Jump to content

Чувајте се разноразних фејсбук смутљиваца

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Драги пријатељи,

Мислим да је веома битно да имамо овде развијену тему о разноразним смутљивцима који на фејсбуку лове душе које  им упадају у канџе. Нажалост, има гомила оних незнавених који користе некаква "побожна" имена и лупају глупости по фејсбуку и на тај начин одводе људе на погрешну страну. Кажем, ми свештеници МОРАМО (дакле подвлачим ово МОРАМО) да будемо много боље организовани када су овакве ствари у питању. 

Ево, овде сам упозорио једног човека који се потрудио и написао један подужи текст да је добро да одмах исправи "Христ" у "Христос". Међутим, јављају се разна "кандила вере" који соле памет и људе одвлаче на погрешну страну.

i4l1dsvJiQpML.JPG

Наравно,не пада ми напамет да и даље пишем на ту тему са њима. Дао сам и линк:

https://www.pouke.org/verujem/index.php?topic=732.0

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оно што ме је пре неки дан веома забринуло јесте да свештеник СПЦ на свом зиду лајкује и објављује фотографије Артемијевих расколника. 

Лично ме баш брига шта ће и ко објављивати на свом зиду али схватам као велики проблем да један свештеник СПЦ то ради. Другим речима, даје расколницима индетитет црквености. Наравно, наивни људи то "лајкују", деле...

Подели на овим сајтовима

Зато је корисно имати неког свештеника за пријатеља. Све сумњиво њему на проверу.Колико сам само обрисала због тога.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 6. 2. 2013. at 21:06, Драгана Милошевић рече

Зато је корисно имати неког свештеника за пријатеља. Све сумњиво њему на проверу.Колико сам само обрисала због тога.

Наравно. Опет, мислим да свештеник треба, ако је у могућности, Епископу предочити своје активности на нету. Наравно, то подразумева и да Епископ разуме шта се ту дешава и како се на интернету комуницира. Верујем да ће се у будућности много више пажње посвећивати овим проблемима.

Подели на овим сајтовима

Па деле са јутјуба, пе се десило да неки поп из Теслића позива де се шаљу писма за смакнуће Његове Светости........... катастрофа

Подели на овим сајтовима

Треба бити јако опрезан са овим групама. Неке од њих не подржавају званичне ставове СПЦ, вређају свештенство и патријарха, а други су пак самопрокламовани ревнитељски гуруи.

И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи;

https://www.facebook.com/pravoslavni

Подели на овим сајтовима

On 6. 2. 2013. at 21:14, Дејан Бићанић рече

ibjjqSjnN9JVKS.JPG

Што фина шупа у позадини....

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Да простите... Мен' више личи на гаражомбу

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

On 6. 2. 2013. at 21:02, Иван Цветковић рече

Оно што ме је пре неки дан веома забринуло јесте да свештеник СПЦ на свом зиду лајкује и објављује фотографије Артемијевих расколника.

зато ја не идем у свештенике...

п.с. оче, подвуци МОРАМО у првом посту gringrin

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ima svakakvih manijaka na fejsu..mjesecima me proganjao katolički svećenik..ima i jednih i drugih svakakvih..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

@,

Чија, оче? Да ли је неко заиста толико манијакално параноичан попут неке Х. А. па назива Његову Светост екуменистом и папистом? Док се људима објасне ствари оде воз. Људи се изгледа баве антихристом више него православљем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...