Odahviing Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Oni su većinu napada igrali na pick and roll, jednostavno centar dođe playu na block, e sada ako naš play krene za njihovim, njihov će 2 sekunde biti sam što mu je dovoljno da šutne i da da jer su sve davali kada su sami. Međutim ako naš centar preuzme njihovog playa onda se otvaraju dve mogućnosti ili naš centar mora da priće da ovaj ne bi šutnuo trojku u tom slučaju ovaj može da ga prođe lako jer je brži i ukoliko naš play izađe na njega baci centru da da koš ukoliko ne onda završi sam. A ukoliko se naš centar odvoji malo pozadi njihov će samo da šutne. Mislim ne mora da bude play i centar, smao jedan viši/jači i jedan nišidobar šuter kobinacija. Ovo sam video nebrojeno mnogo puta i na ovo nismo imali odbranu, možda da smo zonu pokušali ranije. Uz to slabo građenje pri defanzivnom skoku (neretko nikakvo), likovi su uzimali loptu pored dvojice. Ne kažem da moraju da preskoče crnce na steroidima, ali dobro građenje bi odradilo posao, što naši iz nekog razloga nisu radili. I malo se ruka stegla dešavalo se da igrači koji prođu protivnika bez razloga vraćaju loptu nazad. Mislim sve u svemu nisu baš toliko loše igrali bili su dobri, a i da ovo što sam napomenuo nisu grešili mislim da bo opet SAD pobedio, jer jednostavno najbolji su. Sve u svemu mislim da je mesto veliki uspeh za našu reprezentaciju. PS. Ona dva alley up su bila mnogo cool. Милан Ракић and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Mislim da smo mogli da odigramo bolje, ali ne mislim da bi to bolje bilo dovoljno da se pobedi onakva SAD kakva je bila u ovom meču. Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 slava Bogu pa beskoristan igrac kakav je Krstic,vise nece zaduzivati opremu rep.Srbije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Допинг је био видљив. Како ? Експлозивност на крају меча била је као на самом старту, што људско тело не може да издржи, без видљивог умора. Прецизни шутеви су врхунац самопуздања, који се подстичу кроз доминацију појединаца или више њих - што опет даје допинг. Пре пар дана када је играла Америка, нису имали ни приближан број погођених погодака за 3 п. Народ по свету није глуп и све види. Само они који не желе, неће видети праву истину. Вечерас је победила Србија, јер њени играчи нису машине које "убијају" и "мељу" све пред собом, већ људи, иза којих стоји народ који једва чека неки радостан дан, у оваквом тешком времену. Uh malo je reci da je glup, blaga je to rijec. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Допинг је био видљив. Како ? Експлозивност на крају меча била је као на самом старту, што људско тело не може да издржи, без видљивог умора. Прецизни шутеви су врхунац самопуздања, који се подстичу кроз доминацију појединаца или више њих - што опет даје допинг.Пре пар дана када је играла Америка, нису имали ни приближан број погођених погодака за 3 п.Народ по свету није глуп и све види. Само они који не желе, неће видети праву истину.Вечерас је победила Србија, јер њени играчи нису машине које "убијају" и "мељу" све пред собом, већ људи, иза којих стоји народ који једва чека неки радостан дан, у оваквом тешком времену. На крају сам ипак био мало тужан због превеликог резултата. Кладионичари су дали хендикеп 17.5, што је донекле и била нека реална разлика(да нас добију ту до 20 разлике). Што каже мој друг њима су рекли "Ово вам је финале и газите". Физички су јачи, шут их је служио ненормално добро - онако како је требало нас да служи да бисмо имали неке шансе против њих. Притом, дошли су са трећим или четвртим тимом!!! Одлично смо почели, па смо стали. Реално смо могли да играмо са њима, али... Они су у кошарци оно што су Њемци у фудбал, јер газе од првог до последњег минута. Тако су научени. У неку руку је ово за њих игра, а ј... га ми смо емотиван народ, наше је стигао и умор вјероватно, а примјетна је била и одређена доза страха и превеликог поштовања према противнику. Рука се стегла, не можеш да погодиш ни слободно, а они са друга стране све што шутну погоде. Притом, јеси ли примјетио ти код њих страх на 15:7 за нас?! Ја нисам, ни мрвицу једну. А ми?! Чим смо попили свије банане и чим су нас закуцали два пута одма' се увукао страх међу играче. Боже помози, не желим ама баш ништа да им приговорим. Ништа!!! Једноставно у овом спорту они нису људи него ванземаљци. Притом, тројка у НБА лиги је пола метра удаљенија од европске, тако да је њима оно синоћ једноставно било шутирање са дистанце. Једноставно је требало - како ми је лако сада паметовати - да одиграмо много опушенија. Шта рећи на крају осим СРБИЈА, бре. Лично бих волио да ован тим Америке одигра меч са Шпанијом. Убијеђен сам у лаган тријумф Шпаније. Убијеђен. П. С. За мене најбољи коментар, мало ћу да парафразирам: 50 држава 129 кошева, једна мала Србија сама 92. Додајте на то 40 поена Црногораца, па ресетујте резултат на семафору. Замислите да смо у репрезентацији имали Пековића и Вучевића, два врхунска НБА центра, који би размакли чак и оне њихове центре разбијаче. Друга би то прича била. П.П.С. Дукљани несрећни, они исти који су држали говор што се људи не радују побједама Босне и Хрватске на СП-у, су синоћ били најсрећнији на свијету. Него, кад је дочек? Млађони, Милан Ракић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Otidjite na bilo akoji americki portal, i nece te naci nijednu vijest u prvom planu u vezi trijumfa americke kosarkaske reprezentacije. Bice vijesti u vezi golfa, NFL, jedrenja itd...njih uopste neinteresuje svjetska kosarka. Kod nas bi bilo 10 vijesti u naslovnoj da je Srbija dobila. Da Amerikanci ulazu 20% napora u ova prvenstva koliko to ulazu Evropljani, oni bi i sa ovim timom dobijali 50 razlike, a sa najjacim timom i 70 razlike. Oni ni onda kada su imali najjaci tim, na olimpijskim igrama u Barseloni protiv Hrvata sa Petrovice nis igrali ni sa 50% zara, a dobili su ih 30 i nesto razlike....Jednostavno treba priznati da su druga planeta po pitanju kosarke i treba biti zadovoljan ovim srebrom koje ima zlatan sjaj, a sve ostale nebuloze kako su dopingovani, kako igraju kosarku bez emocija elegancije, ljepote itd...u krajnju ruku su urnebesni, a pomalo i zlobni kada je u pitanju selekcija SAD. Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Otidjite na bilo akoji americki portal, i nece te naci nijednu vijest u prvom planu u vezi trijumfa americke kosarkaske reprezentacije. Bice vijesti u vezi golfa, NFL, jedrenja itd...njih uopste neinteresuje svjetska kosarka. Kod nas bi bilo 10 vijesti u naslovnoj da je Srbija dobila. Da Amerikanci ulazu 20% napora u ova prvenstva koliko to ulazu Evropljani, oni bi i sa ovim timom dobijali 50 razlike, a sa najjacim timom i 70 razlike. Oni ni onda kada su imali najjaci tim, na olimpijskim igrama u Barseloni protiv Hrvata sa Petrovice nis igrali ni sa 50% zara, a dobili su ih 30 i nesto razlike....Jednostavno treba priznati da su druga planeta po pitanju kosarke i treba biti zadovoljan ovim srebrom koje ima zlatan sjaj, a sve ostale nebuloze kako su dopingovani, kako igraju kosarku bez emocija elegancije, ljepote itd...u krajnju ruku su urnebesni, a pomalo i zlobni kada je u pitanju selekcija SAD. Није баш да их толико не занима, али их реално не занима. Опет занемарујете чињеницу да је њихов, ако не најјачи онда међу два, три најјача икад, једва добио Шпанију у фналу ОИ-а. Једва. А ипак на олимпијске игре другачије гледају. Остало што си написао све стоји. Требало би Европа да састави тим, па да се одигра једна утакмица. а Амери нека доведу све што имају. Гарантујем да било врло, врло занимљиво. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Od moje drugarice sestra je sada na Floridi, kaze, nemaju veze tamo sa SP, ni ne prate uopste, niko ne prica o tome... Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Ђуро Станивук, Justin Waters, Пг and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Људи моји, па ја сам чуо да је са њима путовао и све време у авиону био један црни маг! Како против тога?! Juanito, Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Зар није довољно што сваки њихов играч има рамена ко трокрилни орман, руке до колена....човече, лупали су нам рампе стојећи са обе ноге на земљи... Поштено су нас развалили.. Justin Waters, Милан Ракић, Deki992 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Зар није довољно што сваки њихов играч има рамена ко трокрилни орман, руке до колена....човече, лупали су нам рампе стојећи са обе ноге на земљи... Поштено су нас развалили.. Ал` оно је стварно невјероватно. Људи од по преко 2 метра висине, а шири су него дужи(виши). Притом, онај мучени бијелац који је залутао тек да не буде да дискиминишу бијелце , кад је шутирао слободно пружи човјек руку и скоро да је дохватио обруч!!! Одбија се лопта и он само испружи руке, а притом не мрда са слободног, и замало је ухватио поред тројице наших који су "заградили" рекет. Ја сам се забезекнуо. Одрадиш му једну финту, Амер пробије главом кров сале колико је скочио и сад реално му треба времена да падне, наш крене да шутира, а овај је већ стигао да падне и да се опет вине у ваздух и залијепи му бананчину и утјера ти страх у кости истовремено. Притом, имају бедем у одбрани који је једино могао да пробије неки добар шут, а нас не да није кренуло него... Ја сад опет понављам да бих волио да видим мечеве: Европа-САД( и то са најјачим тимовима) Шпанија-САД(ови тимови који су играли на СП) Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Srebro zlata vredno! Пг је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Uskoro počinje veliko finale Mundobasketa između Srbije i SAD Ne postoje dva važnija timaNe postoje dva trofejnija timaNe postoje dva bolja košarkaška stila Ovo večeras nije samo mečOvo večeras je sanOvo večeras je besmrtnost pretočena u košarkaške pokrete Hvala vam košarkaši, što smo zaboravili na sve ostaloHvala vam košarkaši, što ste mi pružili šansu da pišem baš ovu najavuHvala vam košarkaši, što ste naši! A sada: Košarkaška porodica protiv letećih superstarova24 obrve protiv 23 obrveDomaća srpska brada protiv marketinške američkeKalemegdanski Pobednik protiv Kipa slobodeTesla protiv EdisonaDragana Mirković protiv MadoneNeca iz Srećnih ljudi protiv Džastina BiberaBolji život protiv PrijateljaLončar protiv mikrofona Pala je Grčka, pao je Brazil, pala je Francuska, pala je i Karla Del Ponte, niz stepenice ako se sećate toga! Jedno je sigurno, ovoga leta nećemo imati prvaka sveta, jer ovo se letom nazvati ne može! Sve je stalo, čak je i vreme stalo! Pardon, nije stalo, izgleda da mi se potrošila baterija u satu. Dobro došli u Madrid, dom mnogih Madriđana, koji ako su pametni, zatvoriće ovu halu noćas zauvek, jer veći meč od ovoga se u njoj nikada neće odigrati! Znate kako se postaje pravi šampion?Tako što izađeš na teren kada je najteže i pobediš.A nikada nije bilo teže, napred SRBIJA! Aca informacija Juanito, RYLAH, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2014 Neca iz Srećnih ljudi protiv Džastina Bibera Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука