DYNABLASTER Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Дотле ћу ја да тражим најмање зло, а до сад сам га увек одлично мирисао. 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 јер шта год ми рекли за Живковића не видим ништа много горе од Томе, Ивице, Ђиласа или Динкића. Тешко је бити гори у таквој конкуренцији... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Зоран је тренутно најбољи на сцени ако мене питаш. Dobro je pa se ti ne pitas Manolis, feeble, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 У оним случајевима није. 100 дана се не оставља већ се на 100 дана даје прва оцена. Невероватно ми је твоје разумевање за Живковића. Чини ми се да га ти идеализујеш. Није. Мислим да за годину дана не можеш да оцениш да ли је неко добра чистачица. Чистачица у згради владе је у тих годину дана урадила бољи посао од њега. За њом се бар видео резултат! Исти ад хоминем могу и ја да направим и да кажем да ти његову непособност креираш и преувеличаваш због неког хејта према истом. Сасвим непотребна ствар у разговору. znaaaaao Ако критикујем његова дела из прошлости одмах добијем етикету да га мрзим. Политичке странке овоме прибегавају од када су настале. Сваку критику сматрају личном увредом. Проблем је што ти његову неспособност прикриваш и маскираш временом и околностима! Када год браниш Живковићев политички рад, дајеш аргумент људима који ће сличне или исте изговоре имати за своје политичке идоле (на пример ове које си навео у цитату испод). Ја се и даље не слажем ни са тобом ни сам Ромејцем, јер шта год ми рекли за Живковића не видим ништа много горе од Томе, Ивице, Ђиласа или Динкића Ако сам критиковао Живковићеву неспособност нисам за ниједног од политичара (садашњих или бивших) тврдио да је способан. Или ти сугерисао да је бољи од Живковића! Manolis and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Dobro je pa se ti ne pitas Питам се Таша сваки пут када дођу избори. Тако да си мало омашила са овом прозивком. :Р Ако сам критиковао Живковићеву неспособност нисам за ниједног од политичара (садашњих или бивших) тврдио да је способан. Или ти сугерисао да је бољи од Живковића! Како ми описујеш Живковића а ћутиш по осталима.... нисам сигуран да си искрен. Ако критикујем његова дела из прошлости одмах добијем етикету да га мрзим. Политичке странке овоме прибегавају од када су настале. Сваку критику сматрају личном увредом. Ја нисам рекао да га ти мрзиш, рекао сам да би било глупо да ја кажем да га ти мрзиш - исто као што је глупо да ти кажеш да га ја иделизујем. Ево ти опет понављаш - "Невероватно ми је твоје разумевање за Живковића. Чини ми се да га ти идеализујеш." Ја исто тако могу да кажем, невероватна ми је твоја критика Живковића, чини ми се да га ти мрзиш" Чистачица у згради владе је у тих годину дана урадила бољи посао од њега. За њом се бар видео резултат! А који је конкретно резултат требало да се види за њим? Шта је он то обећао па није урадио или шта је било у његовој дужности па није урадио? Шта је заправо била његова дужност за тих годину дана и коју од тих дужности није испунио? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Тешко је бити гори у таквој конкуренцији... Не спорим. Али ми је зато и даље инпресивно како овде мене оптужују за политичку идеализацију а на другим темама ћуте као мишеви. :Р То ваљда говори нешто о природи Српских гласача. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ти си се питала, па си кајеш јер си зезнула ствари по твојој тврдњи. Добра па ја имам исту шансу. Kaze nas narod "pametan uci na tudjim, glup na svojim greskama". Pamet u glavu omladino Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Kaze nas narod "pametan uci na tudjim, glup na svojim greskama". Pamet u glavu omladino Нека ја бих моје право да будем глуп, као што сте ви били глупи. Ако немаш ништа против. Не бих да буде Томина омладина...и да ми не смета нагла промена политике за 180 степени. Још мање дачићева, па да ми смета кад се Тадић рукује са Тачијем али да ми не смета када Дачић нуди столице у УН или иде на ВЕчере са истим.. не могу да будем лицемер. А више ни Тадићева... да се уздам у неког ко је попустио психички пред притисцима и дозволио лисицама да га окруже. А ни Ђиласова... централизација ме не занима. Чедина још мање, фолирање либеларизма и претерност у истом толико да те Карлеуша подржава? Нека хвала. За овог (још) немам ништа конкретно негативно, сем што га прозивате овде по форуму. Али ја и даље нешто пуно аргумената нисам видео, сем да је сабља коштала државу неке паре.... мада ми то и није неки политички грех. Ромејац прича како је неспособан, свашта испричасмо али ми још само није рекао суштину. Шта је то требало да уради а није урадио за време свог мандата. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Како ми описујеш Живковића а ћутиш по осталима.... нисам сигуран да си искрен. Тему си поставио о Живковићу не о осталима! Овакве аргументе употребљавају чланови странака када хоће да скрену тему са лошег учинка њиховог лидера (или странке) на лош учинак других политичара (странака). "А зашто не говорите о томе како су и други политичари лоши..." Ја исто тако могу да кажем, невероватна ми је твоја критика Живковића, чини ми се да га ти мрзиш" Не мрзим га. Сматрам да је неспособан. А ради исто што и други. Лаже, и маже! Чак сматрам да је и неодлучан (а то је јако лоша особина код оних који претендују да воде државу). Требало му је скоро 9 година (од када је изгубио на партијским изборима од Тадића), да се покрене и да проба да своја политичка гледишта изнесе пред народ (у виду странке). А који је конкретно резултат требало да се види за њим? Шта је он то обећао па није урадио или шта је било у његовој дужности па није урадио? Много уско то гледаш. Ако није ништа обећао онда нема ни потребу да било шта уради. У његовој дужности је на првом месту било да одржи јединство унутар владе. Да чланови владе не раде као раштимована банда! А учинак те владе - нема га! DYNABLASTER and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Тему си поставио о Живковићу не о осталима! Овакве аргументе употребљавају чланови странака када хоће да скрену тему са лошег учинка њиховог лидера (или странке) на лош учинак других политичара (странака). "А зашто не говорите о томе како су и други политичари лоши..." Политичаре ваљда поредимо по учинку. Бирамо их по томе како их гледамо у односу на остале. Наравно да ми који гласамо поредимо политичаре међусобно и бирамо у односу на то какви су у односу на остале. Много уско то гледаш. Ако није ништа обећао онда нема ни потребу да било шта уради. У његовој дужности је на првом месту било да одржи јединство унутар владе. Да чланови владе не раде као раштимована банда! То нико у Србији не може да уради, могао си видети апсолутно расуло у свим владама од смрти Ђинђића до данас. Можеш видети данас потенцијални раскол у тренутној влади јер Дачић прича једну причу а влада је донела сасвим трећи документ. ШТо опет не правда Жиковића. Али он је за то пружио конкретно решење, указао који је проблем и изнео своје решење за тај проблем. Канцеларски систем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Нека ја бих моје право да будем глуп, као што сте ви били глупи. Ако немаш ништа против. Nas nije imao ko da posavetuje pa smo verovali svakavim dripcima. Zivkovic je istrosen politicar, sta on moze novo da ponudi ?! Za mene je on isto sto i Nikolic, samo ima boljeg stilistu Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Политичаре ваљда поредимо по учинку. Бирамо их по томе како их гледамо у односу на остале. Наравно да ми који гласамо поредимо политичаре међусобно и бирамо у односу на то какви су у односу на остале. Лоше ти је то поређење. Поредимо између двојице (или више) лоших политичара па бирамо који је мање лош. Можеш видети данас потенцијални раскол у тренутној влади јер Дачић прича једну причу а влада је донела сасвим трећи документ. То је показатељ Дачићеве способности да води владу. Мада за Дачића сматрам да је јако лукав политичар (не у смислу ничега доброг). ШТо опет не правда Жиковића. Потпуно се слажем, Али он је за то пружио конкретно решење, указао који је проблем и изнео своје решење за тај проблем. Канцеларски систем. Он није ништа урадио. Изнео је решење. Јака ствар ако се за њега не бори. У време после "Сабље", ДС је имао невиђену шансу да на ванредним изборима добије можда и натполовичну већину посланичких мандата (што би им омогучућило да спроведу своје идеје). Па то није искоришћено јер је унутар странке настало расуло и борба за позиције (ту је учествовао и Живковић). Уместо да мисле на државне интересе врх ДС-а је мислио на своје личне интересе. Како да сместе задњице што удобнију фотељу (председничку, подпредседничку...). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Nas nije imao ko da posavetuje pa smo verovali svakavim dripcima. Zivkovic je istrosen politicar, sta on moze novo da ponudi ?! Za mene je on isto sto i Nikolic, samo ima boljeg stilistu Ни ја нешто не верујем вашим саветима. Али немој да улазимо у то. Ти ако се не варам не волиш Ђинђића па мислим да не можеш да скапираш шта ја ту "видим". Ја се надам да ће ту да се окупи једна нова екипа. Мени сам Живковић као Живковић сам по себи без неке нове екипе коју ће да доведе са собом не значи пуно. Лоше ти је то поређење. Поредимо између двојице (или више) лоших политичара па бирамо који је мање лош. Реалност не тражи моју дозволу. Тако је како је. То је показатељ Дачићеве способности да води владу. Мада за Дачића сматрам да је јако лукав политичар (не у смислу ничега доброг). Слажем се. Али ја не тражим политичара способног да држи 20 лопова на окупу. Мени треба политичар способан да доведе 20 мало квалитетнијих људи од тих лопова. Он није ништа урадио. Изнео је решење. Јака ствар ако се за њега не бори. Како се не бори? Ево изашао је из ДС-а, формирао нову странку. Видићемо даље. Ја очекујем нешто позитивно - можда грешим. У време после "Сабље", ДС је имао невиђену шансу да на ванредним изборима добије можда и натполовичну већину посланичких мандата (што би им омогучућило да спроведу своје идеје). Па то није искоришћено јер је унутар странке настало расуло и борба за позиције (ту је учествовао и Живковић). Уместо да мисле на државне интересе врх ДС-а је мислио на своје личне интересе. Како да сместе задњице што удобнију фотељу (председничку, подпредседничку...). Са тим се потпуно слажем. Тада је први пут изгубљен део Ђинђићеве визије. Данас у "другој унутрашњој борби" је изгубљена комплетна. Изгледа да унутар ДС-а сам Живковић није имао много политичке снаге, већ је више био "десна рука" без неког ауторитета над осталим члановима. Ја се надам да ће Живковиж да живне ту визију и том девизом се водим. Из истог разлога сам до сада био гласач ДС-а. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Реалност не тражи моју дозволу. Тако је како је. Проблем настаје када се помиримо са лошом понудом. Ако на тржишту нема чоколаде него запакују измет у амбалажу чоколаде (па се још осети како смрди), одбићу да купим тај "производ". Слажем се. Али ја не тражим политичара способног да држи 20 лопова на окупу. Мени треба политичар способан да доведе 20 мало квалитетнијих људи од тих лопова. Нема разлике између тога да ли је у стању да 20 лопова држи на окупу у влади или то није био у стању да уради! Или одстраниш лопове из владе или поднесеш оставку! Како се не бори? Ево изашао је из ДС-а, формирао нову странку. Видићемо даље. Ја очекујем нешто позитивно - можда грешим. Требало му је 10 година (од Ђинђићеве смрти) да прогледа и види стање у ДС-у! Са тим се потпуно слажем. Тада је први пут изгубљен део Ђинђићеве визије. Данас у "другој унутрашњој борби" је изгубљена комплетна. Изгледа да унутар ДС-а сам Живковић није имао много политичке снаге, већ је више био "десна рука" без неког ауторитета над осталим члановима. Да поновим: Требало му је 10 година да прогледа и види стање у ДС-у! То стварно говори доста о њему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Проблем настаје када се помиримо са лошом понудом. Ако на тржишту нема чоколаде него запакују измет у амбалажу чоколаде (па се још осети како смрди), одбићу да купим тај "производ" Свој глас селим на оно што мислим да је најбоље, шта ти радиш? Нема разлике између тога да ли је у стању да 20 лопова држи на окупу у влади или то није био у стању да уради! Или одстраниш лопове из владе или поднесеш оставку! Не волим да банализујем ситуације. Нити да црно бело гледам ствари, посебно у животу а и у политици. Те или или приче за мене не пију воду. Људи и греше и свашта нешто. Одстранити лопове из владе није уопште прост посао. Прво их треба наћи, онда треба наћи доказе, онда треба да се погледа кога све ти лопови повлаче са собом. То су све опасне мутњавине које неки раде и јако их је тешко одстранити. Што је најгоре када сам причао са другарима који су у другим странкама сложоли смо се око једне ствари. Највећи лопови у влади су они који се не експонирају. Дакле не министри, него њихови помоћници, блиски сарадници итд. Требало му је 10 година (од Ђинђићеве смрти) да прогледа и види стање у ДС-у! Није то стање одмах после Ђинђићеве смрти дошло у ДС. Оно се полако акумулирало. Јасно је да са ДСом нешто није баш у реду последњих 3-4 год, а јасно је да је пукао када је Ђилас прегазио Тадића. Као што ти рекох у првој борби је изгубљен део Ђинђићеве визије. Опет посматраш ствари црно бело. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука