Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Драги пријатељи, Мислим да је веома битно да имамо овде развијену тему о разноразним смутљивцима који на фејсбуку лове душе које им упадају у канџе. Нажалост, има гомила оних незнавених који користе некаква "побожна" имена и лупају глупости по фејсбуку и на тај начин одводе људе на погрешну страну. Кажем, ми свештеници МОРАМО (дакле подвлачим ово МОРАМО) да будемо много боље организовани када су овакве ствари у питању. Ево, овде сам упозорио једног човека који се потрудио и написао један подужи текст да је добро да одмах исправи "Христ" у "Христос". Међутим, јављају се разна "кандила вере" који соле памет и људе одвлаче на погрешну страну. Наравно,не пада ми напамет да и даље пишем на ту тему са њима. Дао сам и линк: https://www.pouke.org/verujem/index.php?topic=732.0 Mилена КШ, Јадранка-Дервента, Бојан Басарин and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Оно што ме је пре неки дан веома забринуло јесте да свештеник СПЦ на свом зиду лајкује и објављује фотографије Артемијевих расколника. Лично ме баш брига шта ће и ко објављивати на свом зиду али схватам као велики проблем да један свештеник СПЦ то ради. Другим речима, даје расколницима индетитет црквености. Наравно, наивни људи то "лајкују", деле... Kolega2357, Иван 123, Штрумпфета and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Зато је корисно имати неког свештеника за пријатеља. Све сумњиво њему на проверу.Колико сам само обрисала због тога. keka, Јадранка-Дервента and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Људи се "лепе" за слике Патријарха Павла, разне иконе, текстиће... и сваки смутљивац на тај начин може да подвали било шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Зато је корисно имати неког свештеника за пријатеља. Све сумњиво њему на проверу.Колико сам само обрисала због тога. Наравно. Опет, мислим да свештеник треба, ако је у могућности, Епископу предочити своје активности на нету. Наравно, то подразумева и да Епископ разуме шта се ту дешава и како се на интернету комуницира. Верујем да ће се у будућности много више пажње посвећивати овим проблемима. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Па деле са јутјуба, пе се десило да неки поп из Теслића позива де се шаљу писма за смакнуће Његове Светости........... катастрофа Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 @@Драгана Милошевић, Неодговорност... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Треба бити јако опрезан са овим групама. Неке од њих не подржавају званичне ставове СПЦ, вређају свештенство и патријарха, а други су пак самопрокламовани ревнитељски гуруи. Јадранка-Дервента, Маша Ж., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Што фина шупа у позадини.... marko_13 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Катакомба, Антикс, катакомба. ))))))))) keka and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Да простите... Мен' више личи на гаражомбу. marko_13, keka, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Оно што ме је пре неки дан веома забринуло јесте да свештеник СПЦ на свом зиду лајкује и објављује фотографије Артемијевих расколника. зато ја не идем у свештенике... п.с. оче, подвуци МОРАМО у првом посту gringrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Ima svakakvih manijaka na fejsu..mjesecima me proganjao katolički svećenik..ima i jednih i drugih svakakvih.. ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 7, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2013 @, Чија, оче? Да ли је неко заиста толико манијакално параноичан попут неке Х. А. па назива Његову Светост екуменистом и папистом? Док се људима објасне ствари оде воз. Људи се изгледа баве антихристом више него православљем. Иван 123 and Оливера Г. је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука