Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ne podnosi se  :cmizdrenje:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Да ли је могуће "игнорисати", тј. блокирати одређену тему? Ако нпр. не желим да ми се у "Скорашње непрочитане теме" појављују Бројање, Каладонт и сличне глупости, ;) постоји ли опција да их избришем некако? Или паки и паки морам да кликћем "Означи све као прочитане"? Црногорске сам крви, надам се да ћете разумјет моју молбу. stadaradim

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Да ли је могуће "игнорисати", тј. блокирати одређену тему? Ако нпр. не желим да ми се у "Скорашње непрочитане теме" појављују Бројање, Каладонт и сличне глупости, ;) постоји ли опција да их избришем некако? Или паки и паки морам да кликћем "Означи све као прочитане"? Црногорске сам крви, надам се да ћете разумјет моју молбу. stadaradim

уколико си у одређеној теми оставио свој коментар иста ће ти се појављивати сваки пут када неко други а послије твог поста остави коментар...

Подели на овим сајтовима

Али могу ли да блокирам појављивање неких тема на којима нисам ништа писао? То питам.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Али могу ли да блокирам појављивање неких тема на којима нисам ништа писао? То питам.

Може али мораш онда да пратиш теме преко Прикажи нове одговоре на моје поруке, а не преко Прикажи непрочитане поруке од моје последње посете 

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

не, једноставно их игнориши...

свака нова тема ("свјежа") ће се приказати у  "Прикажи непрочитане поруке од моје последње посете" уколико ту опцију користиш уа "рефрешовање" форума...

уколико не желиш да ти се приказују све нове теме користи опцију

"Прикажи нове одговоре на моје поруке"

Подели на овим сајтовима

Може али мораш онда да пратиш теме преко Прикажи нове одговоре на моје поруке, а не преко Прикажи непрочитане поруке од моје последње посете 

Сваровски рулс stadaradim ;)

Подели на овим сајтовима

Питао сам због оних тема које пратим, али на којима не пишем, а које једва могу да уочим у оноликој гомили нових, мени неинтересантних тема, па их често прескочим погледом.

не, једноставно их игнориши...

Ок, претпостављао сам да нема лека. Хвала ипак.

Подели на овим сајтовима

може, ал није подешено како треба тако да багује ...

на свакој теми (као и овој) у врху, где се странице шалтају - у продужетку с десне стране има пар опција Одговор  |  Обавести  |  Означи као непрочитано  |  Пошаљи ову тему  |  Штампај.

ОБАВЕСТИ је опција коју тражиш. кад будеш кликнуо само ће ти се касти  0212_rolleyes nesiguran

Подели на овим сајтовима

А где ће да ме обавештавају, на мејл или..?

не, та обавештења за мејл подешаваш у свом профилу.

ово те обавештава о променама на конкретној теми, или ти их ускраћује, зависи коју опцију одабереш.

ако не пратиш неку тему, можеш да кликнеш да те обавештава (излази у списку тема на којим си писао, не на мејл), а ако је већ пратиш онда ће ти бити понуђена опција да престанеш да је пратиш.

одатле и две опције за праћење тема:

Прикажи нове одговоре на моје поруке - тамо где си писао и које теме пратиш.

Прикажи непрочитане поруке од моје последње посете - новоотворене теме и оне које не пратиш, али ти се свеједно приказују.

ОБАВЕСТИ функција постоји и на конкретним подфорумима, са еквивалентном функцијом.

ал, као што рекох, багује.  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Добих у свом доњем делу браузера линијче слично оном какво беше и на facebook-у, па ме интересује како је могу исто (линијче) и да користим? Како се прави friend list?  t4431

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добих у свом доњем делу браузера линијче слично оном какво беше и на facebook-у, па ме интересује како је могу исто (линијче) и да користим? Како се прави friend list?  t4431

Radimo na tome. Za sada zanemarite postojanje ovog donjeg ceta. AKo Bog da, sredicemo ga do veceras.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...