Таша Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 nisu zene za politiku... ustvari niko nije za politiku, politiku i politicare cemo ukinuti ako Bog da. jak ti argument ! Ima jedna teorija o tome ko se bavi politikom, al' malo je bezobrazna. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 da argumentujem nema potrebe, ako mi verujes u redu, ako mi ne verujes opet u redu, ko me licno poznaje taj slusa kad imam nesto da kazem, ako lupam onda se slozim sa tim da lupam, ali ovo sto kazem je tako jer imam informacije iz prve ruke Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Зоран Живковић прозвао Чомићку путем Твитера за аферу Бодрум! На друштвеној мрежи Твитер већ месецима траје кампања у којој твитераши позивају посланика Демократске странке Гордану Чомић да поднесе оставку. Чомићка се замерила грађанима Србије пре свега због бахатог вођења седница Народне Скупштине у прошлом сазиву али и због отвореног симпатисања војвођанског сепаратизма и учешћа у афери "Бодрум". За оне који не памте ову аферу из 2003: у скупштинској сали је обављено гласање мада није било кворума и законских услова за рад. Како гласање не би пропало, неко од посланика Демократске странке је гласао картицом Неде Арнерић која је у то време била на мору у Турској. Гордана Чомић се посебно истакла у лагању, заташкавању чињенице да није било кворума и одбрани Неде Арнерић за коју је утврђено да је била ван државе а не у Народној скупштини. Интернет кампања за оставку Гордане Чомић добила је нови епилог пре неколико дана, када је бивши премијер и бивши члан Демократске странке, Зоран Живковић, путем Твитера признао оно што смо сви већ знали - да је Чомићка итекако умешана у аферу Бодрум али да је имала ту срећу да се извуче јер је суђење било намештено. Прочитајте како је тачно текао разговор: http://www.srpskavojvodina.org/2013/01/blog-post_23.html Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Не мораш. Него имаш жељу, потребу... да то радиш. Не већ само тако има смисла. Јел си некад гледао рецензију неког производа у понуди без осврта на друге производе исте класе и смисла? Наравно да ниси. Е сад, то што ти овде избегаваш суштину када су у питању политичари, а то је да су и они као и производи, ствар избора и да их бирамо у поређењу са другима. То је већ друга ствар. Они који бирају Тадића бирали су га јер у њему виде нешто што у Томи не виде и обрнуто. 0110_hahaha То је зато што критику против Живковића доживљаваш лично (као критику свог избора). Ја критику Живковића не доживљавам лично, имаш ти право да мислиш о мом избору шта желиш. А и грешиш једну ствар. Не бирам ја З Живковића због имена и презимена, бирам због програма који би он донео. И тај програм је оно о чему смо најмање причали овде. Али си ми зато причао о њему као личности. Заправо о твојој процени, која, сложићемо се никако не може да буде довољно прецизна јер не познајеш човека. Али хајде да причмо о програму Нове странке наспрам програма осталих странака? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Не већ само тако има смисла. Јел си некад гледао рецензију неког производа у понуди без осврта на друге производе исте класе и смисла? Наравно да ниси. Е сад, то што ти овде избегаваш суштину када су у питању политичари, а то је да су и они као и производи, ствар избора и да их бирамо у поређењу са другима. То је већ друга ствар. Они који бирају Тадића бирали су га јер у њему виде нешто што у Томи не виде и обрнуто. Политичаре не треба да бирамо у односу на друге. У лошој понуди нећемо наћи добар избор! Производ када изаберемо (поредећи га са другима), ако смо погрешили можемо да га бацимо и отарасимо га се. Док код ових других... Ја критику Живковића не доживљавам лично, имаш ти право да мислиш о мом избору шта желиш. А и грешиш једну ствар. Не бирам ја З Живковића због имена и презимена, бирам због програма који би он донео. И тај програм је оно о чему смо најмање причали овде. Али си ми зато причао о њему као личности. Заправо о твојој процени, која, сложићемо се никако не може да буде довољно прецизна јер не познајеш човека. Али хајде да причмо о програму Нове странке наспрам програма осталих странака? Знаш како кажу: Ако хоћеш да упознаш човека дај ми власт! Овај је већ био на власти. Слажем се да моја процена није довољно прецизна јер не познајем човека (претпостављам да га ти познајеш лично). Ипак овај је за собом оставио нешто по чему ћемо да га оцењујемо ми који га не знамо лично. А то је руковођење земљом у једном временском периоду. Политичаре не треба гледати парцијално. Битно је и шта је пре радио а не само шта сада обећава и предлаже. Извињавам се због крајње поруке ове македонске рекламе за изборе. :- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 na osnovu fakata... inace kad nesto tvrdim a nisam siguran onda i kazem da nisam siguran, ili ostavim prostora da mi neko objasni... Djindjic se napalio na neoliberalni model, i onda kad je shvatio da je u krivu i hteo da promeni plocu, onda su ga likvidirali... dovoljno je da pogledas vlast sta radi, tj ovi sto su podobni na vlasti, to su sve marionete... "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them ..." J.R.R.Tolkien http://katalaksija.com/2012/02/22/da-zauzmemo-mordor-ili-da-unistimo-prsten/ Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Taj metak 2003. je ubio svih 8 miliona stanovnika, nažalost. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Политичаре не треба да бирамо у односу на друге. У лошој понуди нећемо наћи добар избор! Производ када изаберемо (поредећи га са другима), ако смо погрешили можемо да га бацимо и отарасимо га се. Док код ових других. Ако ја не гласам за једну опцију, аутоматски дајем подршку супротној опцији. Крај дискусије, нема потребе даље приачати. Зато што се у политици гласови који се не дају, не рачунају, не постоје. Ако сам за еу, али немам ниједну странку коју ми пружа оно што стварно све хоћу али имам сукоб странки ЕУ против Не Еу... сигурно нећу дозволити анти еу странкама да добију глас више јер ће еу странке добити глас мање. Чак и ако те ЕУ странке нису оно што бих ја стварно желео у осталим областима политике. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Ако ја не гласам за једну опцију, аутоматски дајем подршку супротној опцији. Крај дискусије, нема потребе даље приачати. Зато што се у политици гласови који се не дају, не рачунају, не постоје. Ако сам за еу, али немам ниједну странку коју ми пружа оно што стварно све хоћу али имам сукоб странки ЕУ против Не Еу... сигурно нећу дозволити анти еу странкама да добију глас више јер ће еу странке добити глас мање. Чак и ако те ЕУ странке нису оно што бих ја стварно желео у осталим областима политике. Никакво добро не видим када ми траже да изаберем једно од више понуђених лоших решења. А то мање лоше решење јесте само маркетинг да би се једним изразом "МАЊЕ" сакриле кључне речи - ЛОШЕ РЕШЕЊЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 treba ljudi da pocnu sami da se organizuju na osnovnom lokalnom nivou, dok se ne dodje do proishodjujuceg momenta da politicari izgube svu moc i vlast- onda je problem resen, znaci nadilazenje problema, za pocetak obilazenje dok se ne dostigne momenat samoorganizacije koja funkcionise jer politicari su najobicniji prevaranti tolko bezobrazni da svima kroje kapu, i to zvanje treba ukinuti Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука