Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 За просечног "Србина" нису ,али за оне који долазе жељни провода јесу.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 А што је најгоре, у тексту се лепе Српкиње и генерали помињу у једној, највише две реченице и стављени су у наслов да би продали магазин. Интервју је много занимљивији због неких животних ставова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Све што сам написао је у складу са темом,жене су лепе ,генерали су ружни а сви су у пакету врло јефтини... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Српкиње су лепе и јефтине,шта мислите због чега је БГ најбољи град за провод... Calabria, Ленка*, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 За просечног "Србина" нису ,али за оне који долазе жељни провода јесу.... Ма јок бре, брате, него људи воле ново и различито. И ти кад одеш негде на страну, тамошње девојке те спопадају. То је нормално. Другачији си по нечему и примете те. А онда на крају схватиш да смо сви ми у суштини исти ко јаје јајету. Grizzly Adams and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Покушао сам да направим паралелу лоше слике нас у свету-генерали,добре слике нас у свету-београдски сплавови. Нисам генерализовао ,наравно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ма јок бре, брате, него људи воле ново и различито. И ти кад одеш негде на страну, тамошње девојке те спопадају. То је нормално. Другачији си по нечему и примете те Мене у Монте Карлу јуриле неке рускиње по супермаркету, не знам шта им би али сам се много уфоњо И од тада ки да ме проклеле тај дан, баш немам срече сада ја јурим а оне беже хах! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Зајроне,немој да спамујеш тему Pa šta sad ja mogu kad o njemu ovdje narod pjesme sastavlja i izmišlja! Radije ti priznaj ko je tebi ovaj jezuita, hahahaha: http://www.makems.com/celebrity/dejan-loyola-2#.UM4vA19pz-h http://www.facebook.com/pages/Dejan-Loyola-Page-of-shameless-promotion/156158874394292 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 To se isto priča za Prag i za Čehinje, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Покушао сам да направим паралелу лоше слике нас у свету-генерали,добре слике нас у свету-београдски сплавови.Нисам генерализовао ,наравно Али он у интервјуу и не мисли на сплаварке, напротив, поткачио је ту сорту мало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Мене у Монте Карлу јуриле неке рускиње по супермаркету, не знам шта им би али сам се много уфоњо И од тада ки да ме проклеле тај дан, баш немам срече сада ја јурим а оне беже хах! Joj, ne spominji mi to, jedna mene Ljuba, Ruskinja iz Kazahstana jurila pola godina, jedva sam utekao. Pa poslije našla nekog Radka, Poljaka koji joj je mogao bit sinom i na kraju ih uloviše Jehova Witnees oboje pa ih zavrbovaše da im stoje na pločniku i reklamiraju Jehova Organisation. Njemu kupili kvadro (sako), kravatu i aktn tašnu a njoj pristojne Jehova haljine i cipelice. Драшко, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 To se isto priča za Prag i za Čehinje, hahahaha. Isto se misli i govori za Budimpestu i Madjarice ... pusto zensko svuda ga gledaju kao "robu" .... tuzno Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Али он у интервјуу и не мисли на сплаварке, напротив, поткачио је ту сорту мало. Uglavnom lep je intervju,nadam se da će se ovog sveta, što ih on spomenu,namnožiti u Srbiji ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Cini mi se da ta prica vazi za celu istocnu Evropu - Moldavke, Srpkinje, Madjarice, Cehinje,,, http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ма јок бре, брате, него људи воле ново и различито. И ти кад одеш негде на страну, тамошње девојке те спопадају. То је нормално. Narocito ako si sa balkana. Valjda se loze na burek i sarmu , sta li .... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука