Стефан Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Kupicu ti Dimije da ides u Dzamiju Kupicu ti dimije da ides u dzamiju, i u pozadini Crkva... 0110_hahaha Јоој знам за ово..."Курбан Бајрам славимо и Рамазан постимо...купићу ти шамију да идеш у џамију" 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Иначе,јел чуо неко ово?????? 319.gif 319.gif 319.gif Dzango - Pare pare :cheesy2: 1405_love klapklap klapklap "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ти имаш ћерку и она је женско Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Ma kakav promašaj ??? Svaka čast ulični.... ovo je izvanredno.... samo nastavi ovako ....... Blues :smiley: 0104_cheesy ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Март 29, 2010 Пријави Подели Написано Март 29, 2010 Предходно постављена песма од Шекија Турковића ми се свиђа, али ове две су промашај миленијума: Seki Turkovic - Unikat Seki Turkovic - Volim te do daske 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 0110_hahaha Jel ovaj iz Dervente?? a "Sudbina" jos gora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Цивилизуј се,Сандра, па настави да пишеш. Тешко је после кафеза и Амазоније адаптирати се на људе,али мораћеш...имаш нашу пуну подршку! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/padanjeodsmeha.gif heaven t4431 heaven smej.gif "......u Njujorku pas do pasa.........." animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 "..........eto sta znaaaaaaaaaaam, nista ne znaaaaaaaaaaam, a dje cu da znaaaaaaaam............" Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Обратите пажњу и на бек вокале..... Hristos vaskrse Dragana Mirkovic - Hej mladicu bas si sik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 ...одувек је волела брзе моторе. Dragana Mirkovic - Imam decka nemirnog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Hristos vaskrse dada smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif "......u Njujorku pas do pasa.........." animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 animal-smiley-037 "..........eto sta znaaaaaaaaaaam, nista ne znaaaaaaaaaaam, a dje cu da znaaaaaaaam............" ja kad sam odgledao ovo pola sata nisam znao gde sam...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Да не пропустимо мега хит мејкере Erdjan - Viski Coca-Cola Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mirjam Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука