keka Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 "Od svega ostase samo uspomene od kojih se pobjeci ne moze.Cak i kada bi znali put sto vodi u zaborav,mi nebi posli njime.Vec se uvijek istom stazom vracamo sto vodi do mora uspomena.I uronimo u te talase koji nas miluju,nose,vuku u dubine....I plovimo,plovimo ka onim nekim dalekim,nedostiznim obalama sto nas svake noci zovu i mame. I onda se odjednom probudimo jer se uplasimo da cemo potonuti u tom uskovitlanom moru uspomena.A kad se pogledamo u ogledalo...vidimo ispod ociju nekoliko sitnih kapi...blistavih...slanih..." D.Maksimovic JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 "Ima nesto sto ne umire za ljudsko srce, a to je nerasudna ali nenadmasna vera u nerealno i nemogucno. I ima nesto sto stoji iznad sudbine coveka, a to je Ljubav koja je, kao i Smrt, uvek slepa moc prirode, a ne cilj covecje srece ili nesrece." Jovan Ducic JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 ...poreci me pred ikonom i upaljenim kandilom.. ...poreci me,i ja cu poreci sve one precutane reci zapisane samo u mom srcu... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Oko mene, sve neki veliki umovi, sa velikim recima a malim delima sasvim nebitnim i beznacajnim... Oko mene pusti,siroki drumovi i nigde mesta da zastanem, da se odmorim, na dusu neku, da svoju prislonim makar na tren... Oko mene, vukovi u jagnjecoj kozi, neki neljudi glume da su ljudi a zavist im u ocima citam i sto se ja uopste pitam,kuda ide ovaj svet... Oko mene krste se bezboznici i pitam se ko je otvorio vrata Sodome i Gomore dok kuca poslednji cas ja se nasmejah u glas, -Pa takvima nije mesto, tu na ulici, vec u kavezima u nekoj ludnici! Oko mene tuga i tama,cemer i jad a danas na radiju najavise nepogode i "grad", ...zbunjeno posmatram vedar dan dok me Sunce golica a ptica u nedrima vec dugo ceka, opet da poleti, u inat zivotu,u inat meni... Oko mene moji snovi,moje iluzije krhotine jedne mladosti i ne plasim se ja starosti, samo se pitam...dokle jos da trazim mir tamo gde ga nema, i zasto se gubim medju ovim svetom kao nema sena... kada se u njega ne uklapam i dobro znam... nema ovde mesta za mene ja ovakva,nigde ne pripadam!!! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Весна Парун: МОЛИТВА Молим за Сунце у твојим очима,за додир који буди трептај живота, за тебе једина љубави моја. Молим да руже не увену као сећања, да ниједну сузу не пусте више. Молим за твоје речи саткане од жеље, За наше душе обојене тугом. Молим да самоћа не боли више, да дођеш у мој свет, да свака нада постане стварност, да сваки трен са тобом буде вечност. Молим да твоје руке, Отопе лед мога живота, да време избрише боли, да срце закуца још јаче. Молим да не живим од сећања која се гасе, Да никада – постане заувек. Молим, молим љубав ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 ...Господе мили, верујем Ти, Господе мили, волим Те... Господе мили, не ропћем. Извини, само ћу мало туговати, можда и заплакати, а Ти ћеш ме као и увек утешити...... ...и тако све до оног дивног дана када ћеш нас својом љубављу сјединити у вечности....... keka, Иван ♪♫ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Ovako se mojim stihovima uvek podsecam na Radost Hristovog VAskrsenja. SMRT Verujem ja tebi smrti, da ti dolazis ali ti ne verujem da zauvek ostajes. Verujem ja tebi smrti , da imas bezbroj razlicitih ogrtaca ali ti ne verujem da si odevena i u haljinu vecnosti. Verujem ja tebi smrti, da si zlima cak i spas ali ti ne verujem da si nama poslednja realnost. Verujem ja tebi smrti, da ti postojis ali ti meni ne verujes da te ne primecujem. by Marko keka and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Verujem ja tebi smrti, da ti dolazis ali ti ne verujem da zauvek ostajes. Verujem ja tebi smrti , da imas bezbroj razlicitih ogrtaca ali ti ne verujem da si odevena i u haljinu vecnosti. Verujem ja tebi smrti, da si zlima cak i spas ali ti ne verujem da si nama poslednja realnost. Verujem ja tebi smrti, da ti postojis ali ti meni ne verujes da te ne primecujem. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 "Sreća je – zboraše on – vještina uma i ruku.Sve nevješte duše nesretne su k'o cvjetovi.Ne mari ništa što veliku buku zadaju skrhani i lažni stihovi.U oluji, u buri,Kraj nedaća svihUz teške gubitke i uz tugu kletuBiti prirodan, nasmijan i tihNajveća je umjetnost na svijetu."Sergej Aleksandrovič Jesenjin "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 I onda čovek shvati... Treba vremena, ali može se i sam živeti.. Naravno da uvek fali neko… Naravno da bi bilo ugodnije i lepše šćućurit se uz nekoga i pogledati film.. Ali kad nema, mora se i bez toga živeti. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 I kada odem do groblja - upamtim samo čistinu vazduha na uzbrdici, puno isprepletane trave i miris neke raspevane humke. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Vičem Bogu: Ona je još mlada!Vičem pravdi: Ona se još nada!Anđelima: Vi joj srca znate!Vičem zemlji: Ona nije za te!Ni otuda nema mi odjeka... keka and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука