Stanoje Stankovic Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Православни мисионарски центар „о.Данил Сисојев“ покренуо је мисионарски пројекат у коме сви заједно можемо учествовати. Сви смо ми чеда Цркве и сви желимо да што више наших сународника пронађе онај драгоцени Бисер који смо и ми нашли – Христа Бога и Његову Свету Православну Цркву. Упознајте се са идејом нашег центра, и ако желите да учествујете и подржите, јавите нам се! http://www.svedokverni.org/svaki-letak-je-sansa-za-spasenje/ Ignjatije, Иван Дабижљевић, Danijela and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Hvala za ovaj dar! Koristiće mi! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Prosledio sam ovu informaciju svom svešteniku, a odštampaću po jedan primerak (doduše crno-belo) sa nadom da će se ostali zainteresovati. Daj Bože... Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Сјајно! Дуго ме нешто тако није одушевило. Одмах сам кренуо у акцију, ширећи вест. Буђење! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Štampajte, delite ljudima! Благовесник and Middle-earth је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Samo ne preterujte kao "neki" -Владимир-, RYLAH, malina :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Katarina, komentar ti nije u redu i nije pohvalno što ovu akciju porediš sa nepravoslavnima. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Koja je razlika? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 шта је сад медо крив? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Ako nekome o Bogu govoriš 7 minuta a on je bio rad da sluša 6 minuta, ti si jednu muniti bio fanatik i ta jedna minuta je 'poništila' onih 6. Zato kada sa nekim o Bogu i Crkvi razgovaram, pažljivo posmatram tu osobu i malo-malo pa je pitam: "Da ti nisam dosadio sa ovom?" ili: "Jel ovo ima nekog smisla po tvom mišlejnju?" Иван Дабижљевић and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 шта је сад медо крив? Prenapadan je . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 "Da ti nisam dosadio sa ovom?" Reeetko ko ce ti reci - jesi , ljudi slusaju iz pristojnosti u vecini slucajeva . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Koja je razlika? Šta ti konkretno smeta u vezi ove akcije? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Šta ti konkretno smeta u vezi ove akcije? Stil sirenja Reci me podseca na nepravoslavne. Licno, smatram da je jako korisno da letci stoje u crkvama na vidnim mestima, npr. pored centralne ikone, ali siriti ih u mormonskom stilu mi deluje prenapadno. R.Žiskar, Ленка* and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Blaženo je moje neznanje - pojma nemam kako rade Mormoni. A da sveštenik, kada udje u nečiji dom donese ovako nešto, to bi bilo jako lepo.Ili da se ljudima nudi kada dodju po ... Bogojavljensku vodu. Ili kada dodju na Večernju molitvu... Ili.... PetarP and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука