Broken Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Koji je đavo ovde svima na forumu ja sam potpuno normalan. I ja sam potpuno normalan... ...i svidja mi se ova recenica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Haker :bleh: 0110_hahaha Po čemu ti to zaključuješ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 0110_hahaha Daj, opusti se malo. Kolega. Ja ću se smiriti kada ovde neki prestanu da me etiketiraju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Људи ја немам намере никог да критикујем осим себе,али само да питам јесу ли они такви и због нашег греха,да се запитамо мало шта ми радимо? Ја имам став по питању Артемија нпр то је мој став,а он је следећи: Не подржавам то што је направио раскол,не како се опходио према верујуцем народу на Ким,духовној деци тј његовим монасима,али такође брацо и сестре не могу подржати и схватити то да је то само случај са њим,ако знамо и за остале шта раде. Став цркве ћу увек поштовати и бити део ње...монах Артемије је за многе ствари био и јесте у праву али став Цркве је став,пример томе је Грчка православна Црква и раскол старокалендараца и новокалендараца,мала је разлика у броју ко кога подржава,ствар је у томе кога подржавају остале сестринске цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Хтео бих да напоменем да има разних ликова и на гугл+. Пре неки дан ми Акакије искочио, па она жена Ефросинија што је код њега и још разни људи, "цркве" и организације. Не само из Србије, има из целог света. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Хтео бих да напоменем да има разних ликова и на гугл+. Пре неки дан ми Акакије искочио, па она жена Ефросинија што је код њега и још разни људи, "цркве" и организације. Не само из Србије, има из целог света. Е мој Срки испаде брисао си фејс буд зашто... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Е мој Срки испаде брисао си фејс буд зашто... Хехеххе али вамо ме бар нико не цима Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Хтео бих да напоменем да има разних ликова и на гугл+. Пре неки дан ми Акакије искочио, па она жена Ефросинија што је код њега и још разни људи, "цркве" и организације. Не само из Србије, има из целог света. Akakije, kako mu i sam nick kaze, voli da kaki, ali ne moze ti nista ako mu se ne priblizis na kakani rukohvat Salim se ja malo, nemojte mi zameriti Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 voli da kak DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Хехеххе али вамо ме бар нико не цима Гоогле плус - јер фејсбук нарушава душевни мир. Натан, Срђан Ранђеловић, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Август 19, 2014 Пријави Подели Написано Август 19, 2014 Nemam nalog ni na jednoj "društvenoj" meži (niti me to zanima), a oni koji me poznaju kažu da izgledam i da se ponašam normalno . Jedino ovde imam nalog (a oni koji me poznaju kažu da izgledam i da se ponašam normalno . Šalu na stranu ne bi ni ovde imao nalog ali diskusije su mi izgledale koliko toliko normačno pa...... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука