DYNABLASTER Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 vise puta sam ponovio, evo opet http://en.wikipedia....bernanthe_iboga http://www.ibogatherapyhouse.net/ i klip sam vec stavljao, al tako je to kad te neko ne slusa sta pricas Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Извини превише сам блејао на нету данас нема болова са много тога... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 ne treba mi izvinjenje za to, nego za ono kad neko oce da prica sa tobom, onda valja poslusati sta ima da kaze, pa razmisliti da mozda i ima nekog smisla, a ne i pre nego sto izgovori osudjivati protivnika ooovaj sagovornika, inace nema komunikacije a kamoli razumevanja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NAĐA Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Braćo, nemojmo suditi nikome, jer nikad se nezna u kom času svako od nas moze postati "potencijalni ubica". Bog je taj koji će suditi,a ne mi. Ovozemaljski sud je blaži. I u svakom slučaju sigurno blaži od Božijeg! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ovozemaljski sud je blaži. I u svakom slučaju sigurno blaži od Božijeg! Ја бих се пак за све паре кладио да је Божији далеко блажи од овоземаљског Јефимија Крунић and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Braćo, nemojmo suditi nikome, jer nikad se nezna u kom času svako od nas moze postati "potencijalni ubica". Bog je taj koji će suditi,a ne mi. Ovozemaljski sud je blaži. I u svakom slučaju sigurno blaži od Božijeg! Овде се осуђује болестан и наопак метод. Осуђује се то што се под наводним методом заправо провлачила и остваривала нечија веома озбиљна патологија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Август 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Слушам метафоре, чињенице и цитате а не смејем се и не верујем ничему, јер је стварност још гора негио што је приказују Цитат из 2009: Nemanja Radosavljević, ne samo da je lopatom i pesnicana “lečio” štićenike Duhovno-rehabilitacionog centra Crna Reka, već je nekog i seksualno zlostavljao. Za silovanje i premlaćivanje, Radosavljevića, pomoćnika bivšeg starešine centra Crna Reka Branislava Peranovića, okružni sud u Novom Pazaru osudio je na dve godine i pet meseci zatvora. Osim Radosavljevića, za silovanje štićenika sa godinu dana zatvora kažnjen je i Marijan Pavićević. Okružni tužilac u Novom Pazaru, Karišik Salih, ogorčen ovakvom presudom najavio je žalbu. “Kaznu smatramo izuzetno blagom. Sačekaćemo pismeni otpravak presude i potom na nju uložiti žalbu“, rekao je za B92 tužilac Karišik. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=10&dd=14&nav_category=12&nav_id=386455 ------ Цитат од сада: kaže Radulović za Danas da je Peranović bio uporan, jer je poslednjih 23 štićenika „Sretenja“, koji su samovoljno napustili centar, izvršilo samoubistvo. http://www.danas.rs/danasrs/hronika/spasavajuci_zivot_prouzrokovao_sam_smrt.3.html?news_id=245600 Ако је ово тачно, онда могу да сумњам да су оних 23 штићеника, за које Перановић тврди (преко његовог адвоката) да су се убили после изласка из те мучионице, заправо извршили самоубиство зато што неко злостављање нису могли да забораве? батињање + силовање ? мислите о томе.... Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Moram priznati da mi se Peranović najviše "zgadio" kada je na RTS izjavio:" Eto taj episkop Porfirije,trudi se,ima harizmu ali nije to to". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Није тачно.Прво, измишљш више него очигледно. Можемо да видимо на примеру мене и моје зависности од цигарета. Мени је то сметало, тражио сам начине да оставим и остаио сам имао сам мотивацију - само ми је требало да нађем начин. Исто важи и за зависника било чега другог. Само је тежа мало криза. Znas kako sinak, preci cu preko onog klevetanja da pravdam ubistvo, Crnu Reku i ostalo. Tebi da sluzi na cast. Jer sam na vise mesta lepo napisao srpski sta mislim o tome. A za ovo gore - pa kad imaju zelju, sto se brate ne izlece vec jednom? Otkud toliko njih koji ni ne pokusavaju da se lece? Otkud toliko slucajeva teskog kriminala od strane narkomana? Lako je da se pametuje ovako po forumima, stvarnost je nesto sasvim drugo... Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Бранилац оца Бранислава, додаје и да је поднео кривичну пријаву против владике бачког Иринеја и епископа јегарског Порфирија због кривичног дела недозвољено коментарисање кривичног поступка у трајању. http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/SPC-cuti-o-unapredjenju-Branislava-Peranovica.sr.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2012 У „Црној Реци” било и силовања У оптужници је писало да су Немања Радосављевић, помоћник Бранислава Перановића, и Маријан Павићевић одвели штићеника центра у шуму и да су га везаног приморали на блудне радње У Центру за одвикавање од дроге у Јадранској Лешници више нема штићеника: полицијска истрага у кампу Фото Р. Крстинић Сарадници Бранислава Перуновића осуђени су пре две године у Новом Пазару због силовања штићеника у Духовно-рехабилитационом центру „Црна Река”. Перуновић је био старешина центра који је затворен после пребијања једног штићеника 2009. године. Његов помоћник Немања Радосављевић осуђен је првостепеном пресудом Вишег суда у Новом Пазару на две године и пет месеци затвора због силовања и премлаћивања једног штићеника, а за исто дело, као саучесник, осуђен је на годину дана затвора Маријан Павићевић. Обојицу је пред судом у Новом Пазару бранио београдски адвокат Ненад Вукасовић. – Пресуда је укинута и предмет је враћен на поновно суђење, али позив још нисмо добили”. Жртва је био младић од двадесетак године, који се и пре тога у центру лечио од дроге, па се после неког времена вратио на лечење. – У оптужници је писало да су Радосављевић и Павићевић одвели момка током ноћи аутомобилом у шуму, да су га тамо лисицама везали за мотор марке „јамаха” и да су га тако везаног возили по земљи, а после приморали на блудне радње – каже Вукасовић. Политика Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Бранилац оца Бранислава, додаје и да је поднео кривичну пријаву против владике бачког Иринеја и епископа јегарског Порфирија због кривичног дела недозвољено коментарисање кривичног поступка у трајању. http://www.politika....anovica.sr.html A? Pa sad ne samo da ga treba razčiniti, nego i isključiti iz Crkvene zajednice! Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Жао ми је Владике Лаврентија.Сад ће и на њему да се заломи све оно што је требало други да сноси као одговорност. Ништа ми није јеасно нити су ми ове званичне изјаве јасне.Што увек морамо овако? Што једном не кажемо јасно и гласно како ствари стоје па од тога да кренемо да се мењамо. Како то да нико није знао за кампове у Лозници кад су сви знали?? У време чије је добио канонски отпуст из Косовско-Метохијске? Како раде ови у Црној Реци?Да ли и они примењују насиље или не,сад,под окриљем Епископа Теодосија? ... Јефимија Крунић, Evgenik and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Али проблем је што је и дезинформација да га је рукоположио бивши Владика Артемије.Колико се мени чини,рукоположио га је Епископ Пахомије па је исти отишао из Епархије када је избио онај сексуални скандал. Стварно морамо да се уозбиљимо и да дајемо тачне и прецизне информације. Па ако већ позиваш на тачност информација онда прва немој да шириш непоуздане и нетачне информације, свакако тенденциозне -овако написане, и полуистине.. Тачно је да је рукоположен од Пахомија .. али није истина да је отишо ''после избијања ''сексуалног скандала''... и што уопште пишеш то кад и сама кажеш да ''ти се чини'' ...(тек да кажеш нешто? .. НЕ.. то је тенденциозно написано.. бар тако испада...а ти како оћеш) и .. ...неозбиљно је то.. а опет прозиваш да се ''уозбиљимо''... Него кад већ причам .. видех тамо на сајту Браниславовог ''центра сретење'' конструкцију - констелацију чак ''титулу ПРОТИНИЦА за супругу Перановићеву.. Стварно смо фаце ..ми ортодоксни хришћани... Шмемана ми... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 То се тако каже у жаргону,протиница...то није титула...Боже драги... тендециозно? да,да... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука