Jump to content

Да ли пушите или зашто је толико тешко оставити дуван?

Оцени ову тему

Srdjan

164 члановâ је гласало

1. 1. Да ли пушите?

• Не.
      73
    • Да.
      40
    • Запалим понекад.
      4
    • Бивши сам пушач.
      47

Препоручена порука

хм? интересантно опажање?! заправо, ово што наводи нлцпх,о пушењу је, за данашњи свет (какав јесте ), идеална реклама за дуван. Зар већина не жели да отупи и да не решава проблеме, како личне...
facenew22222222

И твоје такође.  Мени се  чини да је пушење само последица погрешних жеља и недостатак нечега у животу....чега год .....

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 412
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Slazem se da kad se ima jak motiv moze da se prestane. Eto, meni je trudnoca bila motiv. Nisu mi smetale jefnostavno sam bacila paklu kroz terasu kad sam saznala da sam trudna. Vuklo me je da zapalim ali posle prodje...

Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013.

Подели на овим сајтовима

Пушење јесте грех. Треба га се отарасити, али не треба човека одбацивати због греха. Православље подстиче на борбу против греха а не одбацује грешника. 

Да јесам пушач, и немам намеру баталити још увек.

А што је пушење грех?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Онако, захладнело је. Други пут идеш на неки линк "временска прогноза", да не чекаш да ти одговорим. :D

znaš li ti šta je malo,crno,nosato u Danske !?

To ti je srpkinja nlcph,grije prste u frižideru :)

A ko vam je kriv,kod nas u Srbije cvjeta maslačak

Подели на овим сајтовима

Пушач увек нађе нешто позитивно у цигарети.  Знамо ми то непушачи. Ради се о изговорима и извињењима која сваки пушач има на лагеру, како би бранио свој терет. Чињеница је да је и пушење штетно по здравље. Тачно је да си отишао у другу тему...врати се на тему кад теби више засмета. Мени смрди, и ја више не бих о томе.

zašto bih se vraćao kad ostavim pušenje, pa valjda i pušači imaju nekih prava, da kažu svoje mišljenje... smrad je stvar ukusa, meni ne smrdi, šta da ti kažem...

Подели на овим сајтовима

zašto bih se vraćao kad ostavim pušenje, pa valjda i pušači imaju nekih prava, da kažu svoje mišljenje... smrad je stvar ukusa, meni ne smrdi, šta da ti kažem...

Мени је занимљиво нешто. Бориш се против гмо - а браниш проверен отров који уносиш у организам.... 

Не разумем ту дволичну логику и дупле аршине.. 

Цигара свакако смрди, мада и када си у штали довољно дуго навикнеш се на мирисе... 

А што је пушење грех?

Зато што је дрога и зависност... што би хероинска зависност била грех а пушење не? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А што је пушење грех?

Пре свега је страст... пробај без пушења неколико дана па ћеш видети како ћеш се осећати... бићеш нервозан, требаће ти цигара да те смири... што значи да ниси слободан, на неки начин робујеш цигарама...

Иако оца Јоила не схватам озбиљно, може се одавде извући нешто поучно :)

http://www.youtube.com/watch?v=rwst8-i44pM

Да не будем лицимур, и ја пушим

Подели на овим сајтовима

А зашто?

Зато што не верујем да је рај место у коме ако питаш анђела за трафику, он ће да те баци у пакао, који је огњено језеро где Туђман лечи реуму.

Зато што каже да пушаче треба сахранити ван гробља јер каде ђаволу.

Ти озбиљно мислиш да ће сви пушачи по аутоматизму у огњено језеро да праве друштво Туђману?

Подели на овим сајтовима

Ти озбиљно мислиш да ће сви пушачи по аутоматизму у огњено језеро да праве друштво Туђману?

Don't go there! :D 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

znaš li ti šta je malo,crno,nosato u Danske !?

To ti je srpkinja nlcph,grije prste u frižideru :)

A ko vam je kriv,kod nas u Srbije cvjeta maslačak

:) Не разумем о чему, појасни?!

Посебно ово плава  " српкиња", по чему си то закључио?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...