Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Лично мислим да Екрем не треба да "борави" у промашајима... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Лично мислим да Екрем не треба да "борави" у промашајима...ма добро, песма је тотални кич, иако је човек никад искренији ...с те стране то ми је уметност, као и већина ствари које црнупурасти ураде (Роми, Египћани, Етиопљани ...) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Црнпурасти? grouphug Оно јес... знао сам да си наш... :drugarstvo: bendoff 4chsmu1 :mad: 0110_hahaha . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 ја сам гробар само зато што сам тренирао тамо тенис, иначе ме фуЗбал не занима, само голови клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Нисам мислио на навијачку припадност... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Нисам мислио на навијачку припадност... нисам расиста клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 Ништа сад ће Екрем да их тужи.... Екрем је сада фаца.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 27, 2010 Пријави Подели Написано Мај 27, 2010 сори, бат онда нисам укапирао на шта си мислио ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 0205_whistlingсори, бат онда нисам укапирао на шта си мислио ? Па када мало боље размислим ( ), ниси ( ), још сам и ја хтео да страдам... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Нови Нет летњи хит који озбиљно прети да угрози Екрема.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Није толики промашај, уколико су ово ЛДП-овци који пародирају радикале - али, ако су неким случајем озбиљни... confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> :( :( Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Личе ми и на једне и на друге.... confused У сваком случају, Екрем је мајстор заната свог... 89898989898989 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 ови пироЋанци су лујкееееееееееееееееееее dada dada dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука