Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Da li se ko ikada zapitao da kada ne bi bilo Boga ne bi bilo i zla? Јесам, запитао сам се и закључио да Живот нема цену. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Јесам, запитао сам се и закључио да Живот нема цену. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 ? Не умем другачије да ти објасним. Живот без потешкоћа или живот са потешкоћама и вера у већно постојање у апсолутном добром, за мене нема цену. Кад погледам у себе и видим да ми је непотребно и штетно користити зло, ја увиђам, да је то ствар одлуке. Срећа па створено не може критиковати Створитеља. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука