Jump to content

Људи не желе рат

Оцени ову тему

Grizzly Adams

Препоручена порука

Нешто феноменално, погледајте обавезно - Израелац покренуо кампању порука преко интернета са Иранцима (и целим светом):

Очигледно да обични људи из Ирана и Израела не желе рат и не мрзе једни друге (напротив...).

Ко онда жели рат и убијање? Зашто ми њима дозвољавамо да нам то раде?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ко воли рат, рат му кући био... Ко је пит`о и ову нашу гологузију из балканског вилајета да л` оће рат!?

Подели на овим сајтовима

Ма да, све јадни заведени. Овамо нико не жели да ратује а историја препуна ратова. Који ли мрски политичар заведе Каина да ми је знати.

Подели на овим сајтовима

Ово је прави патриотизам

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ма нису наивни ови моји Јевреји, као нећемо, да се опусте па буммммм.

Није у реду што овај Јеврејин на овим порукама ставља само са Израелске стране да никада неће бомбардовати Иран, а у контра порукама нема ни једне такве са Иранске стране, он значи већ Израел види као моћнијег. А и Иранци који шаљу су махом изван Ирана.

Против рата сам и слажем се да га не треба бити никада, али на жалост овакви покрети никада неће заживети.

Нажалост, неће. Психологија маса је много тврда стена

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ма да, све јадни заведени. Овамо нико не жели да ратује а историја препуна ратова. Који ли мрски политичар заведе Каина да ми је знати.

Kain nije počeo nikakav rat ?  Istorija čovečanstav su rat do rata i malo mira između , nažalost .Ratovi se pokreću iz razno raznih razloga , ali onaj  najgori i naj opasniji razlog je strah i pamćenje . Kada se spoje strah , i kolektivno pamćenje i na sve to nadovežu neodgovorni ljudi (političari ) koji se dohvate tumačenja  istorijskih činjenica .... animal-smiley-075 . E onda se desi ono što se desilo na Balkanu .

Zašto se pokreće  taj točak koji će da izazove rat na nekoj teritoriji , ipak nije to za ovakve kratke postove na forumima . Samo ću dodati kada jedna grupaciaj previše ojača a u svom susedstvu ima grupaciju koja slabi  normalno da želi njene resurse , to je tako prirodno , evolucijski . Nema kočnice koja će da zaustavi taj TOČAK 301 .

Подели на овим сајтовима

Samo ću dodati kada jedna grupaciaj previše ojača a u svom susedstvu ima grupaciju koja slabi  normalno da želi njene resurse , to je tako prirodno , evolucijski .

Палоприродно боље рећи. Док је људима природно и нормално узалуд су симпатични клипови. А Каина сам споменуо јер је био први којије дигао руку на другог човека, што је у неку руку и први рат. 

Подели на овим сајтовима

6

Чућете ратове и гласове о ратовима. Гледајте да се не уплашите; јер треба да то све буде. али није још тада крај.

7

Јер ће устати народ на народ и царство на царство; и биће глади и помори, и земља ће се трести по свијету.

8

А то је све почетак страдања.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...