Grizzly Adams Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Нешто феноменално, погледајте обавезно - Израелац покренуо кампању порука преко интернета са Иранцима (и целим светом): Очигледно да обични људи из Ирана и Израела не желе рат и не мрзе једни друге (напротив...). Ко онда жели рат и убијање? Зашто ми њима дозвољавамо да нам то раде? Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Ко воли рат, рат му кући био... Ко је пит`о и ову нашу гологузију из балканског вилајета да л` оће рат!? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Израелаца не знам много, али Иранаца знам и могу рећи да су делије. Милан Б, Grizzly Adams and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Samo lud narod može da želi rat . A u lud narod ne računam zavedeni narod od strane političara . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Ма да, све јадни заведени. Овамо нико не жели да ратује а историја препуна ратова. Који ли мрски политичар заведе Каина да ми је знати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Ово је прави патриотизам Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Ма нису наивни ови моји Јевреји, као нећемо, да се опусте па буммммм.Није у реду што овај Јеврејин на овим порукама ставља само са Израелске стране да никада неће бомбардовати Иран, а у контра порукама нема ни једне такве са Иранске стране, он значи већ Израел види као моћнијег. А и Иранци који шаљу су махом изван Ирана. Против рата сам и слажем се да га не треба бити никада, али на жалост овакви покрети никада неће заживети. Нажалост, неће. Психологија маса је много тврда стена "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Ма да, све јадни заведени. Овамо нико не жели да ратује а историја препуна ратова. Који ли мрски политичар заведе Каина да ми је знати. Kain nije počeo nikakav rat ? Istorija čovečanstav su rat do rata i malo mira između , nažalost .Ratovi se pokreću iz razno raznih razloga , ali onaj najgori i naj opasniji razlog je strah i pamćenje . Kada se spoje strah , i kolektivno pamćenje i na sve to nadovežu neodgovorni ljudi (političari ) koji se dohvate tumačenja istorijskih činjenica .... animal-smiley-075 . E onda se desi ono što se desilo na Balkanu . Zašto se pokreće taj točak koji će da izazove rat na nekoj teritoriji , ipak nije to za ovakve kratke postove na forumima . Samo ću dodati kada jedna grupaciaj previše ojača a u svom susedstvu ima grupaciju koja slabi normalno da želi njene resurse , to je tako prirodno , evolucijski . Nema kočnice koja će da zaustavi taj TOČAK 301 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 Samo ću dodati kada jedna grupaciaj previše ojača a u svom susedstvu ima grupaciju koja slabi normalno da želi njene resurse , to je tako prirodno , evolucijski . Палоприродно боље рећи. Док је људима природно и нормално узалуд су симпатични клипови. А Каина сам споменуо јер је био први којије дигао руку на другог човека, што је у неку руку и први рат. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 6 Чућете ратове и гласове о ратовима. Гледајте да се не уплашите; јер треба да то све буде. али није још тада крај. 7 Јер ће устати народ на народ и царство на царство; и биће глади и помори, и земља ће се трести по свијету. 8 А то је све почетак страдања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука