Ромејац Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Одстранити лопове из владе није уопште прост посао. Прво их треба наћи, онда треба наћи доказе, онда треба да се погледа кога све ти лопови повлаче са собом. То су све опасне мутњавине које неки раде и јако их је тешко одстранити. Што је најгоре када сам причао са другарима који су у другим странкама сложоли смо се око једне ствари. Највећи лопови у влади су они који се не експонирају. Дакле не министри, него њихови помоћници, блиски сарадници итд. Све једно ко су. За помоћнике, блиске сараднике... одговоран је министар. За министра одговоран је председник владе (он га је предложио за то место). Када има проблема у неком ресору и министар на то не реагује, смениш министра. Ако због тога падне влада, нека. Ако те избаце из странке, нека. И политичар треба да чува образ. Наравно ако га уопште има! У супротном он остаје у тој влади. Није то стање одмах после Ђинђићеве смрти дошло у ДС. Оно се полако акумулирало.Јасно је да са ДСом нешто није баш у реду последњих 3-4 год, а јасно је да је пукао када је Ђилас прегазио Тадића. Као што ти рекох у првој борби је изгубљен део Ђинђићеве визије. Опет посматраш ствари црно бело. У ДС-у има проблема дуже од 3-4 године. Проблем је и у томе што немају своје идеје (нон стоп причају о Ђинђићевој визији). А и то показује колико су способни да воде државу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 politicare i politiku ukinuti Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Свој глас селим на оно што мислим да је најбоље, шта ти радиш? Стани, бре, Младене и чувај снагу за предизборни период - префорсираћеш се.................. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Све једно ко су. За помоћнике, блиске сараднике... одговоран је министар. За министра одговоран је председник владе (он га је предложио за то место). Када има проблема у неком ресору и министар на то не реагује, смениш министра. Ако због тога падне влада, нека. Ако те избаце из странке, нека. И политичар треба да чува образ. Наравно ако га уопште има! У супротном он остаје у тој влади. Па није баш тако. Ако погледаш клип који сам поставио Живковић прича управо о тим стварима. Канцеларски систем где ће председник владе имати највећу моћ и сносити највећу одговорност. О свему томе што ти наводиш - Живковић износи као програм његове странке. Управо из тих разлога које наводиш. У ДС-у има проблема дуже од 3-4 године. Проблем је и у томе што немају своје идеје (нон стоп причају о Ђинђићевој визији). А и то показује колико су способни да воде државу! Као што сам рекао у ДС има проблема дуже али то је проблем који еволуира. Дс је био З.Ђинђић и то је странка основана са његовом визијом. Њихова идеја је та визија. Проблем је што у ДС причају о тој визији, (да Србија постне као немачка, т.ј да ископирамо немачки модел са подешавањима за наше услове) а ради се скроз другарчије. Прво мало, данас све више. Стани, бре, Младене и чувај снагу за предизборни период - префорсираћеш се.................. Де су они лицемери које подржаваш да траже да се истражи изборна крађа којима су украли сате и сате медијског простора промовишући се? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Де су оне лицемери које подржаваш да траже да се истражи изборна крађа којима су украли сате и сате медијског простора промовишући се? Море како стоје ствари мораћемо да се удружујемо - ако мислимо да пређемо ценсус. Све ми се чини да ће доћи време када ћеш и ти да кукаш како су вас - покрали на изборима.................... .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Па није баш тако. Није ако зажмуриш на оба ока! Па нека краду, ја их нисам видео! Ако погледаш клип који сам поставио Живковић прича управо о тим стварима. Канцеларски систем где ће председник владе имати највећу моћ и сносити највећу одговорност. О свему томе што ти наводиш - Живковић износи као програм његове странке. Управо из тих разлога које наводиш. Касно Марко на Косово стиже. Где је био до сада. Као што сам рекао у ДС има проблема дуже али то је проблем који еволуира. Дс је био З.Ђинђић и то је странка основана са његовом визијом. Њихова идеја је та визија. Проблем је што у ДС причају о тој визији, (да Србија постне као немачка, т.ј да ископирамо немачки модел са подешавањима за наше услове) а ради се скроз другарчије. Прво мало, данас све више. Ја имам утисак да се никада није ни радило на томе. Сав рад се углавном сводио на куповину гласова одлагањем да се решавају битне ствари. Јер су такви потези непопуларни у бирачком телу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Али боље да сачекамо па да видимо. У сваком случају је добро да се дешава нешто ново. !?! Zivkovic "nesto novo" !?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Море како стоје ствари мораћемо да се удружујемо - ако мислимо да пређемо ценсус. Све ми се чини да ће доћи време када ћеш и ти да кукаш како су вас - покрали на изборима.................... Да странка за коју гласам поступи тако лицемерно, кука како је покрадена и онда ућути... ај бих је напустио. Није ако зажмуриш на оба ока! Па нека краду, ја их нисам видео! Није баш тако што се тиче твог објашњавања одговорности. Систем нам није такав. Касно Марко на Косово стиже. Где је био до сада. То и није баш неки аргумент. Нит је касно, нит је Косово. То је црнобело размишљање. Нисмо ми пропустили никакав задњи воз па да тако причаш. Где је био? Какве то везе има са било чиме? Ја имам утисак да се никада није ни радило на томе. Сав рад се углавном сводио на куповину гласова одлагањем да се решавају битне ствари. Јер су такви потези непопуларни у бирачком телу. Радило се, али се радило све мање и мање. ДС ти је данас апсолутно социјалистичка странка. За време Ђинђића је имала те елементе, али није била социјалистичка странка. Зато су и изгубили. Ако погледаш све људе који су били колико-толико око Ђинђића у ДС-у полако "чисте". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Не бих да буде Томина омладина...и да ми не смета нагла промена политике за 180 степени. Још мање дачићева, па да ми смета кад се Тадић рукује са Тачијем али да ми не смета када Дачић нуди столице у УН или иде на ВЕчере са истим.. не могу да будем лицемер.А више ни Тадићева... да се уздам у неког ко је попустио психички пред притисцима и дозволио лисицама да га окруже. А ни Ђиласова... централизација ме не занима. Чедина још мање, фолирање либеларизма и претерност у истом толико да те Карлеуша подржава? Нека хвала. Znaci, ostaje ti samo Seki ... Ne okrece se za 180 stepeni ... ono zbog cega je robijao pod komunistima robija i danas pod demokratama... Ne nudi Taciju nikakve stolice , eventualno neku diviziju ... oklopnu .. Nije popustio pod pritiscima ni posle skoro 10 godina "pritvora"... Znaci ... dobro nam dosao tebra Milosavljevicu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Znaci, ostaje ti samo Seki ... Ne okrece se za 180 stepeni ... ono zbog cega je robijao pod komunistima robija i danas pod demokratama... Ne nudi Taciju nikakve stolice , eventualno neku diviziju ... oklopnu .. Nije popustio pod pritiscima ni posle skoro 10 godina "pritvora"... Znaci ... dobro nam dosao tebra Milosavljevicu ... И шеки је мењао. Шеки је прво био Друг Шеки, па му се онда ћефнуло да постане Војвода Шеки. :Р Али свака му част што је схватио да после.... нема кајања. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Ни ја нешто не верујем вашим саветима. Али немој да улазимо у то. Ти ако се не варам не волиш Ђинђића па мислим да не можеш да скапираш шта ја ту "видим". Ја се надам да ће ту да се окупи једна нова екипа. Мени сам Живковић као Живковић сам по себи без неке нове екипе коју ће да доведе са собом не значи пуно. Varas se u svakom pogledu. Ja sam postovalac Djindjica kao politicara, mislim da je bio odlican u tom miljeu. Da je ziv Srbija bi, sigurna sam, danas izgledala drugacije. Nakon njegovog ubistva isplivali su upravo ovakvi likovi poput Zivkovica, Jovanovica, Djilasa ... misevi , da ne nabrajam ima ih ohhoho ... Nakon njega politika u Srbiji se svela na "Sjasi Kurta da uzjasi Murta". Novoj politici trebaju nove ideje, novi ljudi, nova snaga, casna i postena i rodoljubiva iznad svega. A ne istroseni Zivkovic! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 !?! Zivkovic "nesto novo" !?! Па видиш да се зове "нова странка"... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Kako se samo trude da lice na Djindjica ccccc .... ta gestikulacija, dikcija, intonacija .... ali nedostaje ono glavno Djindjiceva moc rasudjivanja u politici. Losi djaci da vam stvaraju NOVE ideje. Bruka! Momci, NIŠLIJE kapiram vas samo u slucaju da vam je Zoki neki rodjak, inace brinem se. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Није баш тако што се тиче твог објашњавања одговорности. Систем нам није такав. И у политици треба да постоји морал. А не само размишљање о личном и страначком интересу! То и није баш неки аргумент. Нит је касно, нит је Косово. То је црнобело размишљање. Нисмо ми пропустили никакав задњи воз па да тако причаш.Где је био? Какве то везе има са било чиме? То је речено у пренесеном значењу. Не односи се на КиМ. То о канцеларском систему се помиње још од Ђинђићевог доба. Има. Требао је о томе и пре да прича. А не да ћути у интересу странке чији је био до јуче члан. Радило се, али се радило све мање и мање. ДС ти је данас апсолутно социјалистичка странка. За време Ђинђића је имала те елементе, али није била социјалистичка странка. Зато су и изгубили. Ако погледаш све људе који су били колико-толико око Ђинђића у ДС-у полако "чисте". Једино што ја видим да је добро урадио јесте да је напустио ДС. А са овим се заиста слажем. Losi djaci da vam stvaraju NOVE ideje. Bruka! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Momci, NIŠLIJE kapiram vas samo u slucaju da vam je Zoki neki rodjak, inace brinem se. Како није, па брат ротаријанац... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука