keka Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Znate li zasto smo ponekad razocarani ? Verujemo da su drugi spremni uciniti ono sto bismo mi ucinili za njih.. da bas tako!!! Јесењин је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Nedostajanje postaje lakše svaki dan. Jer, iako je prošao još jedan dan otkad nekoga nisi vidio, to je dan manje do dana kad ćeš ga opet vidjeti. S vremena na vrijeme čovjek sretne ljude tako izuzetne da, bez obzira na to koliko vremena prođe od kada ste se upoznali, nemoguće je ne sjećati ih se a da vam srce ne zadrhti." Снежана, Јесењин and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Samo da te zagrliim Htjela bih jos samo da te zagrlim, da se u tom jednom zagrljaju izgube sve suze, sve tuge, sve boli. Poslije ću lako.. Poslije ću da živim od sjećanja na taj jedan zagrljaj, jer to je život, barem moj. Sav je od sjećanja i uspomena, sav je pun tebe, a tebe nigdje.. ♥.. ♥.. ♥.. Снежана, Јесењин and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Reči često kvare suštinu... Zagrljaj, ako je poklonjen sa ljubavlju, od srca, nadilazi svaku slatkorečivost i, ako je u svoj svojoj punoći, može preneti suštinu ljubavi čovekove na drugu osobu. Ali, samo ako je od srca keka, Снежана and Јесењин је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 Јесењин, Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 19, 2013 Пријави Подели Написано Јун 19, 2013 ODRIČEM SE...Ako je sreća ...sklopiti oči i ne sanjatida sam jedna od milion zvezdašto sja u tvom pogledu - odričem je se.Ako je radost...ploviti bez nadanja kroz noćšto plaštom tame prikriva mesečev srebrni trag - odričem je se.Ako je ljubav...voleti kamen, vodu, Nebo,širiti ruke vetru, kiši, Suncui ne osećati u svemu tebe - odričem je se.Ako je život...vera, misao, korak kroz vreme,prošlost, oprost, dar,slutnja uzaludna da te imam - odričem ga se !Neću prkositi sudbini,niti kleknuti kao gubitnikda oplakujem kob svoju.Pesmom ću govoriti u tišini,dodirujući srebrne niti snova.Čuvaću u srcu svu radost,da dušu ojačam kad teško bude.I znam dobro...ti ćeš me još mnogo, mnogo boleti...al' šta je život bez bola ?!Ne odričem ga se - bol proganja ljude !Najda M. Јесењин је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Važno je, možda, i to da znamo covek je željen, tek ako želi.I ako celoga sebe damo,tek tada i možemo biti celi.Saznacemo, tek ako kažemoreci iskrene, istovetne.I samo onda kad i mi tražimo,moci ce neko i nas da sretne.Miroslav Antic keka and Јесењин је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 keka and Zero је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 - PESMA ŽENI - Ti si moj trenutak, i moj sen, i sjajna moja reč u šumi, moj korak, i bludnja; Samo si lepota koliko si tajna; I samo istina koliko si žudnja. Ostaj nedostižna, nema i daleka - Jer je san o sreći više nego sreća. Budi bespovratna, kao mladost; neka Tvoja sen i eho budu sve što seća. Srce ima povest u suzi što leva; U velikom bolu ljubav svoju metu; Istina je samo što duša prosneva; Poljubac je susret najveći na svetu. J. Dučić keka је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука