ssimke Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 znam dvojicu momaka koji su prosli kroz komunu u crnoj reci pricali su mi da su gledali i jedan od njih je dozivio batine kad su mi pricali o tome nisam mogao da vjerujem oni kazu da je to jedini nacin da se izlijeci narkoman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Da je bar koristio tapaciranu motku kakve koriste u ludarama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Lako je pametovati (ken*ati) kad neko padne. исти људи су радили ''то'' што си написао и пре пада... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Za razliku od većine mojih drugara ateista, ranije sam mislio da Peranović može nešto da uradi, ali sad vidim da sam bio u zabludi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ja не могу да верујем како један администратор овог форума олако као и ”свештеник” осуђују, и којим речником то пишу. Заиста јадно и тужно од вас. Ако је крив и ако се докаже кривица, лепо затвор на 40 година, али не заборавити колико је људи извукао. О Бранислав ми није ни мало симпатичан, али свака му част да се уопште ухватио у коштац са наркоманијом. obi-wan and PetarP је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Jesi li ti nekada cuo za ubistvo iz nehata Da, to je kad pop baci metalu sipku o zemlju a ona se odbije o beton i poleti prema narkomanu i pogodi ga na tako nezgodno mesto da on izgubi zivot... Kad uzmes metalnu siku, cvrsto je stisnes u pesnicu i usmeris prema glav drugog ljudskog bica onda se desavaju razne stvari od kojih ni jedna nije ubistvo iz nehata... Ti mozes da uperis pistolj u coveka i da okines oroz i da posle kazes da si ga ubio iz nehata... mozda si hteo samo da ga ranis za opomenu. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Samo moramo da saznamo kako je do ubistva došlo, i da se podsetimo smrtnih slučajeva u bolnicama zbog greške lekara.Ni u bolnicama ljudi nisu poštedjeni nestručnosti i bezrazložne smrti. Јел те није срамота? Онако... искрено? Пошто овде није дошло због нестручности... не знам колико стручан треба да будеш да не знаш да када удариш човека у главу металном шипком ништа добро не може да буде. Није он убио неког зато што није био довољно стручан промашио дијагнозу него је убио са намером да тешко повреди у најмању руку. Искрено се надам да су сви који су бранили Перановића (не пада ми на памет да му стављам епитет Отац исрпед имена после овог) да су сада свесни какву су грешку учинили. A.3191, ВИЛМА and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Страшно колико осућивања ЧОВЕКА; СВЕШТЕНИКА.... Не знамо под којим околностима се то десило, али смо спремни одмах да бацимо камен.... Под којим околностима можеш случајно да удариш човека металном шипком у главу? Ко баца камен? Нападамо злодело које је изникло из црквине милости. Које је злоупотребило цркву на најгори могући начин. Бесрамно лагао и ко зна шта још није радио. Злоупотребљавао вернике док је фурао мотор скупљи него моја три последња аута заједно. И у исто време све то радио под изговором хришћанства. Ајде да кажеш околности.. пиштољ опалио или тако нешто, омакне се... ово може само да се деси са намером да неког тешко повредиш или убијеш. ВИЛМА and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Jesi li ti nekada cuo za ubistvo iz nehata Дај Игњате прекини да се бламираш. Убиство из нехата је када апсолутно ниси одговоран за убиство када ниси имао намеру да нанесеш икакву штету али се због твоје неодговорности или неког другог фактора за који си директно одговоран десило кд убиства. Одмах да ти кажем када год неко потегне било које оружије на тебе хладно или ватрено т.ј обичну мотку по дефаулту се гони за покушај убиства, чак и ако те не повреди пуно - размисли зашто. nishizawa је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ja не могу да верујем како један администратор овог форума олако као и ”свештеник” осуђују, и којим речником то пишу. Заиста јадно и тужно од вас. Ако је крив и ако се докаже кривица, лепо затвор на 40 година, али не заборавити колико је људи извукао. О Бранислав ми није ни мало симпатичан, али свака му част да се уопште ухватио у коштац са наркоманијом. А ја не могу да верујем како неки идаље могу да буду ћорави пред очима и да идаље бране једног убицу под оправдањима, нестручност, убиство из нехата, да се позивају на не суди и слично. не судим вам ал вас жалим... жалим зато што не схватате несрећу које насиље доноси и да ниједан од тих излечених није излечен... већ је дресиран... надам се да ће једног дана да схватите разлику између та два. ВИЛМА, A.3191 and nishizawa је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Многи од нас који су знали и лично оца Бранислава... СИГУРНО ЗНАЈУ да је Перановићу сада најтеже ... и тако ће му бити .. дуго, дуго.. Али то нити је оправдање нити може да буде разлога да се овај поступак правда на било који начин или да што је још горе, правда неко други.. рецимо надлежни му епископ.. И он као и сви остали који су некада били ''ревносни'' по владиком Артемијем су заправо користили тог истог Артемија за спровођење својих ''приватних православних доживљаја''.. дуго нико томе нико није стајао на пут и добили смо то што смо добили.. Ово је само (брутална ''икона'') логичан наставак, .. на несрећу не и крај свега у шта се изродило дугогодишње ПСЕУДОРЕВНОВАЊЕ под Артемијевом палицом.. Сада ће ваљда бити јасније многима - који то до сада нису видели.. да проблем са Артемијем ни изблиза није завршен и да ће дуго потресати и саму СПЦ, док год било који део раскола и отвореног секташтва не буде одрезан од Цркве.. ..Јер са Њом нема ништа... П.С. Наравно, и још горе од тога биће НЕЦРКВЕН приступ и ''обрачун'' са Артемијем и његовим изданцима, као потпуно промасшен и погрешан лек .. Да до краја будем јасан ... Одавно их је требало и расчинити и изопштити .. и за њихово добро пре свега ..сада просто отац Бранисалв не би био Свештеник.. али не би би ни УБИЦА.. Ко разуме схватио је одавно.. nishizawa, Милан Меденица :) and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Јел те није срамота? Онако... искрено? Cega da me bude sramota ? Uzmi ti pa leci samo jednog narkomana pa posle pricaj nesto ( znam da ces reci da nisi lekar, ali zamisli samo ), ili pitaj one koji ih lece sta im rade u bolnicama kada ih uhvati kriza. Ili pitaj narkomane kako se prema njima odnose inspektori u policiji i strazari u zatvoru. Neka se Bog svakom smiluje i uputi ga na pravi put. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Многи од нас који су знали и лично оца Бранислава... СИГУРНО ЗНАЈУ да је Перановићу сада најтеже ... и тако ће му бити .. дуго, дуго.. Али то нити је оправдање нити може да буде разлога да се овај поступак правда на било који начин или да што је још горе, правда неко други.. рецимо надлежни му епископ.. И он као и сви остали који су некада били ''ревносни'' по владиком Артемијем су заправо користили тог истог Артемија за спровођење својих ''приватних православних доживљаја''.. дуго нико томе нико није стајао на пут и добили смо то што смо добили.. Ово је само (брутална ''икона'') логичан наставак, .. на несрећу не и крај свега у шта се изродило дугогодишње ПСЕУДОРЕВНОВАЊЕ под Артемијевом палицом.. Сада ће ваљда бити јасније многима - који то до сада нису видели.. да проблем са Артемијем ни изблиза није завршен и да ће дуго потресати и саму СПЦ, док год било који део раскола и отвореног секташтва не буде одрезан од Цркве.. ..Јер са Њом нема ништа... Нека ово буде болна лекција свима. Артемије је у целој причи небитан, ја мислим да треба да буде болна лекција за то субјективно доживљавање хришћанства у самој цркви и њихову прејаку слободу да то субјективно спроводе. Да се убудуће пазимо оваквих ликова и да не наседамо нинакаква оправдања. А валтере не слажем се са тобом да је Браниславу најтеже, најтеже је породици тог момка - надам се. Још ако су га они тек послали код овог садисте... Walter је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2012 Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Дај Игњате прекини да се бламираш. Убиство из нехата је када апсолутно ниси одговоран за убиство када ниси имао намеру да нанесеш икакву штету али се због твоје неодговорности или неког другог фактора за који си директно одговоран десило кд убиства. Одмах да ти кажем када год неко потегне било које оружије на тебе хладно или ватрено т.ј обичну мотку по дефаулту се гони за покушај убиства, чак и ако те не повреди пуно - размисли зашто. Kada strazar u zatvoru prilikom inetrvencije primeni silu i slucajno dodje do smrti zatvorenika, da li je to ubistvo ili ubistvo iz nehata ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2012 Ili pitaj narkomane kako se prema njima odnose inspektori u policiji i strazari u zatvoru. Vidiš, inspektori u policiji i stražari u zatvoru umeju da ispraše, ali da ne ubiju. Neki čak umeju da izlemaju, a da ne ostave vidljive tragove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука