Jump to content

Jelen misli da je ovca

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zbunjeni mladi jelen odvojio se od svog krda i pridružio stadu ovaca, prenosi BBC.

306259_deer_f.jpg?ver=1358629205 Čobanin Endru Kapel se iznenadio kada je brojao svoje ovce i primetio mladog jelena koji se priključio njegovom stadu u Danvič Hitu u Safolku.

Jelen već dve nedelje živi, jede i spava sa svojih stotinu novih prijatelja i ne pokazuje nameru da ode.

Kapel se brine o ovcama koje se nalaze na imanju koje pripada engleskom Nacionalnom fondu za mesta od istorijske važnosti i prirodne lepote.

306260_deer1_f.jpg?ver=1358629214
“Brojao sam ovce kada sam spazio ovog malog jelena u stadu. Nisam nikada pre čuo da se tako nešto desilo. Mislim da je deo krda jelena došao na livadu, preskočio kapiju, a zatim se vratio natrag, a on nije otišao sa njima. Izgleda da je prihvatio stado kao svoje i ostao je sa ovcama, a i one su dobre prema njemu. On trenutno traži svoje mesto u stadu, čini se da je za sada na dnu hijerarhije.

Na kraju zime ovce će biti odvedene natrag u svoj letnji dom, ali jelen neće moći da ode sa njima.

“Nadamo se da će se jelen ponovo priključiti svom krdu ako budu prolazili ovudfa”, izjavila je portparolka Nacionalnog fonda.

Blic

Подели на овим сајтовима

Можда има снобова у његовом крду, задиркивају га, па је одлучио да промјени друштво и гдје се осјећа сигурније. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ja se samo plasim da mu, kad poodraste malo, kosute ne budu odbojne...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ja se samo plasim da mu, kad poodraste malo, kosute ne budu odbojne...

Није то проблем, него замисли да овако неприлагођен крене да заскаче овнове.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Није то проблем, него замисли да овако неприлагођен крене да заскаче овнове.

Ili ga vitkonogog potkace ovnovi... strepnji nikad kraja!

U svakom slucaju, mnoga ce ovca uzdahnuti za sirokim rogovima!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Svašta, ta djeca si umisle baš čudesa, moja sestra si je umislila ko pubertačka da je Olivia Newton-John iz filma Grease (Pomada) a bila zaljubljena u john Travoltu, jedva smo joj ga izbili iz glave, pošandrcala za njim načisto. A vidim i ova životinjska djeca su si svašta u stanju umislit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...