Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Arvina Sabic - Crna mamba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 ово се зове промашај t4431 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 t4431 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 ово се зове промашај t4431 Зоране, морамо признати да ова засигурно бар пева својим гласом за разлику од професионализованих "отварачица уста"..... t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY t4431 вади га кравата..... t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Драги СвеЧовече, па шта ће бити када проради Верујем.рс ? t4431 Нећеш нас ваљда напустити ? t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY t4431 вади га кравата..... t4431 Pa sta sad treba, da mu dodje zombi, a on neuredan t4431 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Драги СвеЧовече, па шта ће бити када проради Верујем.рс ? t4431 Нећеш нас ваљда напустити ? t4431 Bice t4431 znate onu staru "Svuda podji, ali svojoj kuci dodji" t4431 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Драги СвеЧовече, па шта ће бити када проради Верујем.рс ? t4431 Нећеш нас ваљда напустити ? t4431 Bice t4431 znate onu staru "Svuda podji, ali svojoj kuci dodji" t4431 Па зар се овде не осећаш као у својој кући...? t4431 И ми смо православни ..... t4431 а имаш и овде редовну екипу са Верујема.... t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Muzicko - estetsko otkrice veka!!! NOVELA Cini ti se, cini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY t4431 Ааааа, ово се не важи. Човек је супер, чиста пародија. Ово не видим као музички промашај. t4431Мада, реално гледано заиста нисам начисто да ли сви ови ликови озбиљно раде (у смислу да су умислили да су супер музичари), да се екстра креативни или се само супер зафркавају. t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Мени је ово екстра t4431 Због оваквих песама сам врућ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 bices moj tanja kovacic Е, ово је нешто врхунски t4431 Мислим.све је добро, стајлиг, идеја, рефрен, трзање главом, dejavu сцене прерађеним сентисајзером на дугметару и гитару, све, све... али као да јој мало испушта нека гума, као да је запушена нека дизна, па некако не иде најбоље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Драги СвеЧовече, па шта ће бити када проради Верујем.рс ? 4chsmu1 Нећеш нас ваљда напустити ? 4chsmu1 Bice zru znate onu staru "Svuda podji, ali svojoj kuci dodji" dada Па зар се овде не осећаш као у својој кући...? 4chsmu1 И ми смо православни ..... а имаш и овде редовну екипу са Верујема.... shok Nemojte tako vidite da svim se silama trudim da vas ne zavolim kovjer ce mi usuprotnom biti teze da odem Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY shok Ааааа, ово се не важи. Човек је супер, чиста пародија. Ово не видим као музички промашај. 4chsmu1Мада, реално гледано заиста нисам начисто да ли сви ови ликови озбиљно раде (у смислу да су умислили да су супер музичари), да се екстра креативни или се само супер зафркавају. Upravu ste jeste parodija, trebao sam je verovatno staviti u smesne video snimke... ali opet ni to ne bi bilo potpuno tacno, jer nazalost ne postoji tema smesni horor muzicki video snimci 4chsmu1 Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука