Саша од Москве Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 ... ако рецимо поломите десну руку? Или повредите десни кажипрст тако да после завијања прста не можете да спојите три прста десне руке? Питање вам сигурно не падне на памет док не дођете у ту ситуацију... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 никако ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 никако претпоставих crosseo Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Направиш знак крста како можеш, најбоље питаш свог свештеника да не будеш у дилеми. ZarkoZ, nana and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 А може и никако што каже брат Иван, није погрешно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Igumanija Makarija (manastir Sokolica) nema funkcionalnu desnu ruku (od rođenja) i krsti se levom. Možemo da proširimo... Šta sa onim koji su rođeni bez ruku? http://2000.net.ua/2000/forum/natsija/70968 http://www.pravmir.ru/arximandrit-longin-zhar-batyushka-usynovivshij-253-malysha-episkop/ "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 и то ме је интересовало , али реко' да почнемо од нечег... Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 И лијева рука је до Бога, и способност мишљења је од Бога, па ето ако ти десна рука није функционална, има лијева, или ако нема ни лијеве, као код Вујичића, онда имају мисли. obi-wan, Саша од Москве, Милан Б and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ja sam jednom u crkvi gledao čoveka za pojnicom,krsti se levom rukom,bilo mi čudno. Kasnije sam video da čovek nema desnu ruku. Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Treba se krstiti duhom...iznutra se razapinjati...razapinjanjem strasti i telesnih zelja....od toga pravilnije nema..po meni.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bata Peric Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Prekrsti se umno... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Да видиш - то је још једна од околности која те натера да молитви приступиш са сабраним умом и смиреније .hvala. свима на одговору Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 I ja sam upoznao svojevremeno coveka sa potpuno zgrcenom i neupotrebljivom desnom rukom. On je, naravno, dobio blagoslov da se krsti levom rukom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Никако. Видела сам једном човека без руку; само се поклонио и целивао икону.Срцем и умом. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Моја професорка географије (и у основној, интересантно и касније у средњој, а сада је виђам стално у нашој Цркви) или нема десну руку или потпуно није у функцији (никада нисам видела, јер јој је дугачак рукав стално у џепу) крсти се левом руком. Не знам да ту постоји неки проблем... Од проблема који јадна жена већ има... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука