Jump to content

Bil Gejts: Imam dovoljno za hranu i odeću, ostatak ću dati najsiromašnijima na planeti

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Ја се стварно плашим да људи који озбиљно мисле да је вакцинација лоша једног дана не добију децу... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Aman ljudi uozbiljite se! Ionako nam je opstanak nacije u pitanju, jos nam samo treba da krenemo sa ovim teorijama zavere protiv vakcinacije pa da i ovo malo decice unistimo bolescinama protiv kojih je odavno pronadjen lek!!! 

Ne znam da li su svesni roditelji koji ne vakcinisu decu kakvoj opasnosi izlazu i svoju decu i decu iz okruzenja?!  Koliko samo zivota su te vakcine spasile od kada su pronadjene do danas! Zar nam to nije dovoljan dokaz da medicina radi u korist i za dobrobit coveka?!

Подели на овим сајтовима

Covek daje u dobrotovorne svrhe kolicinu para koju niko ne moze ni da zamisli a ovde citamo osude?!... sta se desava sa ovim "hriscanskim" svetom...

Trebalo je da napisu da je juce postao vernik, onda bi se saldo pozitivnih postova izrazito promenio.

@Zvonko-  thank_you777

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

aman ljudi uozbiljite se! Ionako nam je opstanak nacije u pitanju, jos nam samo treba da krenemo sa ovim teorijama zavere protiv vakcinacije pa da i ovo malo decice unistimo bolescinama protiv kojih je odavno pronadjen lek!!! 

Ne znam da li su svesni roditelji koji ne vakcinisu decu kakvoj opasnosi izlazu i svoju decu i decu iz okruzenja?!  Koliko samo zivota su te vakcine spasile od kada su pronadjene do danas! Zar nam to nije dovoljan dokaz da medicina radi u korist i za dobrobit coveka?!

Kome pricas evo ti moja kuma svake godine oboli od gripa,

ali nikad ne pomislja da primi vakcinu iz nekih samo njoj znanih "religioznih" razloga!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Kome pricas evo ti moja kuma svake godine oboli od gripa,

ali nikad ne pomislja da primi vakcinu iz nekih samo njoj znanih "religioznih" razloga!

Pa i ne treba se vakcinisati protiv gripa.osim ako imas vise od 65 godina ili imas neku hronicnu bolest. Ni lekari to ne preporucuju jer nema nikakve potrebe, grip se prelezi za nekoliko dana bez ikakvih posledica.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

videcemo, vreme ce pokazati, do tad ostaje da me zovete paranoikom, ali osecaj me do sad skoro nikad nije prevario...

uglavnom uskoro slede razna desavanja, ukidanje oruzija u USA, Obmanas health care itd.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

http://www.ted.com/talks/bill_gates.html

Odledaj ceo video, a ne to isečeno onako kako nekima odgovara.

I usput možeš slobodno da ostaneš na sajtu i gledaš video snimke i za promenu nešto naučiš

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

http://www.ted.com/talks/bill_gates.html

Odledaj ceo video, a ne to isečeno onako kako nekima odgovara.

I usput možeš slobodno da ostaneš na sajtu i gledaš video snimke i za promenu nešto naučiš

nema sta da gledam, znam ja da on navodno oce da smanji smrtnost, ali...

a to sta cu ja da naucim sam biram tako da mi tvoja takva preporuka ne treba, hvala ali ne hvala, mozda da si rekao drugim tonom...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest јер. Агапије

Од како користим рачунар често се молим Богу за здравље и дуг живот Били Гетса и његове породице. Од првог коришћења Worda, Internet Explorera ....и њихових невероватних могућности и опција, ја сам искрено благодаран Богу за таквог човека.

А то што је искрени филантроп чини га много бољим човеком него што смо ми (често завидни) хришћани.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...