Jump to content

Zli Duh Boziji?

Препоручена порука

• Одговори 92
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

to je ako ides sa pretpostavkom da posle ovog zivota dalje nema zivota...

Nema to veze sa time..vec sa stradanjem nevinih ljudi...i sta sad po tebi ako covek to moze da spreci treba da sedi skrstenih ruku?To Bog trazi od nas?Da se pravimo tose? :291291291:

Подели на овим сајтовима

to su pitanja koja zahtevaju datu situaciju, ne vredi teoretisati... ja ga ne bi ubio nego bi pokusao da ga ranim tj onesposobim bez ubijanja, a posto nosim bifokalne ne garantujem da ga ne bi ukokao

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

to su pitanja koja zahtevaju datu situaciju, ne vredi teoretisati... ja ga ne bi ubio nego bi pokusao da ga ranim tj onesposobim bez ubijanja, a posto nosim bifokalne ne garantujem da ga ne bi ukokao

hahahah dobar si..al eto vidis...hteo bi da ga ranis sto je u neku ruku zlo...nanosis njemu zlo...ali opet je to zlo u sluzbi dobra..da se spreci manijak da poubija ljude...o tome ja i pricam..a Nikolic mi prebacuje da glumim Boga.... sFun_bat

Подели на овим сајтовима

nije to zlo, cuj ranjavanje zlo, ti sad izolujes momente kako tebi odgovara da bi opravdao svoju tezu, pa ne ide to tako bas, logicki ti tvrdnja ne ide u prilog, jer spreciti ubicu ranjavanjem nije nikakvo zlo, to je samo bol koja traje odredjeni period i prodje... zlo bi bilo da ga ubijes

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

nije to zlo, cuj ranjavanje zlo, ti sad izolujes momente kako tebi odgovara da bi opravdao svoju tezu, pa ne ide to tako bas, logicki ti tvrdnja ne ide u prilog, jer spreciti ubicu ranjavanjem nije nikakvo zlo, to je samo bol koja traje odredjeni period i prodje... zlo bi bilo da ga ubijes

Znaci pucati i raniti coveka po tebi je dobro?

Подели на овим сајтовима

Добар Демон Сатанин - то би била следећа тема по тој логици.

Ako nadjes tako nesto u bibliji...moglo bi..al ne stoji...vec zli Duh Boziji...e sad sto ti ne mozes da prihvatis da je Bog iznad dobra i zla...je vec tvoja licna stvar..i da se koristi i jednim i drugim...pa bre covece Bog je pobio vise ljudi i Starome Zavetu nego Rambo u sva 4 dela... tanning

Подели на овим сајтовима

Библија спомиње ,,духа'' много пута и није увек реч о истоме. Зато је погрешно да ту стављаш велико слово за тог духа јер извесно није реч о Духу Светоме.

Одакле теби уопште идеја да ставиш велико слово за тог духа?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Znaci pucati i raniti coveka po tebi je dobro?

daj sta me pitas gluposti, naravno da je dobro ako ne postoji druga opcija, zasto izolujes sad momenat kad je u vezi sa stradanjem nevinih zrtava

Подели на овим сајтовима

daj sta me pitas gluposti, naravno da je dobro ako ne postoji druga opcija, zasto izolujes sad momenat kad je u vezi sa stradanjem nevinih zrtava

Ne pitam te gluposti vec konkretne stvari...i vidis da si nazvao pucanje u drugog coveka dobrim...iako je na prvu to zlo..u ovom slucaju nije..jer je tvoja namera da spases druge ljude...ja Bi ga uspavao da mogu..mislima..al hbga brate ...nisam Isus...pa onda mora da se dejstvuje drugim sredstvima...

Библија спомиње ,,духа'' много пута и није увек реч о истоме. Зато је погрешно да ту стављаш велико слово за тог духа јер извесно није реч о Духу Светоме.

Одакле теби уопште идеја да ставиш велико слово за тог духа?

Pa pise da je Duh Boziji...a Duh Boziji uvek pisem velikim slovom kao i rec Bog...i sve sto se na Njega odnosi...

Подели на овим сајтовима

Каже се некада и анђео Бижији, па се ,,анђео'' не пише великим словом. Како не разумеш да си у наслову теме Бога назвао злим?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ne pitam te gluposti vec konkretne stvari...i vidis da si nazvao pucanje u drugog coveka dobrim...iako je na prvu to zlo..u ovom slucaju nije..jer je tvoja namera da spases druge ljude...ja Bi ga uspavao da mogu..mislima..al hbga brate ...nisam Isus...pa onda mora da se dejstvuje drugim sredstvima...

to i dalje nema veze sa ubistvom niti mozes time da opravdas ubistvo za koje jasno pise u Zapovestima da se ne sme raditi, ranjavanje tj. sprecavanje ubistva veze nema sa ubistvom niti cinjenjem zla u datoj situaciji, naprotiv, dobro je, i opet da ponovim veze nema sa onim za sta se vatas i pokusavas da nateras vodu na svoju vodenicu, jednostavno nece voda da ide kako ti oces, a samo radi toga da bi bio u pravu :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...