Jump to content

Да ли пушите или зашто је толико тешко оставити дуван?

Оцени ову тему

Srdjan

164 члановâ је гласало

1. 1. Да ли пушите?

• Не.
      73
    • Да.
      40
    • Запалим понекад.
      4
    • Бивши сам пушач.
      47

Препоручена порука

:) Не разумем о чему, појасни?!

Посебно ово плава  " српкиња", по чему си то закључио?

Nema veze,bila je to šala,nisi je skapirala,neko te pitao za vreme,ti si rekla da je zahladnilo jel tako,a ja sam to tvoje citirao i narugao se tamo vašoj klimi,napisao sam da griješ prste u frizideru (kod mene u frizideru ima jedno 5-6 stepeni)...

ovo crno,plavo,morao sam neku boju da odaberem,nego jel zaista nisi skontala ili me zezaš,ja sam taj vic prodao više puta ljudima iz kanade ili gore sa sjevera,svi su se nasmijali....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 412
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Иначе ја сам бивши пушач,пушио сам око пет-шест год и пре једно 3 год оставио. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

ja sam taj vic prodao više puta ljudima iz kanade ili gore sa sjevera,svi su se nasmijali....

То су неки гастарбајтери, ја сам нова данкиња, теже разумем српске вицове :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ево како се то решава у либералном друштву:

San Rafael: Pušenje zabranjeno i u privatnim stanovima

Jedan grad u Kaliforniji usvojio je zabranu pušenja koju mnogi smatraju najstrožom u SAD.
San Rafael, grad sa oko 57.000 ljudi, usvojio je zabranu za pušenje u svim prostorima koji dele jedan zid sa susednim domaćinstvom. To znači da stanovnici stanova u zgradama više ne mogu da puše u svom domu. 

Zakon se odnosi i na one koji iznajmljuju stan, kao i na vlasnike stambenih prostora. 

Od sada je zabranjeno i pušenje napolju, izuzev ako “pušač aktivno prolazi ulicom i ne zaustavlja se”. 

Pušenje u parkovima, prostorima za rekreaciju, baštama kafića i restorana i autobuskim stanicma takođe je zabranjeno. 
...
Подели на овим сајтовима

Ево како се то решава у либералном друштву:

Kalifornija je levicarsko mesto, tamo ostali i ne pokusavaju sa kampanjom, posto se zna za koga ce da se glasa.  To su ti levicarije, levicarske filozofije i postupci.

Подели на овим сајтовима

Od sada je zabranjeno i pušenje napolju, izuzev ako “pušač aktivno prolazi ulicom i ne zaustavlja se”.

ljudi trče i puše :))):))) :)))

novi vid  džoginga

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Kalifornija je levicarsko mesto, tamo ostali i ne pokusavaju sa kampanjom, posto se zna za koga ce da se glasa.  To su ti levicarije, levicarske filozofije i postupci.

Заправо, социодемократе. Они су ти "леви либелари" не дирају економију али на погледу људски права имају левичарска решења. Што и није увек тако лоше. 

Ја лично не подржавам ову меру, цигарете су шкодљиве по све а понајвише по економију. 

Подели на овим сајтовима

Па да, пошто немају другог избора ако су пушачи :)

макар ће да одржавају капацитет плућа  :))

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Teško je razlog ne znam ...

Тешко је, перфидна је то зависност. Код мене је увек био проблем што сам одлагала да донесем неопозиву одлуку да ћу са тим прекинути.

Ал тешко не тешко сад ми га је дефинитивно доста . Ваљда се тако и престаје ,..кад сам себе сагледаш и смучи ти се од онога што видиш.

Ево прође једна недеља.Предходна три дана смањила сам  и држала  на 11 ком.  а то је четвртина  некада уобичајене количине  winter 

Ако Бог да, од сутра ћу и то редуковати на пола.

Спаси Оче, погледај ме и помози да истрајем.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...