Ромејац Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Даница Ћирковић из Крагујевца преминула чекајући да се прикупи новац за трансплантацију срца, потврђено РТС-у у Клиничком центру у Крагујевцу. Даница Ћирковић из Крагујевца преминула је данас око поднева чекајући да се прикупи новац за трансплантацију срца у иностранству, потврђено је РТС-у у Клиничком центру у Крагујевцу. Од маја прошле године срце двадесетчетворогодишње Данице куцало је све слабије јер јој кардиомиопатија дилататива правила све озбиљније проблеме. За операцију Данице било је потребно 130.000 евра. Извор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Danica preminula čekajući na srce Kragujevac -- Danica Ćirković preminula je oko podneva čekajući da se prikupi novac za transplantaciju srca u inostranstvu, rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu. Danica je imala 24 godine i preminula je na Klinici za kardiologiju, rekla je Tanjugu portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević. U humanoj akciji "Srce za Danicu" za manje od meseca prikupljeno je više od polovine sredstava od potrebnih oko 150.000 evra. U toj akciji koju su pokrenuli mladi iz naselja "Iline vode" učestvovali su pojedinci, institucije, sportski klubovi, mediji i drugi kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Danici je bilo potrebno između 130.000-150.000 evra da bi dobila novo srce u nekoj od klinika u okruženju. Ona je bila apsolvent Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, bila je prva na listi za transplantaciju srca u inostranstvu. Danica je prošle sedmice zbog pogoršanja zdravstvenog stanja smeštena u Klinički centar. Извор školarac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Ne zna čovek šta bi rekao na ovo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поинтер Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Na sta sve drzava baca pare a deca umiru za smesnih 150000 evra... -Владимир-, horatio, Marjanovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Басарин Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Вечни помен. Melita MM, feeble, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 ТУГА И БЕС!!! JESSY, Melita MM, Marjanovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 А ова држава нек` опет нађе неког јуношу коме ће да плати слободу у замену за милион долара, к`о оном бизгову из Куле Manolis, Justin Waters, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Do skora sam mislio da nam je drzava skroz propala, a sad sam se u to i uverio. Bog da prosti mucenu Danicu i da je useli tamo gde svi sveti obitavaju... Иринеј, мирођија, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 po meni je problem besramnost doktora i ustanova koje traze tolke pare, ljudi daju organe dzabe i onda se ovi alavci bogate, pa sta ce sa tim parama, samo sebi da kupe propast... a za decu se ne brinem, za njih se brine Bog Иван ♪♫, Лидија Миленковић, мирођија and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Није проблем што је држава пропала, проблем је што сам ја сам пропао. Пре можда око две недеље видим на фејсбуку позив да се уплати и одлучим да уплатим. Али касније, чим завршим неку нимало хитну ствар на којој сам тренутно радио. Наравно, касније сам заборавио да уплатим, а све сам могао да завршим из фотеље, преко интернета. Сетио сам се кад сам видео ову вест. Да сам са још само 129 999 (Србија има милионе становника) људи уплатио један једини евро, девојка би имала довољно новца. А сигурно бих уплатио више, можда пет шест или десет евра. Овако, ко зна за колико још смрти сам крив заједно са многим људима сличним мени. Добро, можда и не би преживела, можда су касно почели да траже новац, можда, можда и можда. Све то неће избрисати моју бесмислену кривицу, осим што се надам да ћу следећи пут за такве случајеве одмах отворити сајт своје банке и пребацити новац. Без одлагања. Avocado, Николa, Ленка* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 izgleda da smo svi propali, jer drzava ko je, ako ne mi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Покој јој души. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 On 18. 2. 2013. at 18:09, Rebetis рече Није проблем што је држава пропала, проблем је што сам ја сам пропао. Slažem se sa ovim... I ja se osećam da sam se pretvorila u potpuno neosetljivu osobu; ova država jede svoju decu, a ostalima pojede ljudskost мирођија је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 On 18. 2. 2013. at 18:09, Rebetis рече Није проблем што је држава пропала, проблем је што сам ја сам пропао. Пре можда око две недеље видим на фејсбуку позив да се уплати и одлучим да уплатим. Али касније, чим завршим неку нимало хитну ствар на којој сам тренутно радио. Наравно, касније сам заборавио да уплатим, а све сам могао да завршим из фотеље, преко интернета. Сетио сам се кад сам видео ову вест. Да сам са још само 129 999 (Србија има милионе становника) људи уплатио један једини евро, девојка би имала довољно новца. А сигурно бих уплатио више, можда пет шест или десет евра. Овако, ко зна за колико још смрти сам крив заједно са многим људима сличним мени. Добро, можда и не би преживела, можда су касно почели да траже новац, можда, можда и можда. Све то неће избрисати моју бесмислену кривицу, осим што се надам да ћу следећи пут за такве случајеве одмах отворити сајт своје банке и пребацити новац. Без одлагања. Шта мислиш ? Зар ово није пример како је добровољна помоћ понекад недовољна и зашто држава понекад треба да се умеша да би се нпр. спасао нечији живот? То наравно не умањује нашу тј. моју одговорност за другог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 18, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 On 18. 2. 2013. at 19:11, Marjanovic рече Шта мислиш ? Зар ово није пример како је добровољна помоћ понекад недовољна и зашто држава понекад треба да се умеша да би се нпр. спасао нечији живот? То наравно не умањује нашу тј. моју одговорност за другог. Није ни време ни место за дискусију о томе. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука