Млађони Написано Јануар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Sta hoces jesu li za to bili kaznjeni pa 10.godina nisu prismrdeli vlasti.... jos te okolnosti su bile 16.000 puta losije, gore od od apokalipticnog perioda jadnog nam Zivkovica.... Kakav je to politicar koji pokusava da stekne autoritet na vlasti.....molim te.....pa za njega je Djilas dinGospo covek !!!!??? Da primenjujemo tvoj princip ostrakizma, jer SNS je nesto opasno kontaminirano sa ostatkom SRS , taj pristup je iskljuciv.....onda bi se DS zbog svoje nesposobnosti mora udaljiti sa politicke scene na cirke 50.godina..... Pa nista, aj da pisemo peticiju, saramo grafite ,kupujemo reklame u trosku DS pod sloganom ,,SLOBODA ZA MISKOVICA" jer je on taoc rezima...uhapsen je pod sumnjivim okolnostima....reci mi ko je Republicki Javni Tuzilac???? Niko ne kaze da su bistri i cisti ali takvo usko gledanje, iskljucivo ..... tako se nema kvalitetne opozicije.... ako mislis da je pametno da Zivkovic bude ,,zdrava" opozicija, ako mislis da meze da parira SNS, DS onda smo mi......... Просто ми је смешно да ти одговарам, јер док се ти ложиш на пропаганду квази националиста и пљујеш све из ДОСа садашња власт нуди КОСОВУ СТОЛИЦУ У УН. Али ви напаљени квази националисти ће увек да прозивате Тадића јер се руковао са Дачићем и сличне глупости. Мисија пропаганде - апослутно успела. Исто и РОМЕЈЦУ и Дајнабласету и сваком осталом ко и дан данас прозива досовце који су срушили милошевића. Мени просто инје јасно да ви нечиј политички рад од годину дана сматрате довољним за оцену успешности као политичара. То колико је успешан политичар видећмо у будућности. И за годину дана власти много тога може да се уради. Примера ради Ђинђићева влада је за две године (колико је трајала) успела да уради нешто. А Живковићева влада (у којој су седели исти министри), није радила ништа. Поврх чињенице да ти људи нису почињали од почетка него су само настављали свој мандат Опет ти кажем разлика је у условима. Ђинђићева влада имала је слогу и ауторитет Ђинђића. Живковић није био ауторитет у тој влади, он је прво морао да стекне политички ауторитет код тих људи, који није имао када је дошао. На позицији је затечен а био је тренутни најбољи избор, јер је био одмах уз Ђинђића. Мени о Живковићевој способности довољно говори његово управљање полицијом, операција сабља која је успешно извршена и разбијено тренутно подземље у Србији. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 ja ih ne prozivam, te zombirane veleizdajnike sam skoro vec i zaboravio... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 прозивате Тадића јер се руковао са Дачићем ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Просто ми је смешно да ти одговарам, јер док се ти ложиш на пропаганду квази националиста и пљујеш све из ДОСа садашња власт нуди КОСОВУ СТОЛИЦУ У УН.Али ви напаљени квази националисти ће увек да прозивате Тадића јер се руковао са Дачићем и сличне глупости. Мисија пропаганде - апослутно успела. Исто и РОМЕЈЦУ и Дајнабласету и сваком осталом ко и дан данас прозива досовце који су срушили милошевића. Мени просто инје јасно да ви нечиј политички рад од годину дана сматрате довољним за оцену успешности као политичара. То колико је успешан политичар видећмо у будућности. Опет ти кажем разлика је у условима. Ђинђићева влада имала је слогу и ауторитет Ђинђића. Живковић није био ауторитет у тој влади, он је прво морао да стекне политички ауторитет код тих људи, који није имао када је дошао. На позицији је затечен а био је тренутни најбољи избор, јер је био одмах уз Ђинђића. Мени о Живковићевој способности довољно говори његово управљање полицијом, операција сабља која је успешно извршена и разбијено тренутно подземље у Србији. Aj molim te bez Argumentum ad hominem.... Ovde niko nije prozivao DOS...molim te bez tih DS zalopojki.... Beba Popovic je bio veci autoritet, Zarko Korac je bio veci autoritet....okolnosti,okolnosti...ajde 60000.godina da se vadimo na ,,eto takve okolnosti bile", , ne pije to vodu, nece ni SNS da mnogo pravda svoj neuspeh izgovorom ,,znate Kosovo nam je bilo vruc krompir" .... ne sinovac nego nisi znao da vodis politiku, nista nisi promenio i odlazis na jedan period na politicku deponiju... Zbog te sablje sinovac mi jos placamo neduznim ljudima koji su hapseni,zatvarani, lazno optuzivani....a izgleda da je propaganda mnogo vise imala uticaj na ostrascene iskljucive kvazi demokrate... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Исто и РОМЕЈЦУ и Дајнабласету и сваком осталом ко и дан данас прозива досовце који су срушили милошевића. Мени просто инје јасно да ви нечиј политички рад од годину дана сматрате довољним за оцену успешности као политичара. То колико је успешан политичар видећмо у будућности. Како си моју критику Живковићеве владе повезао са критиковањем рушења Милошевићевог режима? :291291291: Мени није јасно како ти сматраш да нечији политички нерад (и не способност) не треба оцењивати негативно, јер је био само годину дана на власти. Опет ти кажем разлика је у условима. Ђинђићева влада имала је слогу и ауторитет Ђинђића. Живковић није био ауторитет у тој влади, он је прво морао да стекне политички ауторитет код тих људи, који није имао када је дошао. На позицији је затечен а био је тренутни најбољи избор, јер је био одмах уз Ђинђића. Мени о Живковићевој способности довољно говори његово управљање полицијом, операција сабља која је успешно извршена и разбијено тренутно подземље у Србији. Тај човек просто није умео да се снађе на позицији на којој је био. Добар руководилац ће се снаћи и у веома тешким условима. Он је био избор јер је био подпредседник ДС-а. Страшно је што у ДС-у није било личности која је била способна да замени Ђинђића. Министар полиције је како у Ђинђићевој влади тако и у Живковићевој био Душан Михајловић (полицијом је руководио он а не Живковић). Живковић је био савезни министар полиције која по уставу није имала скоро никакве надлежности над републичким полицијама (сарадња са интерполом и са полицијама у другим земљама). А и укинута је у фебруару 2003 када је усвојена уставна повеља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Хајде и ми да оснујемо неку странку! Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ovde niko nije prozivao DOS...molim te bez tih DS zalopojki....Beba Popovic je bio veci autoritet, Zarko Korac je bio veci autoritet....okolnosti,okolnosti...ajde 60000.godina da se vadimo na ,,eto takve okolnosti bile", , ne pije to vodu, nece ni SNS da mnogo pravda svoj neuspeh izgovorom ,,znate Kosovo nam je bilo vruc krompir" .... ne sinovac nego nisi znao da vodis politiku, nista nisi promenio i odlazis na jedan period na politicku deponiju... Zbog te sablje sinovac mi jos placamo neduznim ljudima koji su hapseni,zatvarani, lazno optuzivani....a izgleda da je propaganda mnogo vise imala uticaj na ostrascene iskljucive kvazi demokrate... Вауууу.. људи обично за годину дана чуда праве, не успети ништа да урадиш за читаву годину у политици је стварно одраз твоје неспособности. Имам ја другара, колегу, обновио једну годину на факултету. Годину дана на факултету он дао један испит. Који неспособњаковић.... ево га стажира код адвоката још мало па ће боже здравља правосудни. Што се сабље тиче, не видим како неком може да се исплаћује било каква одштета ако је приведен на испитивање невин или оптужен невин, тако да бих те молио да ми то детаљније објасниш? Или пак само "трла баба лан да јој прође дам.." Како си моју критику Живковићеве владе повезао са критиковањем рушења Милошевићевог режима? :291291291: Мени није јасно како ти сматраш да нечији политички нерад (и не способност) не треба оцењивати негативно, јер је био само годину дана на власти. Да, није ми јасно. Није ми јасно јер годину дана није довољно да се види нечија политичка способност то јест неспособност. Посебно да се види колико је неко способан премијер владе. Овде се инје критиковала Живковићева влада, већ његова политичка способност. Ти заправо ниси ни рекао нешто конкретно, рекао си генерализовану ствар... он није имао контролу над министрима. Тај човек просто није умео да се снађе на позицији на којој је био. Добар руководилац ће се снаћи и у веома тешким условима. У том тренутку није, ако ти тако кажеш. Ја искрено не знам. Добар руководилац ће да се снађе у тешким условима? Не слажем се. Видео сам много добрих руководилаца како пропадају у тешким условима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Хајде и ми да оснујемо неку странку! Судећи по перформансима неких форумаша, вероватно, би имали само руководство странке без гласача. Али ипак мислим да су они само теоретичари који би, да знају нешто, били у скупштини РС или влади. (што ми мрско да напишем република) БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ни овај не може без петокраке... "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 У свима нама чучи петокрака 301 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Вауууу.. људи обично за годину дана чуда праве, не успети ништа да урадиш за читаву годину у политици је стварно одраз твоје неспособности. Имам ја другара, колегу, обновио једну годину на факултету. Годину дана на факултету он дао један испит. Који неспособњаковић.... ево га стажира код адвоката још мало па ће боже здравља правосудни. Што се сабље тиче, не видим како неком може да се исплаћује било каква одштета ако је приведен на испитивање невин или оптужен невин, тако да бих те молио да ми то детаљније објасниш? Или пак само "трла баба лан да јој прође дам.." ,,Sudiji Životi Đoinčeviću ponuđeno je 740.000 dinara odštete za 74 dana u pritvoru u akciji Sablja...." http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=10&dd=26&nav_category=16&nav_id=179181 Gleee cuda, platili i to debelo....ovo je sitnica... dobio je jos nesto... Svaka cast prijatelju, kolegi..... ali msm da politika i vodjenje drzave nije studiranje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Да, није ми јасно. Није ми јасно јер годину дана није довољно да се види нечија политичка способност то јест неспособност. Посебно да се види колико је неко способан премијер владе. Овде се инје критиковала Живковићева влада, већ његова политичка способност. Ти заправо ниси ни рекао нешто конкретно, рекао си генерализовану ствар... он није имао контролу над министрима. Годину дана је сасвим довољно времена да би се видело да ли је неко способан или није способан да обавља функцију председника владе. Новој влади се увек оставља 100 дана да би се видео учинак те владе (ово се односи и на председника владе и министре појединачно). По твојој логици се може рећи да и Шаиновић (председник владе Србије од фебруара 1993 до марта 1994 године, тачно 10 година пре Живковића) у време хипер инфлације и глади у Србији, није имао довољно времена да покаже да је способан политичар! Друга је ствар што ти идеализујеш Живковића па његову неспособност оправдаваш "мањком времена". Добар руководилац ће да се снађе у тешким условима? Не слажем се. Видео сам много добрих руководилаца како пропадају у тешким условима. Пре ће бити да си видео лоше руководиоце. То су они који се лепо сналазе у добрим условима, али када дође проблем пропадну. "У добру је лако добар бити. На муци се познају јунаци" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 ,,Sudiji Životi Đoinčeviću ponuđeno je 740.000 dinara odštete za 74 dana u pritvoru u akciji Sablja...."http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=10&dd=26&nav_category=16&nav_id=179181 Gleee cuda, platili i to debelo....ovo je sitnica... dobio je jos nesto... Svaka cast prijatelju, kolegi..... ali msm da politika i vodjenje drzave nije studiranje.... Велика је разлика између једног случаја и твојих тврдњи. Годину дана је сасвим довољно времена да би се видело да ли је неко способан или није способан да обавља функцију председника владе. Новој влади се увек оставља 100 дана да би се видео учинак те владе (ово се односи и на председника владе и министре појединачно) У оним случајевима није. 100 дана се не оставља већ се на 100 дана даје прва оцена. По твојој логици се може рећи да и Шаиновић (председник владе Србије од фебруара 1993 до марта 1994 године, тачно 10 година пре Живковића) у време хипер инфлације и глади у Србији, није имао довољно времена да покаже да је способан политичар! Није. Мислим да за годину дана не можеш да оцениш да ли је неко добра чистачица. Друга је ствар што ти идеализујеш Живковића па његову неспособност оправдаваш "мањком времена". Исти ад хоминем могу и ја да направим и да кажем да ти његову непособност креираш и преувеличаваш због неког хејта према истом. Сасвим непотребна ствар у разговору. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Велика је разлика између једног случаја и твојих тврдњи. Axa.....a npr. TOKOM VANREDNOG STANjA U PRITVORU BILO ČAK 12.000 LjUDI "Sablja" isekla državnu kesu Posle akcije "Sablja" i vanrednog stanja uvedenog zbog ubistva premijera Zorana Đinđića kada je privedeno 12.000 ljudi, povećan je broj zahteva za obeštećenje. U 2004. ih je bilo 836, ali je sklopljeno 167 sporazuma sa oštećenima koji su državu koštali 290.000 evra. U 2005. još 826 zahteva i 303 sporazuma vredna više od pola miliona evra, dok je više od 500 građana tužilo državu. Na ime naknade zbog neosnovanog i nezakonitog hapšenja i držanja u pritvoru tokom akcije "Sablja", Srbija je isplatila skoro dva miliona evra. Aco Tomić, bivši šef Vojne službe bezbednosti, dobio šest miliona dinara zbog 100 dana provedenih u pritvoru. Rade Bulatović, nekadašnji šef Bezbednosno-informativne agencije, uspeo je da naplati nešto više od 600.000 dinara, a bivši operativac RDB-a Ratko Romić milion dinara..." http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/265690/Milioni-za-nevino-hapsene- Ako jedan nije dovoljan, mozda ovo otvori oci.....!!!? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Axa.....a npr. TOKOM VANREDNOG STANjA U PRITVORU BILO ČAK 12.000 LjUDI "Sablja" isekla državnu kesu Posle akcije "Sablja" i vanrednog stanja uvedenog zbog ubistva premijera Zorana Đinđića kada je privedeno 12.000 ljudi, povećan je broj zahteva za obeštećenje. U 2004. ih je bilo 836, ali je sklopljeno 167 sporazuma sa oštećenima koji su državu koštali 290.000 evra. U 2005. još 826 zahteva i 303 sporazuma vredna više od pola miliona evra, dok je više od 500 građana tužilo državu. Na ime naknade zbog neosnovanog i nezakonitog hapšenja i držanja u pritvoru tokom akcije "Sablja", Srbija je isplatila skoro dva miliona evra. Aco Tomić, bivši šef Vojne službe bezbednosti, dobio šest miliona dinara zbog 100 dana provedenih u pritvoru. Rade Bulatović, nekadašnji šef Bezbednosno-informativne agencije, uspeo je da naplati nešto više od 600.000 dinara, a bivši operativac RDB-a Ratko Romić milion dinara..."http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/265690/Milioni-za-nevino-hapsene- Ako jedan nije dovoljan, mozda ovo otvori oci.....!!!? Захваљујем на одговору. Отвориће ми очи оног тренутка када овој земљи отоворимо очи за све политичаре овде. Дотле ћу ја да тражим најмање зло, а до сад сам га увек одлично мирисао. Није да то "најмање зло" јако лепо мирише, већ ови остали много више смрде. Не идеализујем ја никог, само бирам најбоље на шведском столу. Ја се и даље не слажем ни са тобом ни сам Ромејцем, јер шта год ми рекли за Живковића не видим ништа много горе од Томе, Ивице, Ђиласа или Динкића. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука