Ljubičasta Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Za jedan iskren razgovor,za to sto me je isti podsjetio da su prijatelji poklon od Boga,moj drugi dom i porodica koju sami biramo.Hvala Bogu na tome. Биљана, Лидија Миленковић, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 За то што сам јутрос, отишао пешака лагано до Цркве где смо се венчали и крстили дете, и помолио се за нешто за шта се молим већ дуже време, а сетих се како сам се тамо молио и поново сам ту "заборављену" молитву "оживео" (дал ја или.....?) За то што сам се натерао да одем на базен и испливам се За то што сам опет страшно пао данас, али сам добио утеху За диван бурек са месом (можемо и за то да будемо захвални?) За доброг дечијег логопеда, ..........за то што нисам изгубио један молитвеник а учини ми се јутрос да јесам (био је у џепу) .....хвала Ти Боже и Пресвета Богородице! bgpj, Биљана, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Захвалан сам Богу за све....Толико тога да је све много и написати....и хвала му што се није разгневио на мене лењог и грешног те ме није уништио него ми допустио и заштитио да поживим до ове вечери. О хвале моје су мале у односу на дарове....те и усне моје нечисте не могу довољну захвалност исказати... нити руке записати. Слава теби Боже,Оче наш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Славимо Бога до Есхатона у пдф молитвеник. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Сања, сваког дана напредујеш у сваком погледу..... 170fs799081 :0104cheesy: ...захвална сам Господу на вечерашњем дивном ћаскању са својом кумом и пријатељицом уз капућино и чај...( зато смо Га стално помињале)..... .hvala. keka, Драгана Милошевић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Захваљујем што сам видела разлику у души када стекнем мир, у противном када ми тај мир неко покида понашањем. И видех да бес може да се избегне смирењем са самим собом. Ljubić Nenad Šone, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 ...што сам видела сунце усред тмурног дана, после дужег времена.... ...што сам присуствовала предавању дивног владике Андреја који нам је још једном показао шта је љубав на делу.... gavrosaurus and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Хвала Богу и за данашњи дан! Лидија Миленковић, Ljubić Nenad Šone, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Што ми је породица, жива и здрава иако сам морао мало да се правим блесав :-X да мајци измамим осмех с лица. Добро је све, хвала Богу. Драшко, Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Sto sam se probudila ranije nego prethodnih dana,osjecam se malo produktivnije i sto je suncano jutros u Sarajevu.Jedva cekam proljece. t4431 Биљана, keka and Драшко је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 na vazduhu, vodi, hlebu,zdravlju, porodici, prijateljima.... i onim drugim.... zahvalna Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Тодоровић Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Razmislite i o ovome:Ako ste se jutros probudili zdraviji no bolesniji srecniji ste od milion ljudi koji nece docekati sledecu nedelju.Akonikad niste osetili opasnost bitke, osamljenost zatvorenistva, agonijumucenja, ugrize gladi, srecniji ste od 500 miliona stanovnika ovogsveta.Ako Možete otici u crkvu bez straha da vam prete, hapse, muce ili ubiju srecniji ste od 3 MILIJARDE ljudi ovoga sveta.Akou vasem zamrzivacu ima hrane, na vama odece, nad glavom imate krov ikrevet u koji cete leci bogatiji ste od 75% stanovnika ovog sveta.Akoimate racun u banci, novac u novcaniku i nesto sitnisa okolo u nekojkutijici, posudici, pripadate medju 8% najbolje stojecih ljudi na svetu.Ako su vam roditelji jos zivi a pri tome jos uvek u braku, spadate medju zaista retke osobe, pa i u SAD i Canadi.Ako Možete procitati ovu poruku ne spadate medju 2 milijarde onih koji ne znaju citati. Биљана, Драшко and Pepeljuga је реаговао/ла на ово 3 Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Za radosnu vijest...drugarica mi se udaje za svoju prvu ljubav poslije 8 godina divnog zabavljanja...a sjecam se kada mi je u gimnaziji,u skolskoj klupi pricala utiske sa prvog sastanka.Srecna sam jer su oni primjer da postoji,da se moze...samo rijetki nadju rijetke. Jedva cekam svadbu,slavlje,veselje... kolo2 1406_love JESSY, мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 што ми је дао прилику да осетим духовну радост поклоњењем и целивањем иконе пресвете Мајке Божије Пећке.... .hvala. bliss jeeee мирођија, Ljubičasta and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Фебруар 16, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2013 Na tome što sam danas cijeli dan slušala svoju kćer kako svira! мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука