Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Драги СвеЧовече, па шта ће бити када проради Верујем.рс ? 4chsmu1 Нећеш нас ваљда напустити ? 4chsmu1 Bice dada znate onu staru "Svuda podji, ali svojoj kuci dodji" dada Па зар се овде не осећаш као у својој кући...? 4chsmu1 И ми смо православни ..... zru а имаш и овде редовну екипу са Верујема.... shok Nemojte tako vidite da svim se silama trudim da vas ne zavolim kovjer ce mi usuprotnom biti teze da odem Зар мможе неко нас да не (за)воли ?! Видиш да смо неодољиви.. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Зар мможе неко нас да не (за)воли ?! 4chsmu1Sa trudom se sve postize shokВидиш да смо неодољиви..Zezam se vec ste mi prirasli srcu 4chsmu1 ali mnogo mi je dva foruma treba nesto i da se Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Зар мможе неко нас да не (за)воли ?! 4chsmu1Sa trudom se sve postize zru shok 4chsmu1 У прав(ц)у си ! Zezam se vec ste mi prirasli srcu dada ali mnogo mi je dva foruma treba nesto i da se Веруј ми мени је и овај један превише.... 4chsmu1 Брате, који си тамо на Верујем ; пошто и ја тамо будем...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Брате, који си тамо на Верујем ; пошто и ја тамо будем...?Isto ovo brate ime samo sto ima krst ispred tj +SveCovek... Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 јао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2010 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Arvina Sabic - slatka mala.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Novi hit Oce 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Arvina Sabic - Jedinstvena (i neponovljiva) THE DIVA.wmv Теееееееееееехно пааааааааартииииииииии 4chsmu1 Јединствена и са стилом... не блефирам као она, копира ме баш ме брига знам да вриједим милиона! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Vesna Vukelic Vendi - ucena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Vesna Vukelic Vendi - ucena Zasto mi nemamo smajlija koji `baca peglu`? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Овај спот и није толико лош, не знам да ли му је баш овде најадекватније место. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 А ево и обраде... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Urosh Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=W1kt9h4-HL8&feature=player_embedded#! a mozda i nije tako lose, uslo mi u usi :P pratis.me prvi domaci Micro-Social blogging Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука