JESSY Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 “Time is too slow for those who wait, too swift for those who fear, too long for those who grieve, too short for those who rejoice, but for those who love, time is eternity.” ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2013 JESSY and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 nana, Sanja Т., keka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Bole me moji strahovi slutnje noći bez sna bez zvezda padalica… Bole me oči koje vide i srce koje oseća nepravde, laži, prevaru… Bole me ljudi, površni i prazni bez reči, bez trajanja bez glasova, bez nadanja… Bole me želje samo meni znane neotkrivene, male i sputane u boli kao klupku zamršene… keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 U teskom zivotnom trenutku, Kada tuga steze srce, Jednu molitvu cudnu Izgovaram napamet. Postoji sila blagodatna, U akordu reci zivih, I dise neshvatljiva, Sveta draz njihova. S duse nestaje breme, Sumnja je daleko – I veruje se i place, I sve je tako lako, lako… ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 "Mila moja!, ne želim da ti oduzmem dragoceno vreme, ne želim da imam udela u promeni tvog sveta. Ako si ga zamislila tako, onda će tako i biti. Ja nisam opasan slobodom, moji tragovi će i dalje krišom posmatrati boje života. Presekla si svaki redak spoznaje uzbuđenja, presekla si mistiku svesti... kada krv kao reka podivlja u napadu topline daha koji raspaljuje pore golog vrata, a rastrzani, raspolovljeni, omađijani mozak topi suštinu postojanja i spaja nespojivo! Pokušaj: zacvili, zavapi, zaplači, uzvikni! moje ime katkad... pokušaj da me dozoveš, makar i u najluđoj tišini prostodušnog gneva, makar i kroz pukotinu istorije. Sve oko mene je trulo. Hoćeš li ikada shvatiti da je koren ljubavi beskrajno dubok i da na svojim plećima može izdržati najkrvoločniji greh? Sneg je, dakle, pokorio dušu ovog starca, razorivši celinu od koje je ostao samo duh. Sentimentalnost uvek razjapi usta naposletku kao gladan krokodil, i odnosi sve što mu stane na put. Godine će se izgubiti pod naletom novih kiša... samoća je pitanje vremena. U mojim venama treperi bezbroj sitnih munja... Nemoj me više pitati kakva fantazija jurne niz zaleđeni vodopad iščekivanja, nemoj tražiti odgovore u jezeru prezira, nemoj glasno voleti prošlost... čuvaj svoju flautu za odabrane usne koje nestaju zbog privrženosti. Obećan na vernost brutalnosti, ja ću održavati svaki detalj naših susreta u svom čeličnom oklopu. I suze teku i jezik podrhtava i pero golica maštu, dok čitava leva strana grudi upija krik srama ljute vasione, jer bogovi ne bi izdržali apokalipsu koju nameće ponovni susret dve mračne odaje dvorca rajskoga... Govoriću ti nežno, govoriću ti tiho o snovima ludačkim, o slobodi pijanice na čijim krilima izdiše želja feniksa da vaskrsne... govoriću ti o protoku istine, o začaranom krugu bede, o zvukovima prirode, o lažima, o praznini, o ideji starosti... govoriću ti pogledom, Šapatu moj! Tuga i blato.." Nenad Plavsic keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 ********** Zaranjam u sopstvenu dušu,otkucajima srca kopnim kao lepa reč u tami... Zaranjam u kilometre okeana, glas tvoj buru pravi, bolom seče grudi od kamena, silinom osmeh slama i gasi svaki treptaj života... Nenad Plavsic zlata, Teofanija and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Kap Zakopacu sve proslosti, otkazacu sve buducnosti i u ovom sada, u kom glas pucketa kao suva grancica na vatri, zarobicu ovo Ja u zauvek. Mladen Cicovic JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Moje te oči ne vole i gone - Vide u tebi do hiljadu mana; Al srce voli što preziru one, Te luduje za tobom svakoga dana. Za moje uši tvoj glas ne prijanja, A ni moj ukus ni miris ne žele Niti sva moja nežna osećanja - Da čulnu gozbu sa tobom podele. Al ni um moj, ni mojih pet čula Ne mogu ludo srce da odvrate Od službe tebi, te sam rob i nula I vazal - koji u srcu tvom pate. O, sudbina je valjda htela tako Da mi ti budeš - i moj greh i pak'o. Vilijem Šekspir - Soneti JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sve što više žmurim, oči bolje vide Čitav dan što gleda - sveg' se one dure, Ali kada spavam snom te jarko vide, U mraku najcrnjem jasno u te zure. Kada tebe traže - sena sen ozari, Obrisom svojim crta sliku žene Na jasnom danu, da jasnije žari, Da tvoja tako sja kroz slepe zene. Koliko sreće ima u tvojim očima Kad te vide usred dana živa Kad tvoj sen titra u gluvim noćima, Dok mi lepa žena san dubok sniva! Svi dani su noći - dok te ne ugledam Sve noći su dani - kad te budan snevam. Vilijem Šekspir - Soneti Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука