Таша Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Aaaaaa ja mislila masonerija, sorry-ram Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 И у политици треба да постоји морал. А не само размишљање о личном и страначком интересу! Па добро и какве то везе има са овим о чему причамо? Морално је да председник парламента да оставку ако га министри не слушају? Па ево човек 8 година није видое политику, колико се повукло после да кажемо "неуспешног" премијерства. Да не пуцаш ти мало јако? То је речено у пренесеном значењу. Не односи се на КиМ. То о канцеларском систему се помиње још од Ђинђићевог доба. Има. Требао је о томе и пре да прича. А не да ћути у интересу странке чији је био до јуче члан. Ти сада тражиш неке игле у плашту сена. Што је ћутао у странци, што је ово, што је оно? Па он се човек повукао. Убили му премијера, вођу странке, да ли је пао у депресију или шта је урадио, чињеница до скоро је решио да искулира политику. Није више био нинакаквој функцији када се у странци дешавало шта се већ дешавало. Сада када је кренуо да се вратио, видое какво стање, направио НОВУ странку. Стварно је ирелевантно за тему. Једино што ја видим да је добро урадио јесте да је напустио ДС. Али он није напустио ДС јер се његова идеја променила, он је напустио дс јер се идеја ДС-а променила. Kako se samo trude da lice na Djindjica ccccc .... ta gestikulacija, dikcija, intonacija .... ali nedostaje ono glavno Djindjiceva moc rasudjivanja u politici. Losi djaci da vam stvaraju NOVE ideje. Bruka! Не стварају тамо никакве нове идеје, само настављају са Ђинђићевом идејом, али стварно настављају. Није им она само фраза ко ДС-у. Таша да ти кажем одмах, по ономе што видим код живковића, видим план за већу либеларизацију тржишта, мању бирократију и промену политичког система Србије. Аутоамтски можеш да видиш да је бирократија мања када он човек има идеју да се смањи број посланика са 250 на 150. Он удара на срж наше бирократије. Друга ствар коју хоће да уради, наглашена у оном клипу, канцеларски систем. ДА Функционери сносе већу одговорност и да тачно имаш на кога да упериш прстом. Исто то и хоће са директним гласањем за кандидате уместо за партије. Другим речима сутра дан неће НС илИ ДС да добије мандат па да стави неког, већ ће да добије Борис Тадић, Тома Николић или ко већ. И да ли има неко нешто конкретно против тога? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 ali nedostaje ono glavno Djindjiceva moc rasudjivanja u politici. Djindjiceva moc rasudjivanja je bila jednaka nuli, do pred sam kraj zivota kad je shvatio sta se desava i preumio, i zato je bio i likvidiran Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Па добро и какве то везе има са овим о чему причамо? Морално је да председник парламента да оставку ако га министри не слушају? Па ево човек 8 година није видое политику, колико се повукло после да кажемо "неуспешног" премијерства. Да не пуцаш ти мало јако? По теби је било сасвим у реду то што је био председник владе само на папиру и није се питао низашта, него су министри радили шта су хтели. То што је желео да очува владу по сваку цену даје нам преглед његових смањених критеријума за морал у политици. Не може његов образ да буде чист ако је подржавао нераднике и корупционаше у својој влади? Остављајући те људе у влади он је заложио и свој образ. То што устав није предвидео да он може једним потезом пера да мења министре и чиновнике, не значи да их није могао да смени. Ти сада тражиш неке игле у плашту сена. Што је ћутао у странци, што је ово, што је оно? Па он се човек повукао. Убили му премијера, вођу странке, да ли је пао у депресију или шта је урадио, чињеница до скоро је решио да искулира политику. Није више био нинакаквој функцији када се у странци дешавало шта се већ дешавало. Сада када је кренуо да се вратио, видое какво стање, направио НОВУ странку. Ћутао, повукао, убили му премијера, пао у депресију... Тиме нам је показао да му такво понашање није страно и да ако икада буде био део власти опет можемо од њега да очекујемо исто понашање (ћутање...). Али он није напустио ДС јер се његова идеја променила, он је напустио дс јер се идеја ДС-а променила. ДС се променио (идеја а и остало), после Ђинђићеве смрти. Једноставно се одмах прешло на популизам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Djindjiceva moc rasudjivanja je bila jednaka nuli, do pred sam kraj zivota kad je shvatio sta se desava i preumio, i zato je bio i likvidiran Битно да је само твоја моћ расуђивања једнака десетки а твој осећај за филинг допире до највећих дубина супернатуралног. По теби је било сасвим у реду то што је био председник владе само на папиру и није се питао низашта, него су министри радили шта су хтели. То што је желео да очува владу по сваку цену даје нам преглед његових смањених критеријума за морал у политици. Не може његов образ да буде чист ако је подржавао нераднике и корупционаше у својој влади? Остављајући те људе у влади он је заложио и свој образ. То што устав није предвидео да он може једним потезом пера да мења министре и чиновнике, не значи да их није могао да смени Да бирам чисте образе, не постоји човек ког знам да га могу бирати за премијера. Што се Живковића тиче тим потезом је неморалан колико и 99 % становништва Србије. Ако је то највећа ствар коју њему као политичару можеш да замериш, немамо потребе за даљом дискусијом. Јер има много већих и опаснијих ствари свима осталима да се замери, чека те доста посла око критике истих. Ћутао, повукао, убили му премијера, пао у депресију... Тиме нам је показао да му такво понашање није страно и да ако икада буде био део власти опет можемо од њега да очекујемо исто понашање (ћутање...). Мени то не показује ништа. Ако теби показује ти си апсолутно слободан да не гласаш за њега. ДС се променио (идеја а и остало), после Ђинђићеве смрти. Једноставно се одмах прешло на популизам. Не знам на коју промену ти мислиш, али ја мислим на промену кадра, идеје и политике коју жели да спроводи. Те приче о популизму ме савршено не занимају. ДС се у контексту у ком мени значи инје променио одмах после ђинђића 100 %. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Да бирам чисте образе, не постоји човек ког знам да га могу бирати за премијера. Што се Живковића тиче тим потезом је неморалан колико и 99 % становништва Србије. . Судећи по теби у Србији и нема моралних људи. Јер има много већих и опаснијих ствари свима осталима да се замери, чека те доста посла око критике истих. Зашто опет убацујеш причу о осталим политичарима и потреби да се они критикују на теми о Зорану Живковићу и његовој странци? Скрећеш тему са Живковића. Мени то не показује ништа. Ако теби показује ти си апсолутно слободан да не гласаш за њега. Мени показује да се ти оправдаваш и подржаваш такво понашање. Не знам на коју промену ти мислиш, али ја мислим на промену кадра, идеје и политике коју жели да спроводи. Те приче о популизму ме савршено не занимају. ДС се у контексту у ком мени значи инје променио одмах после ђинђића 100 %. У ДС-у је што се тиче програма све остало мање више исто. Једино су се много више ангажовали на причама. А реализација је постала потпуно споредна ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Битно да је само твоја моћ расуђивања једнака десетки а твој осећај за филинг допире до највећих дубина супернатуралног. bilo bi bitno da sam ja tema, ali posto nisam- nije bitno, to sto sam ti rekao je istina, a ti misli sta oces... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Па добро и какве то везе има са овим о чему причамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Судећи по теби у Србији и нема моралних људи. до сада нисам упознао човека за ког могу да кажем да је апсолутно моралан. И да може бити неки морални узор. Не знам шта је ту проблем. Људи су људи, греше, праве глупости. Да то не раде не би били људи. Зашто опет убацујеш причу о осталим политичарима и потреби да се они критикују на теми о Зорану Живковићу и његовој странци? Скрећеш тему са Живковића. То сам ти објаснио. Подједнако као када причам о једном аутомобилу морам да причам у односу на осталу понуду тржишта. Мени показује да се ти оправдаваш и подржаваш такво понашање. http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem У ДС-у је што се тиче програма све остало мање више исто. Једино су се много више ангажовали на причама. А реализација је постала потпуно споредна ствар. Није ништа остало исто. Сама чињеница да је ДС данас социјалистичка странка сведочи да није исто. bilo bi bitno da sam ja tema, ali posto nisam- nije bitno, to sto sam ti rekao je istina, a ti misli sta oces... Ти си тема колико и Зоран Ђинђић и његова моћ расуђивања. Но, теби није сметало о томе да причаш, не знам што ти смета када ја причам о теби? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 ti bulaznis decacicu, al polako, doce ti iz dupenceta u glavu a sad me tuzi u Strazburu :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Djindjiceva moc rasudjivanja je bila jednaka nuli, do pred sam kraj zivota kad je shvatio sta se desava i preumio, i zato je bio i likvidiran Na osnovu cega ovo tvrdis? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 na osnovu fakata... inace kad nesto tvrdim a nisam siguran onda i kazem da nisam siguran, ili ostavim prostora da mi neko objasni... Djindjic se napalio na neoliberalni model, i onda kad je shvatio da je u krivu i hteo da promeni plocu, onda su ga likvidirali... dovoljno je da pogledas vlast sta radi, tj ovi sto su podobni na vlasti, to su sve marionete... "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them ..." J.R.R.Tolkien Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 na osnovu fakata... inace kad nesto tvrdim a nisam siguran onda i kazem da nisam siguran, ili ostavim prostora da mi neko objasni...Djindjic se napalio na neoliberalni model, i onda kad je shvatio da je u krivu i hteo da promeni plocu, onda su ga likvidirali... dovoljno je da pogledas vlast sta radi, tj ovi sto su podobni na vlasti, to su sve marionete... Kojih fakata?!Djindjic je mrtav vec gotovo deceniju i ne vidim nikakvu njegovu vezu sa vlascu sada a ni ranije. Ove kvazi politike i sledbedinstva Djindjica su budalastine i losa interpretacija nekih ideja koje su nestale zajedno sa njim. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 nisu zene za politiku... ustvari niko nije za politiku, politiku i politicare cemo ukinuti ako Bog da. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 То сам ти објаснио. Подједнако као када причам о једном аутомобилу морам да причам у односу на осталу понуду тржишта. Не мораш. Него имаш жељу, потребу... да то радиш. http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem 0110_hahaha То је зато што критику против Живковића доживљаваш лично (као критику свог избора). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука