Дејан Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Не треба бити посихолог па видети шта је овде по среди,од начина писања,фонта и болодвања слова ... DankaM, Срђан Ранђеловић, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 More, čini mi se da su se tek zalaufali... Živo me zanima da li postoje određeni ciklusi u kojima se ovakvi, ne znam kako da ih nazovem, ispadi dešavaju. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tihontihi Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 niste normalni, napisali ste 55 stranica o nebitnoj stvari. Elem molebani su krajnje nebitna molitvoslovlja, mogo ih je služiti sa bilo kim. Хахахахахахахахаха, хвала ти пуно, овај тмуран дан си ми учинио веома веселим, не знам како да ти захвалим. Ја би умро и не би знао да је скинхеадс прошлост сметња за свештенички чин. Ја имам среће пошто сам ја скинхеадс у прошлости, садашњости и будућности, па за мене то не важи. Узео сам да читам каноне, и стварно пише, ко је био скинер, не сме да се рукополаже и причешћује, донето на II Васељенском сабору. Јадна Марија Египћанка и остали са оваквима. Ми не би имали ни једног свеца осим њих, који су живи свеци и према којима се мери Црква. Не треба бити посихолог па видети шта је овде по среди,од начина писања,фонта и болодвања слова ... @Sir Oliver Moleban nije nebitna stvar. Jasno je pisano "koji se bude sa jeretikom samo i molio". Ucenja Rimokatolicke crkve ukazuju da su jeretici: 45. правило Св.Аполстола: Епископ или свештеник или ђакон који се буде са јеретиком само и молио, нека се свргне. А ако њима (јеретицима) допусти да служе као клирици, нека се свргне. 65. правило Св.Аполстола: Ако неки клирик или лаик пође у јудејску синагогу или јеретички храм да се тамо моли, нека буде свргнут и одлучен. @Verum est in beer Ima li ljubavi u tvom postu? @Bicanin Ako li covjek nije u pravu, imali ste sansu da mu skrenete paznju a ne da suspendujete njegove postove jer nije vama jednakog misljenja. Eto, i ja boldujem, to je legalno, zar ne? Ovako se gube duse, ako je istina da je lijepo pitao oca Ivana, zasto mu o.Ivan nije odgovorio vec ga je "anatemisao" na FB? Zasto mu ovde nije skrenuta paznja ako je pogrijesio vec je banovan? Bez suda, bez prava rijeci? Nijeste dali covjeku priliku da objasni. Normalno je da posle toga sto ste uradili krene sve na ovu stranu. Sada cete i mene podvesti pod "ove" ili "one". Ja sam obican laik ali nesto citam, obrazujem se. Pomenuto je i uzivanje u narkoticima, to je ste smetnja za cin, bar je tako mene ucio moj episkop-mitropoliit. @Otac Ivan Zasto se ne izmirite sa bratom i pokusate dijalogom da resite problem. Mozda je samo nesporazum. Mozda ce stvarno osvanuti fotografije o Vama. Zasto produbljavati problem? Ja sam gledao slike i snimke kako Vi opstite sa Ugrinom koji je potvrdjeni narkoman. Drugari ste, on je prednjacio u osudama i vernika i episkopa brizno se prikrivajuci pod rizom. Nemojte banovati ljude zbog stavova, ja nista lose nisam nasao u prepisci, naprotiv, lepo je pisao dok niste poceli da se ophodite kako nije valjano! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Је ли немате неки IP бан, овај изгледа не одустаје... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Bože ti sačuvaj... banovan ti je ovaj i onda druga 2 naloga što si napravio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Verovatno menja IP adresu... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Živo me zanima da li postoje određeni ciklusi u kojima se ovakvi, ne znam kako da ih nazovem, ispadi dešavaju. Долази пролеће. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Не треба бити посихолог па видети шта је овде по среди,од начина писања,фонта и болодвања слова ... Što bre... baš fin i kulturan čovek... isijava dobrotom i mudrošću... ne znam ni što ga banujete, kad ovako najbolje svedoči "svoju stvar"... a i taman sam napravio kokice... Ignjatije, Дејан and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука