Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Anastasija meni si zamjerala, jer sam Miraša nazvao psetom, a sad ti poričeš sveštenstvo onome koji još uvjek nije lišen čina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Браво зокс постао си поаро. Анастасија-нико те не тера на то, само показујеш своје непоштовање спц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 On je sveštenik sve do onda dok Crkveni sud ne donese odluku o rasčinjenju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Anastasija meni si zamjerala, jer sam Miraša nazvao psetom, a sad ti poričeš sveštenstvo onome koji još uvjek nije lišen čina. Pseto je pseto i zna se šta znači.Osim toga tog koji si psetom nazvao nije nikog ubio a ovaj jeste, što opet ne znači da bih dopustila da neko i Peranovića tako nazove.A nije nazvan, tako da ne vidim šta si se ti našao prozvanim ovde. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Браво зокс постао си поаро. Анастасија-нико те не тера на то, само показујеш своје непоштовање спц Ne poštujem ubicu, a ne spc.U SPC ubicama nije mesto kao sveštenoslužiteljima, bar dok ne shvate šta su uradili. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Miraš ubija duše, i šalje ih direktno u zagrljaj Satani! A što se tiče s. Branislava, muslimani iz Novog Pazara, su mi pričali da je mnogima pomogao da se otrgnu narkomaniji, i započnu nov život... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Miraš ubija duše, i šalje ih direktno u zagrljaj Satani! A što se tiče s. Branislava, muslimani iz Novog Pazara, su mi pričali da je mnogima pomogao da se otrgnu narkomaniji, i započnu nov život... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Znaš kako Petrepanu, ja ga nazivam po prezimenu.Čovek koji je ubio drugog čoveka ne može se nazivati ocem i sveštenikom, a ja licemer neću da budem bar koliko je u mojoj moći. Gde i kako ga je vređao? Što ga je nazvao ubicom? Pa to i jeste. A ti nastavi da braniš ubicu, tako nam i treba kad su se sve vrednosti izokrenule naopačke.Branimo batinjanja, ubistva,maltretiranja,oduzimanja sloboda, samo zato što je neko bio sveštenik.Sramota! Он је покушао нешто да учини, да промени, и то поштујем. Сву су велики теоретичари, а у пракси су нула. Човек је радио, и грешио је. Имамо случај свештеника што је убио двоје људи, возећи непримереном брзином. И не видим да је овде кренула хајка на тог "убицу", него је патријарх интервенисао да добије привилеговани положај, да му се омогући боравак у манастиру, а не у затвору. Не кажем да сад треба да скачемо и нападамо патријарха због тога, што штити "убицу", или да треба да кажемо он оправдава и штити "убицу", зато што је и он имао можда сличног искуства са саобраћајним незгодама. Него изгледа да имамо неједнаке критеријуме, јер је овај "убица" артемијев, не воле га неке нама драге владике, а други "убица" је наш, за нашу струју, воле га "наше" владике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Браво браво, све лепше од лепшег. Ваљда има разумних администратора који ће реаговати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Miraš ubija duše, i šalje ih direktno u zagrljaj Satani! A što se tiče s. Branislava, muslimani iz Novog Pazara, su mi pričali da je mnogima pomogao da se otrgnu narkomaniji, i započnu nov život... Naravno ... to je opravdanje za ubistvo koje je počinio... Ne mogu da verujem, da postoje ljudi koji bi da po svaku cenu opravdaju ubistvo i to ubistvo od preko 50 udaraca u glavu, motkom. Ako je nekome pomogao sve je to pred Bogom i pred tim ljudima kojima je pomogao,ali izvini, oduzimanje samo jednog života, od Boga datog je i pred Bogom i pred zemaljskim sudom. Život je svetinja! Александрида and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Ne opravdavam ubistvo, nemojte da mi stavljate u usta ono što nisam rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Он је покушао нешто да учини, да промени, и то поштујем. Сву су велики теоретичари, а у пракси су нула. Човек је радио, и грешио је. Имамо случај свештеника што је убио двоје људи, возећи непримереном брзином. И не видим да је овде кренула хајка на тог "убицу", него је патријарх интервенисао да добије привилеговани положај, да му се омогући боравак у манастиру, а не у затвору. Не кажем да сад треба да скачемо и нападамо патријарха због тога, што штити "убицу", или да треба да кажемо он оправдава и штити "убицу", зато што је и он имао можда сличног искуства са саобраћајним незгодама. Него изгледа да имамо неједнаке критеријуме, јер је овај "убица" артемијев, не воле га неке нама драге владике, а други "убица" је наш, за нашу струју, воле га "наше" владике. Da li ti stvarno imas imalo obraza da poredis ubistvo u saobracajnoj nesreci i ubistvo batinama ???? I nista ovaj nije uradio, sem sto se pokusao obogatiti i osnovati kult gde ne bi vazili zakoni drzave. Анастасија, Walter, nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Он је покушао нешто да учини, да промени, и то поштујем. Сву су велики теоретичари, а у пракси су нула. Човек је радио, и грешио је. Имамо случај свештеника што је убио двоје људи, возећи непримереном брзином. И не видим да је овде кренула хајка на тог "убицу", него је патријарх интервенисао да добије привилеговани положај, да му се омогући боравак у манастиру, а не у затвору. Не кажем да сад треба да скачемо и нападамо патријарха због тога, што штити "убицу", или да треба да кажемо он оправдава и штити "убицу", зато што је и он имао можда сличног искуства са саобраћајним незгодама. Него изгледа да имамо неједнаке критеријуме, јер је овај "убица" артемијев, не воле га неке нама драге владике, а други "убица" је наш, за нашу струју, воле га "наше" владике. Čoveče božiji, postoje institucije u kojima se leče zavisnici, jel tebi to jasno?Institucije koje su obučene medicinski, tehnički i psihološki da pomognu narkomanima ali AKO ŽELE! Peranović nije imao dozvolu ni od ministarstva zdravlja za svoje " lečenje", niti je igde prijavio svoju komunu.Ne znam da li da se ljutim na državu zbog toga ili na Peranovića. To što se on trudio je lepo, ali očigledno se trudio na totalno pogrešan način.I još je uzimao novac za to.Strašno! Da li je vama jasno da je ubio čoveka sa više od 50 udaraca u glavu? Je li vam jasno to? Šta treba neko da učini, da bi ga krvnički mlatio toliko motkom u glavu?U glavu! Ne vredi, nečiji mozgići su samo mozgići bez želje da shvate očigledno, tako da uživajte ... Александрида, Млађони and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Владика бачки Иринеј о несрећи и убиству Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Како смо ми пукли... И као људи, и као народ, и као Црква... JESSY, Александрида, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука