Млађони Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Да ли би на суду била прихваћена оваква сведочења? Озбиљно, баш ме занима. На пример, лупам, у неком спору са осигуравајућом кућом или тако нечем. Citao sam da je par puta u USA sudovima prihvaceno "astrolosko" svedocenje, kada su gonili neku babu da je prevarant, pa su svedocili da nije "lagala". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Дакле, девојчица је била слепа, после је прогледала, то је потврдила њена мајка, потврдио и настојатељ лавре. Netacno, netacno a ovo trece- takodje netacno. Na osnovu clanka mozes samo da zakljucis da autor pise kako su svi oni potvrdili. NJihove iskaze nemas... imas samo neka prepricavanja i upravne govore sto je otprilike istog vazenja koliko i rekla- kazala. Imam dozu skepticizma isto koliko i ti. Nemam pojma da li je ovo "cudo", sluchajnost ili laz i ne zanima me. Ali znam dve stvari. Vera cini cuda, ne samo pravoslavna nego vera kao osobina. Dacu ti posle klip o nekoj zeni koja je nije mogla da zatrudni onda pila neki glupavi napitak u nadi da ce to da se desi i na kraju je zatrudnila. Imas direktno svedocenje nje i njenog muza itd. Ono sto ocu da ti kazem ovo je sve siva zona i ne može da znamo šta se desilo a šta nije... tako da ne vidim neki smisao u ovoj diskusiji. Šta god da se desilo ako je devojka progledala meni je drago zbog toga, nebitno zbog čega se desilo. Облаче црни, не забадај нож тамо где боли. А шта имаш да нам кажеш на чуда под Острогом? Јел су и она доведена под лупу атеисте. Sva cuda mozes da dovedes pod lupu, jer jednostavno nema dovoljno observacionih podataka da mozemo neki kvalitetan zakljucak da izvedemo. Ne znam sto se toliko hvatate za sve to, ja imam direktna svedocenja da je Hristos vaskrsao iz mrtvih meni to da slepi progledaju ne treba da bude dokazivano reportirano i slicno. Justin Waters, Ignjatije and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ни мени нису потребни докази, то облачић прави пометњу. Оливера Г. and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Облаче црни, не забадај нож тамо где боли. А шта имаш да нам кажеш на чуда под Острогом? Јел су и она доведена под лупу атеисте. Kako da nisu? Naravno da jesu... Zasto ne bi bila? Ne postoje "cuda", postoje realni dogadjaji koji se u nedostatku informacija pogresno tretiraju kao cuda i postoje izmisljotine... За Облачића то није битно. Kako nije? Sve je bitno! Vera cini cuda, ne samo pravoslavna nego vera kao osobina. A jel znas da se ja sa ovim potpuno slazem. Ne salzem se sa time sto si iskoristio rec "cudo" ali cvrsta vera zaista moze da dovede do neocekivanih rezulatata... ali ne religija ili rituali... nego cisto ljudsko uverenje i samopouzdanje. Ja religiju vidim kao jedan od puteva do sticanja te takve sopstvene sigurnosti i vere u samoga sebe, i cak verujem da su i drevni ljudi koji su pisali svete knjige upravo to imali na umu. Danas se vera pretvorila u nesto totalno drugo. Njeno postojanje je postalo njena svrha a to je cist besmisao. Trebalo je da ljudi da kroz religiju vide kljuc i put do sebe samih i onda da taj template iskoriste za ono cemu je i namenjen sve do trenutka kada ga prerastu i shvate da im vise ne treba... U tom smislu bi religija mogla da se gleda kao pomocni tockici na civilizacijskom decijem biciklu... tu su jer imaju svoju svrhu, ali samo dok ne naucis koja je njihova poenta i shvatis da od jednog trenutka mozes i sam... i naravno to je taj trenutak koji ste vi krstili eshaton ali mu pridali jedan totalno pogresan kontekst jer (moje misljenje! ) je religija evoluirala u nesto sto nije bila njena svrha od samog starta... Dacu ti posle klip o nekoj zeni koja je nije mogla da zatrudni onda pila neki glupavi napitak u nadi da ce to da se desi i na kraju je zatrudnila. Imas direktno svedocenje nje i njenog muza itd. A jel znas da ne postoji niko ko neposredno poznaje osobu koja je dozivela cudo? Evo vas ovde na forumu ima dosta, a vidimo da se i cuda relativno cesto desavaju... sigurno bi bar neko od vas morao da licno poznjae osobu nad kojom se desilo cudo. Ali pravo cudo tipa progledala, prohodala, vaskrsla, itd (zatrudnjivanje ne smatram u cudo jer nije moguce dati realnu procenu stanja pre zatrudnjivanja, takodje izlecenje od raka ne spada u cudo jer su u medicini spontana pobedjivanja kancera od strane samog organizma normalna i zabelezena stvar) Uglavnom se cuda desavaju posredno odnosno uvek je to: " brat mog ujke ima druga cija je sestra radila sa zenom ciji svekar ima doktora sa kojim je u skolu isao momak cija majka ima rak koji je izlecio doktor cija je cerka progledala pred ikonom..." Ili imamo neke sumnjive clanke i neporverena pisanja sa raznih crkvenih sajtova koji su i vise nego ocigledno nastimovani da zvuce romanticarski jer znaju koju emotivnu notu treba da gadjaju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ни мени нису потребни докази, то облачић прави пометњу. Pa obrisi onda temu bre Gago! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zupa Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Hvala ti Presveta Bogorodice što se za nas grešne i nezahvalne moliš Gospodu i Bogu našem Isusu Hristu i što nam Tvojim svetim molitvama daruješ zdravlje duhovno i tjelesno. Umjesto da sa strahom Božijim i mi grešni, koji ne znamo da li ćemo sutra ustati živi i zdravi iz postelje, prinesemo molitve slave i hvale Zaštitnici cijelog roda ljudskog koja se za sve nas ljude na čitavoj planeti zemlji neprestano moli Bogu, neki ovdje na stranicama ovog foruma komentarišu ono što svaki koji je zaista u srcu i duši Pravoslavni Hrišćanin osjeća i čvrsto vjeruje, da su velike i svemoćne molitve Presvete Bogorodice koja se za nas grešne moli Gospodu i Bogu našem Isusu Hristu. Oni koji svojim stavovima tipa "da i u drugim religijama ima iscjeljenja" zbunjuju neupućene i one koji tek prilaze svetoj vjeri Pravoslavnoj, bolje bi bilo da shvate dok su još u zdravlju, kojem im Gospod daruje, da je jedina prava utjeha u bolestima i duševnim i tjelesnim patnjama, i svim životnim iskušenjima Majka Božija, koja svakome, ko je iz srca prizove uvijek brzo pritiče u pomoć, a sve ovo što pišem govorim i potpisujem iz vlastitog iskustva. Hvala ti na svemu Presveta Vladičice Bogorodice i nemoj prestati moliti Boga za nas slabe i grešne koji svakodnevno padamo u razna sagrješenja. nedeljko and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Citao sam da je par puta u USA sudovima prihvaceno "astrolosko" svedocenje, kada su gonili neku babu da je prevarant, pa su svedocili da nije "lagala". С обзиром да у многим земљама здраствено осигурање покрива ”лечење” код хомеопата, више ме ништа не би изненадило. И после ме питају зашто сам против да ми влада узима паре и плаћа људима да иду код врачара. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IczCy-m5-Pg&NR=1 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Зашто постављаш те секташке видео материјале које поставља администратор на форуму оног лудог Мирољуба ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Има још нешто што је облачић превидео...а то је да ће се благодат Божија путем иконе или неким другим путем приказати онима који су га искрено свим срцем прихватили и свој живот Њему у потпуности предали скрушеног срца...и у случајевима када се људима попут облачића деси таква ствар да коју, ма како мозгали не могу да објасне и преокрену им пут...Промисао Божија... Друга, рекла бих техничка ствар коју облачић не може да схвати да никоме са највећег православног сајта у Русији - Православие.ру никада не би пало на памет да измисли речи настојника Павела...јер облачићу, верници су то. мирођија је реаговао/ла на ово 1 И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 П.С. - за облачића. Корисно је прочитати или одгледати причу демона Воланда са самог почетка сјајног романа "Мајстор и Маргарита", Булгакова. И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Друга, рекла бих техничка ствар коју облачић не може да схвати да никоме са највећег православног сајта у Русији - Православие.ру никада не би пало на памет да измисли речи настојника Павела...јер облачићу, верници су то. Да, опште је познато да ”верници” никада нису лагали и да црквени медији никада никакве вести нису измишљали или измишљене вести преносили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Да, опште је познато да ”верници” никада нису лагали и да црквени медији никада никакве вести нису измишљали или измишљене вести преносили. Говорила сам о конкретном сајту и ситуацији. Скрећеш и говориш уопштено. Имам у виду своје дугогодишње искуство рада РПЦ, МП а нарочито познавање сајтова. Наравно и управљање и функционисање саме РПЦ. Ти, осим подсмеха - немаш ништа. И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Зашто постављаш те секташке видео материјале које поставља администратор на форуму оног лудог Мирољуба ? Pa jel rekao Miki pretprosle godine "ne mogu ja da kazem to i to predstavlja prizivanje demona i ovo i ovo i sve to" pa mu trebaju asistenti. Na forumu i van njega. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 21, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2013 Ни мени нису потребни докази, то облачић прави пометњу. Ne pravi on covek samo skrece na skeptichno oko i koliko su neki ljudi neskeptichni prema svakojakim izjavama. I ja ga iskreno u tome podrzavam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука