zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Evo za Zlatu, sa mnogo ljubavi, jedan crtež za dobar i uspješan dan! http://www.dodaj.rs/f/Q/TL/1jDUceG1/1/zena3.jpg Hvalaaaa divan je,kad se vratim pijemo lepu kafu Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Đorđe baš zna da miluje dušu na pravi način, šapne koju lepu i srcu i ono zatreperi...U to ime..kafa za sve ja častim... JESSY, Биљана, keka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 kako mene moj otac zna da iznervira, do bola, onog duševnog...ali šta ću..nekad reagujem kao karamazovi zajedno.. Драшко, Mилена КШ and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Понекад, из љубави, мислимо да су деца наш посед и да са њима можемо да чинимо све што желимо. Тако наша деца постају створења неспособна да живе живот било као брачна било као безбрачна. (Архимандрит Емилијан Светогорац) Волели сте их, али сте их притискали а да при том нисте имали потребну светост како бисте их задржали у близини Христовој. Док су деца била мала, задржавали сте их уза се; кад су одрасла, изгубили сте их. Не треба да се борите против своје деце, већ против сатане, који се бори против ваше деце. Треба да им се обраћате са мало речи, а са више молитве. (Старац Порфирије) Нама, родитељима, није дато да знамо како ће се одвијати духовни живот наше деце, али ако она у живот уђу имајући за собом реално искуство свакодневног обраћања Богу, то ће у њима остати као вредност која се ни са чим не може упоредити, шта год да се с њима догоди. (Софија Куломзина) Ljubičasta, Биљана, zlata and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 "Volela bih da si uvek uz mene.Da si na mojoj strani.I kad sam razdrazena.I kad nisam u pravu.I kad smo sami.I kad sam pravedna.Predji preko moje zlobe, umiri me tihim dodirom,ne mucim te bez razloga.Ako ne znas ,sve je uzalud". zlata, Ljubičasta and keka је реаговао/ла на ово 3 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 kako mene moj otac zna da iznervira, do bola, onog duševnog...ali šta ću..nekad reagujem kao karamazovi zajedno.. Зато је моја мајка (замисли баба има мајку), светски првак у брзини извођења из такта, од 0 - 100 јој треба 1.5сек. Биљана, Срђан Ранђеловић, keka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Још један важан елеменат у породичном животу јесу односи међусобне љубави; не просто љубави него култивисане љубави у свакодневном животу породице, испољавање љубави у речима и поступцима. Љубазност у кући, не формална него искрена и природна. Радост и срећа су деци потребни исто онолико колико је биљкама потребан ваздух и сунчева светлост. Најбогатије наследство које родитељи могу да оставе деци јесте срећно детињство с нежним успоменама на оца и мајку. Оно ће осветлити будуће дане, чуваће их од искушења и помоћи ће им у суровој свакодневици живота када деца напусте родитељски кров. (Св. мученица царица Александра Романова) А каква је то дужност родитеља "у Господу" према деци "у Господу"? Одгајати их "у науци и саветима Господњим" (у васпитању и науци Господњој). Не раде ли тако, родитељи "раздражују" децу своју: подстичу њихове рђаве особине, дају маха њиховим ћудима, распламсавају њихову самовољу, поживотињују њихова схватања, нихилизују њихова убеђења. (Св. Јустин Ћелијски) zlata, keka, Јесењин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 А ти, као и увек, расута по мојим мислима.Дозволила си ми да се пронађем на твом длану, да на њему останем, да на њему живим.Дозволила, што никоме ниси... И зато те волим. Михаил Сергејев Silence , keka, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Почео сам страшно да мешам боје. Све ми некако, из неког разлога, вуку на зелено.Онакво зелено... Каква је боја твојих очију. Михаил Сергејев zlata, JESSY, Silence and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 "Volela bih da si uvek uz mene.Da si na mojoj strani.I kad sam razdrazena.I kad nisam u pravu.I kad smo sami.I kad sam pravedna.Predji preko moje zlobe,umiri me tihim dodirom,ne mucim te bez razloga.Ako ne znas ,sve je uzalud". lepa želja, divna "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Ovde sam očekivao leteći cirkus... zlata and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Odluka Život je sve nešto iz početka.Juče i prekjuče sutra ne vrede.Nema na svetu dva ista petka,dve iste nedelje,dve iste srede.Pa čemu onda razočaranja?Ako je jedna ljubav - ćorak,Odmah se drukčije i lepše sanja.I kad si najviše tužan i goraknekih se novih očiju setiši shvatis da letiš… divnije letiš.Ko je to video da dečak pati?Da kunja kmezav i da plače?Svaki put moraš iznova znatida voliš bolje, da voliš jače.Ne da se vadiš.Ne da se tešiš.Već da se istinski do neba smešiš.Nema na svetu dve iste srede,dva ista utorka,dva ista petka.Sve nove ljubavi drukčije vrede.Živi se svaki put iz početka.Živi se da se nikad ne pada.Da budeš snažniji posle oluje.I da se u tvom srcu već sadaStotinu zlatnih zvezda unapred čuje. Срђан Ранђеловић, keka, zlata and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Sanja ako si ovo sam napisala, dobrodošla pesniče u naš mali svet emocija, mistike i tajne... za tebe jedna pesma... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 kako mene moj otac zna da iznervira, do bola, onog duševnog...ali šta ću..nekad reagujem kao karamazovi zajedno.. исто, само временом се то некако јелте.......променило, мајку сам изгубио пре скоро 9 лета, они су били разведени одавно, од моје друге године био ми је огромно искушење у пар ситуација ........али.....све то има сврху мислим да сам га заволео у скорије време, до скоро сам га само поштовао, на силу, и понекад и праскао упс....Злато о чему овде можемо да пишемо? Нисам неки романтик, више сам фанатик апасионатик о чему може да се пише? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 ja sam volela puno puta...uglavnom muškarce i žene koji me inspirišu...podjednako jako i žive i mrtve... to sto je neko 'mrtav', ne znaci da je zaboravljen... ili da se manje voli... zlata је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука