Justin Waters Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 6:15, GeniusAtWork рече Broj navijaca koji misle da je kosarka najvaznija u finalu....hahaha, ali ovo nije zezancija, ovo je stvarno ovako. U Evropi genralno tu i tamo, a na Balkanu je u krvi da su sportski dogadjaji ventil za ispustanje nacionalnog ponosa. A ovo za Beograd je vrh, u SAD stvarno ima vise Beograda nego u Srbiji. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Допинга је вероватно било. Али то је савршено небитно и неповезано са оним што је нама урадила трема. Није њихов допинг одговоран за оволику разлику већ то што се пола нашег тима одузело од неког страха или треме. Промашили смо пет зицера за редом, они су дали 5-6 тројки за редом. Када су шутали тројке није био нико поред ни да дигне руке да мало засмета. Када смо додавали пасове и улазе, лоше смо радили, у лошим тренуцима, што је резултовало промашајем доста зицера. Дакле - наша репрезентација је могла ово много боље да одигра, мањом разликом, можда... МОЖДА чак и да победи. Међутим оно што је нас довело на оволику разлику је наша трема. Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 5:53, Deki992 рече Od moje drugarice sestra je sada na Floridi, kaze, nemaju veze tamo sa SP, ni ne prate uopste, niko ne prica o tome... То је оно што ти причам, тотална незаинтересованост у земљама за спортска светска такмичења - спортска култура о којој сам ти причао. On 14. 9. 2014. at 22:15, Ненад С. рече Народ по свету није глуп и све види. Само они који не желе, неће видети праву истину. Народ по свету ово ни не занима нешто претерано. Joш мање их занима права истина.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Најјаче је што људи још увек гласају на овој теми. Пг, Плутон, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 10:31, Juan рече Најјаче је што људи још увек гласају на овој теми. Тај сам Млађони, Пг, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 -Владимир-, Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 10:46, RYLAH рече Тај сам Добро је. Помислих да се Воја Коштуница регистровао... Justin Waters, Млађони, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 10:46, RYLAH рече Тај сам Јудо! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Da se podsetimo: nana, Фидер and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 13:05, Milan Nikolic рече Da se podsetimo: :good2: уххх..... ал је ово билоооо Фидер је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Кад год ми је тешко ја погледам овај клип и после све буде на свом месту. Што би рекле тинејџерке <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Шта ћу кад сам затуцан, ретроградан, искомплексиран... nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 On 15. 9. 2014. at 13:22, Фидер рече Кад год ми је тешко ја погледам овај клип и после све буде на свом месту. Што би рекле тинејџерке <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Шта ћу кад сам затуцан, ретроградан, искомплексиран... хихихи, ниси једини а ја сам још ретрограднија и искомплексиранија...било одавно ал мој фаворит је ипак оно првенство у Грчкој . Фидер је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Људи, ја сам управо сазнао да су се играле ДВЕ утакмице! Оно што смо сви ми синоћ гледали НИЈЕ БИЛА ПРАВА УТАКМИЦА! НА ПРАВОЈ УТАКМИЦИ, СРБИЈА ЈЕ ПОБЕДИЛА 94:86!!! СРБИЈА ЈЕ ЈЕДИНИ ПРАВИ ШАМПИОН СВЕТА! ЛАЖУ НАС!!!! ВЛАСТИ, ЗАШТО ЋУТИТЕ?!!!!! ДОКЛЕ ТАЈ ПОДАНИЧКИ ОДНОС?!!! ШИРИ ДАЉЕ, ИСТИНА СЕ МОРА САЗНАТИ!!! Срђан Шијакињић, Плутон, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Веома сам задовољан игром наше репрезентације. RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Кога су победили наши кошаркаши? Још једно „Светско првенство“ је завршено. Наши спортисти постигли су још један „велики успех“. Организован је још један „спектакуларни дочек наших шампиона“. Доживели смо још једну еуфорију… Шта се, уистину, догодило? Ко су, заправо, победници, а ко поражени? Нису нама „противници“ црначка деца из америчких гета; ни бразилски момци који су побегли из блатњавих фавела; ни алжирски дечаци из сиротињских насеља француских градова… Они су нам подметнути да на њима „тупимо зубе“ и иживљавамо своју несрећу. Победе „наших“ гладијатора и циркузанера на спортским теренима су компензација за поразе које свакодневно доживљавамо. http://ljubodragsimonovic.wordpress.com/2014/09/08/ljubodrag-simonovic-duci-koga-su-pobedili-nasi-kosarkasi/ БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука