Odahviing Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Шта нам то показује овај прилог? Земља расте! Расте и сунце и месец и све планете расту, Зашто расту? Зато што простор никада и није престајао да се шири. Космички простор-време има своју брзину ширења, Тако да је космос један тродимензионални простор који расте одређеном брзином у јединици времена. Научници никако да објасне простор време и стално су у збуњоли јер нису приметили да ту постоји и пета димензија а то је брзима раста и старења космоса. Брзија раста се по инерцији стално повећава. Ако би установили којом се брзином свемир шири могли би лако установити релативну старост свемира. Опет математика. Цео космос се може изразити кроз фракталну математику. Ovako ne mogu sada da gledam, ali mogu da ti kažem da se mnogo zanimam o tim stvarima, da sam čitao mnoge knjige i čitao mnoge stvari, kao klinac odgledao sve što se može odgledati na Discovery i NG o svemiru i nikada u životu nisam čuo za to da se zemlja širi zato što se svemir širi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Прво су тврдили да је атом најситнији део материје и да на основу тога материја постоји. Па им се атом измакао и они су пронашли да су електрони, неутрони и позитрони најситнији делови материје, па су и ту опикнули, сад су некако напипали бозон, Па сад као имају доказ да материја постоји, Али ускоро ће увидети да и бозон има таласну функцију и да постоји још нешто ситније, А нормално је да постоји још нешто ситније јер свемир је фрактално устројен, Господ Бог се служио фракталном математиком кад је креирао светове, Где год погледамо ми имамо фрактално уређење, од најситније до најкрупније стварчице у свемиру. Ако гледамо фрактално видећемо да кад гледамо дубоко у космос где галактичка јата чине само свемирску прашину и где је гравитација између њих веома мала, кад погледамо у микро космос где је на квантном нивоу гравитација изузетно мала и збуњује научнике, а не схватају да су те мале честице попут Бозона састављене од космичке прашине, од безброј микро звезда која удружена и космичка јата итд. чине звездану прашину микрокосмоса. Ја као верник видим све то а они не желе да виде јер би морали да признају постојање Бога, случајност незна за фракталну математику и геометрију. Ali znaš da postoji najmanja moguća veličina u kosmosu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Singularitet se nije nalazio u beskonacno malom prostoru... singularitet JE beskonacno mali prostor... ista stvar, sto si onda postavio glupo pitanje, to sam i ja tebi htjeo da nabijem na nos, ovako si sam sebi nabio, neprevazidjen si... plus rekao si par komentara ranije da tad nije postoja prostor, pa se sad prepravljas da je postojao al beskonacno mali, jel si opet dopunio pamet na vikipederiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Ali znaš da postoji najmanja moguća veličina u kosmosu? Ако је Бог фракталном математиком устројио свемир онда најмања могућа величина не постоји, увек постоји нешто мање од мањег. А што се тиче раста земље у прилогу нису повезали да то има везе са ширењем космоса него је то мени логично да је то тако. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Ако је Бог фракталном математиком устројио свемир онда најмања могућа величина не постоји, увек постоји нешто мање од мањег. brate to ti je ludiorija jos gora od big banga koja je sad sustinska razlika bitna za religiju dal je svemir uspostavljen fraktalno ili nije, pa i fraktalno mozes da podvedes pod evoluciju ako uzmes par miklijardi godina oni mogu da ti filozofski i matematicki izvedu da je bog evoluirao iz crne rupe u nekom cosku svemira... zloupotreba matematike je vrlo jednostavna stavbr, zato imas one pojave biblijski kod i ostale budalastine, matematika ti moze pokazati mnostvo a politicki iz toga mozes da vidis ono sta ti zelis, na slican nacin su izveli mnoge formule i doradjivali ih decenijama i jopet im ne rade u svim situacijama sto je i normalno, bilo bi cudno da rade kako su nastale Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Шта нам то показује овај прилог? Ovaj prilog nam pokazuje da ne postoji dovoljno velika glupost u koju bar neko neće poverovati ako napraviš video o tome. CecaV је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 brate to ti je ludiorija jos gora od big banga koja je sad sustinska razlika bitna za religiju dal je svemir uspostavljen fraktalno ili nije, pa i fraktalno mozes da podvedes pod evoluciju ako uzmes par miklijardi godina oni mogu da ti filozofski i matematicki izvedu da je bog evoluirao iz crne rupe u nekom cosku svemira... zloupotreba matematike je vrlo jednostavna stavbr, zato imas one pojave biblijski kod i ostale budalastine, matematika ti moze pokazati mnostvo a politicki iz toga mozes da vidis ono sta ti zelis, na slican nacin su izveli mnoge formule i doradjivali ih decenijama i jopet im ne rade u svim situacijama sto je i normalno, bilo bi cudno da rade kako su nastale Поента је да је и само Божанско Биће фрактално уређено а да пошто материјални извире из духовног света онда не чуди што је и он фрактално уређен. Ајде прати моју мисао. Исус Христос је Ум Божји. А по Павлу ми смо уди Христовог тела,Тада није постојала свест о ћелијама. Значи ми који смо и сами умови ћелије смо Христовог тела, Божјег Ума, Значи Божански Ум је подељен на безброј малих умова, И долазимо до дела где се види фрактално устројство Божанског Ума. Јер ми смо по слици Божјој створени, То значи да ако је Божји ум подељен на много делова то је и наш ум подељен на много делова. И ево ми видимо да ми имамо нервне ћелије које су ситни делови нашег ума. умови нашег ума. Оне, те нервне ћелије преко хормона и протеина и гена чак утичу и на наше понашање и на наше мисли. А види да и те ћелије имају пуно умова јер гени утичу на понашање ћелије, што ће рећи да су умови нашег ума подељени на многе умове, Неби ме чудило а и слутим да атоми су мала сунца око којих круже електрони и да су и они препуни живота и малих умова што и предвиђа фрактално устројство Божанског Бића, Јер Бог је бесконачан на којугод страну да кренеш. А знамо и да су фракталне једначине бесконачне.Ето видиш да свемир само потврћује бесконачност Божанског Бића. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Ovaj prilog nam pokazuje da ne postoji dovoljno velika glupost u koju bar neko neće poverovati ako napraviš video o tome. Мудар у свему види Божју мудрост а глуп у свему види глупост. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Поента је да је и само Божанско Биће фрактално уређено а да пошто материјални извире из духовног света онда не чуди што је и он фрактално уређен. Ајде прати моју мисао. Исус Христос је Ум Божји. А по Павлу ми смо уди Христовог тела,Тада није постојала свест о ћелијама. Значи ми који смо и сами умови ћелије смо Христовог тела, Божјег Ума, Значи Божански Ум је подељен на безброј малих умова, И долазимо до дела где се види фрактално устројство Божанског Ума. Јер ми смо по слици Божјој створени, То значи да ако је Божји ум подељен на много делова то је и наш ум подељен на много делова. И ево ми видимо да ми имамо нервне ћелије које су ситни делови нашег ума. умови нашег ума. Оне, те нервне ћелије преко хормона и протеина и гена чак утичу и на наше понашање и на наше мисли. А види да и те ћелије имају пуно умова јер гени утичу на понашање ћелије, што ће рећи да су умови нашег ума подељени на многе умове, Неби ме чудило а и слутим да атоми су мала сунца око којих круже електрони и да су и они препуни живота и малих умова што и предвиђа фрактално устројство Божанског Бића, Јер Бог је бесконачан на којугод страну да кренеш. А знамо и да су фракталне једначине бесконачне.Ето видиш да свемир само потврћује бесконачност Божанског Бића. brate iskreno da ti kazem ja sam previse glup da bi mastao o tome kako je bozije bice uspostvaljeno, on nama nije nista o tom rekao jer nije smatrao za nuzno, postoji razlog zasto je sve tako kako jeste u to sam siguran, u slucajnosti ne vjerujem ni kad zveknem glavom u precku od vrata Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 brate iskreno da ti kazem ja sam previse glup da bi mastao o tome kako je bozije bice uspostvaljeno, on nama nije nista o tom rekao jer nije smatrao za nuzno, postoji razlog zasto je sve tako kako jeste u to sam siguran, u slucajnosti ne vjerujem ni kad zveknem glavom u precku od vrata Свето Писмо је Реч Божија у којој нам Бог пуно говори о себи, али немају сви очи да виде. Или су превише глупи да размишљају о Богу кога наводно траже! Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Мудар у свему види Божју мудрост а глуп у свему види глупост. “Talk sense to a fool and he calls you foolish.” Euripides, Bacchae Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 ista stvar, sto si onda postavio glupo pitanje, to sam i ja tebi htjeo da nabijem na nos, ovako si sam sebi nabio, neprevazidjen si... plus rekao si par komentara ranije da tad nije postoja prostor, pa se sad prepravljas da je postojao al beskonacno mali, jel si opet dopunio pamet na vikipederiji Ja ne veruejm.... i panj bi do sad ukapirao... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Ja ne veruejm.... i panj bi do sad ukapirao... Ma razume on nego uživa u kontriranju. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Свето Писмо је Реч Божија у којој нам Бог пуно говори о себи, али немају сви очи да виде. Или су превише глупи да размишљају о Богу кога наводно траже! O vidi, vidi samokritika. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Шта нам то показује овај прилог? Земља расте! Расте и сунце и месец и све планете расту, Зашто расту? Зато што простор никада и није престајао да се шири. Космички простор-време има своју брзину ширења, Тако да је космос један тродимензионални простор који расте одређеном брзином у јединици времена. Научници никако да објасне простор време и стално су у збуњоли јер нису приметили да ту постоји и пета димензија а то је брзина раста и старења космоса. Брзина раста се по инерцији стално повећава. Ако би установили којом се брзином свемир шири могли би лако установити релативну старост свемира. Опет математика. Цео космос се може изразити кроз фракталну математику. E sad jos da napises naucni clanak, izneses dokze, predikcije i matematiku iza tog, objavis ga naucnoj zjednici i ubedis ih sve u to sto si siguran. А позадинско зрачење може да значи и да је свемир много много старији него што наука претпоставља и да отуд потиче то зрачење које су измерили. a sta je stvorilo to zracenje? KOji je izvor tog zracenja? Pa normalno neki ekstremno ozbiljan dogadjaj koji otpustio mnogo energije. To je prvaa stvr.. drug stvar ako se kosmos to jest prostor i vreme sire? Sta bi bilo ako premots trku u nazd.. znaci da su nekd bili uski.. skupljeni... kompresovani.... ako ides dovoljno dugo u nazad dodjes do tog momenta. Ove dve stvari se njbolje objasnjvaju teorijom big benga. Niko od vas nije ponudio nijednu teoriju koj moze d objasni ove cinjenice. Samo big beng. prosto i jednostvno.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука