat ugnježdenih citata, al' na 1 klik?

Pa jel može ili ne može? Ja nisam provalio da može, osim ručno?

Biće da ne može?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Imam problem sa prijavljivanjem koji traje danima.Prvobitno ime je "'bora"Na novom sajtu nisam mogao da se prijavim ,i prijavljujem se pod imenom "bovec" sa supruginog emaila.Administracija mi daje cirilicno sa pocetnim velikim slovom "Bora". Nije mi jasno kako sam sada pristupio, i kako u buduce da pristupam sajtu.Molim Vas pogledajte u cemu je problem. Ako je moguce izbrisite mi sva tri imena i da se ponovo prijavim.

Хајде молим те, обрати ми се преко мог скајпа да видимо шта заправо желиш. Нисмо се ту нешто разумели. Да ли желиш да ти име са којим се логујеш буде bovec, bora, Бора ili kako већ и шта желе да виде други корисници.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ново! Свим регистрованим члановима ( регистрација траје веома кратко а може и преко фејсбука) смо омогућили premium изглед форума, баш оно што сте тражили! Верујем да ћете се веома пријатно изненадити. Заиста се трудимо да свакоме изађемо у сусрет, а сада смо се потрудили да највише изађемо у сусрет православним хришћанима. Изглед је потпуно уникатан, као и све што радимо и покреће га најновија верзија IP boarda.

Да бисте променили идите на дно форума и мало повише футера се налази опција " Промените тему" и изаберите тему ЖРУ 1 :

tema.jpg

А ево и слика како изгледа:

post-6964-0-96817800-1315830561_thumb.jp

Толико од нас за сада. Ових дана радимо један велики интернет пројекат помоћи вероучитељима у виду аудио и видео материјала, али о томе више ускоро.

Ваша Администрација.

post-6964-0-73437000-1315830358_thumb.jp

Подели на овим сајтовима

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje navijanje

.hvala. .hvala. .hvala. .hvala. .hvala.

Повлачим глас ''ЖАСУ''.

Сад је одлично!!!

Поготово за нас обневиделе :291291291:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...