Jump to content

Nikola Đuričko: Srbi su lepe žene, a ne ružni generali

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Cini mi se da ta prica vazi za celu istocnu Evropu - Moldavke, Srpkinje, Madjarice, Cehinje,,, :(

Важи за цео свет, бар онај део који је мање или више модернизован. Свуда су жене и мушкарци исти и свуда воле секс. То је чињеница, све остало су предрасуде. И оне Тексашанке све као неке преподобне конзервативне хришћанке које се нешто пренемажу, вриште ако их погледаш и жале се на harassment. А онда једном одеш на каубојску кантри журку и видиш да ствари нису баш такве какве с поља изгледају. Једина разлика коју сам приметио је да су неки слободнији и далеко природнији (латиноси нпр.), док се неки мало више фолирају.

Подели на овим сајтовима

Cini mi se da ta prica vazi za celu istocnu Evropu - Moldavke, Srpkinje, Madjarice, Cehinje,,, :(

Ma ja i o Slovakinjama iz Bratislave se svašta priča, a dole o onim Dalmatinkama na moru bolje da ni ne spominjem šta sve. Tamo mladi muški hodaju za pare za bogatim Njemicama i Amerikankama po Splitu i Dubrovniku, galebovima ih nazivaju, a šta tek ženske.

Подели на овим сајтовима

Не знам по којој логици је Ђуричко глумац ипо ?!

Филмови типа.--- до коске--мртав ладан--наташа---бумеранг, па и много обожавани ---муње--- а где је глумио Ђуричко , мени су дно дна наше филмске продукције...

Мада је ово заиста моје субјективно мишљење,јер имам врло лоше мишљење, за нашу кинематографију, која је настала у последњих 20-ак година...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...