Срђан Шијакињић Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ја се стварно плашим да људи који озбиљно мисле да је вакцинација лоша једног дана не добију децу... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Aman ljudi uozbiljite se! Ionako nam je opstanak nacije u pitanju, jos nam samo treba da krenemo sa ovim teorijama zavere protiv vakcinacije pa da i ovo malo decice unistimo bolescinama protiv kojih je odavno pronadjen lek!!! Ne znam da li su svesni roditelji koji ne vakcinisu decu kakvoj opasnosi izlazu i svoju decu i decu iz okruzenja?! Koliko samo zivota su te vakcine spasile od kada su pronadjene do danas! Zar nam to nije dovoljan dokaz da medicina radi u korist i za dobrobit coveka?! Милан Б, Crveni Baron and uros је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Covek daje u dobrotovorne svrhe kolicinu para koju niko ne moze ni da zamisli a ovde citamo osude?!... sta se desava sa ovim "hriscanskim" svetom...Trebalo je da napisu da je juce postao vernik, onda bi se saldo pozitivnih postova izrazito promenio. @Zvonko- thank_you777 GeniusAtWork, florenntina and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 aman ljudi uozbiljite se! Ionako nam je opstanak nacije u pitanju, jos nam samo treba da krenemo sa ovim teorijama zavere protiv vakcinacije pa da i ovo malo decice unistimo bolescinama protiv kojih je odavno pronadjen lek!!! Ne znam da li su svesni roditelji koji ne vakcinisu decu kakvoj opasnosi izlazu i svoju decu i decu iz okruzenja?! Koliko samo zivota su te vakcine spasile od kada su pronadjene do danas! Zar nam to nije dovoljan dokaz da medicina radi u korist i za dobrobit coveka?! Kome pricas evo ti moja kuma svake godine oboli od gripa, ali nikad ne pomislja da primi vakcinu iz nekih samo njoj znanih "religioznih" razloga! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Kome pricas evo ti moja kuma svake godine oboli od gripa, ali nikad ne pomislja da primi vakcinu iz nekih samo njoj znanih "religioznih" razloga! Pa i ne treba se vakcinisati protiv gripa.osim ako imas vise od 65 godina ili imas neku hronicnu bolest. Ni lekari to ne preporucuju jer nema nikakve potrebe, grip se prelezi za nekoliko dana bez ikakvih posledica. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723 http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html uz to je jos i glavni za GMO Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Bili boy je, očigledno, čitao Kanta! Ako je iskren u tome, velika je njegova plata na nebesima (čak, i ako on ne vjeruje da postoje). PS Hoću da vjerujem da vakcine nisu ćebad, a da mi nismo Indijanci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 videcemo, vreme ce pokazati, do tad ostaje da me zovete paranoikom, ali osecaj me do sad skoro nikad nije prevario... uglavnom uskoro slede razna desavanja, ukidanje oruzija u USA, Obmanas health care itd. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 blood money Po čemu je njegov novac blood money? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Po čemu je njegov novac blood money? Пролијеш крв док наштелујеш Windows да ради како треба... Justin Waters, sqny and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723 http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html uz to je jos i glavni za GMO http://www.ted.com/talks/bill_gates.html Odledaj ceo video, a ne to isečeno onako kako nekima odgovara. I usput možeš slobodno da ostaneš na sajtu i gledaš video snimke i za promenu nešto naučiš Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 ma svaka čast čoveku, svoje bogatsvo je pošteno zaradio i sad ga koristi za opšte dobro, šta reći Malina, Justin Waters, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 http://www.ted.com/talks/bill_gates.html Odledaj ceo video, a ne to isečeno onako kako nekima odgovara. I usput možeš slobodno da ostaneš na sajtu i gledaš video snimke i za promenu nešto naučiš nema sta da gledam, znam ja da on navodno oce da smanji smrtnost, ali... a to sta cu ja da naucim sam biram tako da mi tvoja takva preporuka ne treba, hvala ali ne hvala, mozda da si rekao drugim tonom... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Јануар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Од како користим рачунар често се молим Богу за здравље и дуг живот Били Гетса и његове породице. Од првог коришћења Worda, Internet Explorera ....и њихових невероватних могућности и опција, ја сам искрено благодаран Богу за таквог човека. А то што је искрени филантроп чини га много бољим човеком него што смо ми (често завидни) хришћани. Justin Waters, Млађони, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Internet Explorera E to ti ne valja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука