malina :) Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Mi ovde ipak govorimo o roditeljima jednog narkomana a ne o roditeljima nekog istaknutog i zaslužnog građanina... Jako nezahvalna tema za davanje bilo kakvog mišljenja ali normalno da neće da osuđuju kad su sa njiom prošli ne pakao već sto puta gore... О, Господе..шта су наркомани људи нижег реда...то можда пред тобом..срећа па ти ниси Бог. То по теби они треба да буду захвални Браниславу што су се муке култарисали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Nema potrebe sada za hvalospevima ili pozivima na linč - ubio je čoveka, odgovaraće za to što je učinio. A da li ima još detalja nekih oko događaja, pokazaće valjda istraga. Meni su mnogo više zabrinjavajući komentari po raznim medijima na koje sam naleteo. Pokazuju koliko smo duboko bolesno društvo, lišeno bilo kakve racionalnosti i empatije. Trećina bi da ukine SPC, trećina je u fazonu "greške se dešavaju i u bolnicama, koliko je dece umrlo zbog lekara, pa šta sad?" a trećina misli da su narkomani bolest i otpadak društva koji ionako ne služe ničemu, pa kome će sad da smeta jedan ološ manje.... malina :), Лидија Миленковић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1344347916' post='689412] О, Господе..шта су наркомани људи нижег реда...то можда пред тобом..срећа па ти ниси Бог. Pa ne znam kako bi drukčije nazvao one koji nisu u stanju da normalno funkcionišu, koji kradu i koji čine razni nemoral da bi došli do droge. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1344347916' post='689412] О, Господе..шта су наркомани људи нижег реда...то можда пред тобом..срећа па ти ниси Бог. То по теби они треба да буду захвални Браниславу што су се муке култарисали? Dok sam pisao poruku koju si citirala ,sam predpostavio da će neko dati izjavu kao ti sada. Međutim,takođe sam dole napisao,to što su sa njim prošli je gore i od pakla ,pametnom dosta,dakle ne govorim da su nižeg staleža već pričam realno o problemu roditelja jednok ovisnika . Ne bi sad da ulazim u psiho analizu ali mislim da je ova tvoja poruka više podstaknuta tvojim mišljenjem o meni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Meni su mnogo više zabrinjavajući komentari po raznim medijima na koje sam naleteo. Pokazuju koliko smo duboko bolesno društvo, lišeno bilo kakve racionalnosti i empatije. Лишено емпатије према било коме. Плашим се да је ужасно мало људи свесно у коликом смо би проблему као друштво и колика је дубина наше болести... Лидија Миленковић, JESSY and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Evo još jednog relevantnog mišljenja: Istina je da je uhapsen. Verovatno je bio napadnut od sticenika koji je hteo da unese drogu u centar. Treba da se molimo za njega. Imao sam priliku da posetinj njegov centar i da vidim ljude koje on leci. Ono je pravi zverinjak. Posao koji Peranovic radi je zrtva najviseg stepena. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&pid=37864#post_37864 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1344347916' post='689412] О, Господе..шта су наркомани људи нижег реда...то можда пред тобом..срећа па ти ниси Бог. То по теби они треба да буду захвални Браниславу што су се муке култарисали? Тешко се они могу назвати људима. И то зато што имају само један нагон, једну жељу, да дођу до своје дозе. Све су спремни да ураде да би дошли до тога: да продају дете, да убију мајку,... Они су се унизили ниже од животиње, јер и животиње имају више потреба и нагона. И шта медицина ради са њима, даје им дрогу, фармацеутску (метадон - хероин који производе фармацеутске компаније), и тако их одржавају као биљке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ја бих полако размишљао о закључавању теме, бар док не буде било неких поузданих информација... Глупо да се прави циркус и свађа на трагедији... Макрина, Биљана and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Evo još jednog relevantnog mišljenja: http://www.creation6...7864#post_37864 Kad vidis kakvi ga brane to i vise govori o Peranovicu. Bas kao i ovde na forumu. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ти као свештеник понајвише треба да имаш разумевања за свог сабрата а не овако ужасне речи да пишеш... Макрина, malina :), Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Dok sam pisao poruku koju si citirala ,sam predpostavio da će neko dati izjavu kao ti sada. Međutim,takođe sam dole napisao,to što su sa njim prošli je gore i od pakla ,pametnom dosta,dakle ne govorim da su nižeg staleža već pričam realno o problemu roditelja jednok ovisnika . Ne bi sad da ulazim u psiho analizu ali mislim da je ova tvoja poruka više podstaknuta tvojim mišljenjem o meni То што су родитељи прошли горе од пакла, не значи да су изгубили памет и да ће мање патити за својим сином од других родитеља чија деца наркомани нису..кажем да су због силних проблема само трезвенији.. Него, да ли да појасниш то о мом мишљењу о теби? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ти као свештеник понајвише треба да имаш разумевања за свог сабрата а не овако ужасне речи да пишеш... Da ja sam sigurno kriv i meni treba nameci osecaj krivice a ne njemu koji je ubio i sada se brani cutanjem ( u prevodu opet ne kapira sta je uradio). Razumevanje svih nas je nestalo jos proslog puta i da je ovaj covek imao ikakvu savest vise ne bi bavio ovim sto je radio. On je po meni povratnik u zlocin jer je i ono prvo zlocin posebno za svestenicku profesiju. Mozda ce bajkeri da imaju razumevanje za njega . JESSY and Walter је реаговао/ла на ово 2 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ето какав си човек, није још званично ни увиђај завршен тј резултати истог а ти увелико пљујеш. Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Тешко се они могу назвати људима. И то зато што имају само један нагон, једну жељу, да дођу до своје дозе. Све су спремни да ураде да би дошли до тога: да продају дете, да убију мајку,... Они су се унизили ниже од животиње, јер и животиње имају више потреба и нагона. И шта медицина ради са њима, даје им дрогу, фармацеутску (метадон - хероин који производе фармацеутске компаније), и тако их одржавају као биљке. Да, људи су. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ето какав си човек, није још званично ни увиђај завршен тј резултати истог а ти увелико пљујеш. ma kakav covece uvidjaj o cemu pricas? On se tamo nije smeo naci na prvom mestu; nije strucan da se bavi time cime se bavio. drugo ubio je coveka; meni nikakav uvidjaj ne treba. Uostalom eto mu sada Obrazovci, artemije i Miroslav geolog da ga brane. mene je sramota za sve sto je ovaj ludak uradio; a trebalo bi vise da bude one koji su mu dozvolili da postane ubica. Walter, JESSY and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука