Ignjatije Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Covek ce pre ili kasnije da se voza u dzipu nekog "drugara" kao i Ceda. Koga takodje isti finansiraju. Јао бре Жељко, ти баш немаш смисла за елитни хумор. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Ne vidim šta je tačno kukavički u odlaganju? Nije valjda da je junaštvo da treba da izigravaju glinene golubove svakakvim 'braniteljima' ako im nije garantovana bezbednost i pored pretnji koje su dobili (ovo govorim generalno, ne samo za ovaj slučaj). Само сам пренео вест са Видовдана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Капирам логику, ал ови су тотално небитни да би се било ко око њих цимао. Зато и не контам због чега би било ко лепио те плакате. Bitni su Srbi i njihovo odnosno nase jedinstvo i nase misljenje o sebi samima. Sto vise imas ovakvih situacija imas vise podela medju ljudima i imas vise loseg misljenja o sebi-nama. Te ovakvi smo-te onakvi smo. Tome sluze i to rade i AS i Obraz i LDP. Nebitni su i jedni i drugi i treci ali nesrazmerno njihovoj ne-vaznosti daje im se izusetna medijska paznja. DYNABLASTER and Титаник је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Mislim da ova tema ne zasluzuje uopste prostor. Kao sto neko ovde rece trebalo ih je ignorisati, tako i ovde treba ih ignorisati i odvratno mi je ovo - ne znam kako i da nazovem taj plakat ili poster gde se izruguju sa jednim Svetiteljem ja bi ga obrisala odavde. Grozno. Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Nebitni su i jedni i drugi i treci ali nesrazmerno njihovoj ne-vaznosti daje im se izusetna medijska paznja. Образу и ЛДП-у можда, али Атеистима Србије убедљиво највећу медијску пажњу даје форум Поуке.орг. Justin Waters, Nektarija, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 азу и ЛДП-у можда, али Атеистима Србије убедљиво највећу медијску пажњу даје форум Поуке.орг. Има се, може се мирођија, Crveni Baron and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 E ne primetioi sam i na AC kada im je forum bio dizajnerski ložiji, ali je imalo koga tamo, pouke.org su dobijale znaš kakvu reklamu, sad ne znam ne odlazim tamo. A ovde AC dobija reklamu samo takvu. Da ne radite vi nešto zajedno, ono kako pljujete jedni na druge, a ustvari jednu drugima dižete rejtink??? Axa provalio sam vas sad gotovo...... Avocado, Ignjatije, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 E ne primetioi sam i na AC kada im je forum bio dizajnerski ložiji, ali je imalo koga tamo, pouke.org su dobijale znaš kakvu reklamu, sad ne znam ne odlazim tamo. A ovde AC dobija reklamu samo takvu. Da ne radite vi nešto zajedno, ono kako pljujete jedni na druge, a ustvari jednu drugima dižete rejtink??? Axa provalio sam vas sad gotovo...... Мали атеиста превише зна. Мали атеиста мора умрети! Саша од Москве, Ignjatije, Wlof and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Da ne radite vi nešto zajedno, ono kako pljujete jedni na druge, a ustvari jednu drugima dižete rejtink??? Axa provalio sam vas sad gotovo..... Свака част за разоткривање. Сам можеш да видиш да су АС најбоља антиреклама за организовани атеизам. Ми из Цркве смо их створили и они раде у нашу корист. Лидија Миленковић, коЖељ њацИ , RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Не знам зашто се толико смејем. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ne vidim šta je tačno kukavički u odlaganju? Nije valjda da je junaštvo da treba da izigravaju glinene golubove svakakvim 'braniteljima' ako im nije garantovana bezbednost i pored pretnji koje su dobili (ovo govorim generalno, ne samo za ovaj slučaj). Не видим никакву опасност од забрањеног покрета Образ. Просто они су забрањени. Сетите се само оне геј изложбе на којој је на богохулан начин приказивано нешто за шта су њени посетитељи мислили да је Христос. Колико је само било полиције, колико приватног обезбеђења, на крају су налупали Срђу Трифковића без икаквог повода на самој изложби и сад их колико чујем тужи с првом наравно. Дакле зашто би се тек бојали једне забрањене организације каква је Образ ? Титаник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Дакле зашто би се тек бојали једне забрањене организације каква је Образ ? zato što STRA LOJZE ČUVA (ako ne razumeš, ukucaj na google prevodilac) sHa_sarcasticlol http://www.niscafe.com/index.php/niske-izreke.html a i ova 2. po redu na linku je adekvatna... al to na tvoj račun a ova prva na njihov (s oproštenje) Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 znate šta, čitam ove niške izreke i smejem se naglas... svaka može da se primeni na pomenutu situaciju Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 на крају су налупали Срђу Трифковића без икаквог повода на самој изложби Ко га налупао? Педери, излагачи, или неко трећи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 zato što STRA LOJZE ČUVA (ako ne razumeš, ukucaj na google prevodilac) sHa_sarcasticlol http://www.niscafe.com/index.php/niske-izreke.html a i ova 2. po redu na linku je adekvatna... al to na tvoj račun a ova prva na njihov (s oproštenje) Искрено да ти кажем после батина које је добио Срђа Трифковић ја се рецимо не бих усудио да одем на неку геј изложбу или атеистичку трибину. Док рецимо ови неонацисти наши ме никад нису тукли и стварно од њих нисам уплашен. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука