Jump to content

Zvornik: Državljanin Srbije u novogodišnjoj noći razbijao prozore džamije

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ово је још један жалостан показатељ да Босна и Херцеговина неће опстати. А таквих показатеља је из дана у дан све више. Оствариће се она - Босна цијела, из три дијела...

Тачније, граница између Србије и Босне ће бити у сарајевском насељу Добриња,

Измењено од Дејан Бићанић

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Ово је још један жалостан показатељ да Босна и Херцеговина неће опстати. А таквих показатеља је из дана у дан све више. Оствариће се она - Босна цијела, из три дијела...

Тачније, граница између Србије и Босне ће бити у сарајевском насељу Добриња, а муслимани ће морати да прелазе границу да би дошли на меморијални скуп у Сребреницу.

Opstat će akobogda makar ti zbog muke se razbolio.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

boske ovako ne mozes da razgovaras, prijavio sam tu gadost od posta... a tek sad vidim ni Markov nije nista bolji, pa sam i taj prijavio

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Što prije Marko shvati sljedeće lakše će komunikacija ići:

1) Nedam na vjeru nikome.

2) Nedam na porodicu nikome.

3) Nedam na domovinu nikome.

4)Nedam na bosanski narod nikome.

Ako je patriota biti gadost onda me gadom možete zvati

Ali ako je patriota biti vrijednost onda poštujte tu vrijednost.

Marko kao vjernik bi trebao znati da može pričati o babovini o djeljenju toga ali o djeljenju Bosne može samo sanjati.

Sa druge strane g.Marko ide na otvorenu provokaciju mene i to je prepisivanjem sa mnom na pp-u na indirektan način potvrdio.

Mislim da bi bilo ljudski moderatorstvo Marka preispitati.

Подели на овим сајтовима

Ако народи у БиХ не могу да се сложе и договоре, ваљда је боље да се у миру разиђу него да опет гину и ратују...

Ma mogu samo ih političari lože. Mogli su u prošlosti a što ne bi mogli i u budućnosti?

Подели на овим сајтовима

http://www.orbus.be/bosanski_jezik/ispravno_pisanje.htm

Ispravno pisanje

Nakon mnogo godina življenja izvan BiH mnogi od nas zaboravili su osnove pisanja na našem jeziku.

Bez namjere da pišem pravopis želim samo natuknuti najčešća mjesta u kojima griješimo govoreći ili pišući bosanskim jezikom.

Rastavljeno se pišu:
- rječica "ne" u odričnim oblicima glagola, na primjer: ne znam, ne vjeruju, ne dolazimo, ne pitaj, ne može; izuzetak su odrični glagoli: neću, nemam, nemoj, nisam;

А ово је врх Neke razlike između bosanskog i srpskog:

Srpski – Bosanski:
ovde - ovdje
dve - dvije
obe - obje
deo - dio
gde - gdje
reč - riječ
sme - smije confused1

Подели на овим сајтовима

Понашате се као пси који уринирањем обележавају територију. Радите бре нешто корисно, доста је било клања због линија на парчету папира.

Подели на овим сајтовима

Ако људи желе да живе заједно онда морају да седну и да се договоре. Ови из Федерације би морали да лепо питају Србе шта желе и обрнуто. А не да се опет ложимо на "не дамо домовину" и остале глупости. Ако треба нека сваки град буде посебна држава, само да људи више не страдају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ако људи желе да живе заједно онда морају да седну и да се договоре. Ови из Федерације би морали да лепо питају Србе шта желе и обрнуто. А не да се опет ложимо на "не дамо домовину" и остале глупости. Ако треба нека сваки град буде посебна држава, само да људи више не страдају.

Zvonko političari iz Srpske -mislim na Dodika- priču o odcjepljenju spominje jedino kada treba svoj kriminal da prikrije...

Dogovarati se treba. Dogovorom koji je u okviru zakona se sve može riješiti.

Glavu dajem da su nam političari manje majmuni (neka ostanu majmuni samo malo manji)bili bi uređeniji od mnogih evropskih država.Tolika prirodna bogatsva i resursi a nemati ništa to uspijeva samo nesposbnim političarima.

Manje smo zaduženi od Hrvatske,Srbije i mnogih zemalja...

Treba sam našu pamet usmjeriti kud treba. Mnoge stvari bi se riješile.

Подели на овим сајтовима

Решиле би се за припаднике већинског народа, док не верујем да би припадници мајоризоване већине били превише срећни.

А и мислио сам да је већ решено у Дејтону...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Решиле би се за припаднике већинског народа, док не верујем да би припадници мајоризоване већине били превише срећни.

А и мислио сам да је већ решено у Дејтону...

Nemojte se vi sikirati za Bosnu.Na kraju krajeva politika je pitanje oko kojeg se sigurno nećemo složiti.

Zato nemojmo trošiti energiju u stvari oko kojih se mi nepitamo. A i bolje je maniti se čorava posla.

Подели на овим сајтовима

Nemojte se vi sikirati za Bosnu.Na kraju krajeva politika je pitanje oko kojeg se sigurno nećemo složiti.

Zato nemojmo trošiti energiju u stvari oko kojih se mi nepitamo. A i bolje je maniti se čorava posla.

Босна је Српска. flagofserbianbosnia.jpg

Ха, шта велиш босанац ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...