Jelena 76 Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 jojjj, gde baš da nabasam na ovu temu. Na forumu uglavnom čitam, dam komentar, i pišem onako kako i mislim. U RL sam pričljiva, ama ne zaklapam. Sve mi se čini da ću jednog dana i na uši da progovorim :.mislise. Ali znam biti stidljiva, tolikoooo da rec jednu ne progovorim. Kratko jasno-kontradiktorna!!! Sve uglavnom zavisi sa kim sam u drustvu, i kako mi je. Саша од Москве, Mилена КШ, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 I ja sam slučaj, na forumu i van njega. Ako postoji slučajnost kod Boga (ne može biti od Boga loše ni slučajnost) onda sam ja taj slučaj. Niedan kalup mi nije dovoljno velik da ne iskipim iz njega... Srdasce, Jelena 76 and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 У принципу сам прилично затворена и стидљива кад неког видим први пут. Из тог разлога сам се и укључила овде, да прво савладам страх од непознатих људи преко тастатуре а затим и уживо. Могу вам рећи да је упалило. Прилично сам опуштенија. Иначе са људима које познајем сам прилично опуштена а богами по потреби и дрчна. Све по заслузи. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ...to sam što jesam...ne glumim, niti se pretvaram...imam svoje mišljenje i izražavam ga, kada je za to trenutak i licem u lice.... kordun and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Draga Petrovic-Nina Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ovde su svi fini sem mene ;( ja mrzim forume a evo me visim ovde,valjda dobar neki sajt i ljudi neki simpaticni meni mizantropu :> Gordana ., Frulica and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 3 the earth has music for those who listen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Хм. Мислим да сам ја намћор уживо али се то на форуму не види па људи мисле да се шалим. Караконџула and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 ja sam jos i gori neg sto babe po komsiluku pricaju Караконџула, Саша од Москве and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 On 15. 12. 2013. at 18:42, Gordana Majkic рече Хм. Мислим да сам ја намћор уживо али се то на форуму не види па људи мисле да се шалим. zeMska ne smije biti namcor,jerbo to nije civilizacijski standard Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ja sam licimur, na forumu pišem sve što, zapravo ne mislim, nego samo da bih se dodvorio i pokupio aminovanje što većeg broja forumaša. Ma šalim se, naravno, ali rekoh da napišem nešto malo drugačije nego što ostali pisaše. A sada nešto sasvim drugačije, ozbiljno : Forum nam dopušta da se čak i slobodnije izrazimo i kažemo ono što uživo, možda nikada ne bismo ni rekli. U tome nam, itekako pomaže to što smo poprilično anonimni pa onda možemo čak i da pričamo gluposti i pogriješimo, a da "ostanemo živi"! kordun, Драгана Милошевић, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 On 15. 12. 2013. at 18:50, Караконџула рече Ja sam licimur, na forumu pišem sve što, zapravo ne mislim, nego samo da bih se dodvorio i pokupio aminovanje što većeg broja forumaša. Ma šalim se, naravno, ali rekoh da napišem nešto malo drugačije nego što ostali pisaše. A sada nešto sasvim drugačije, ozbiljno : Forum nam dopušta da se čak i slobodnije izrazimo i kažemo ono što uživo, možda nikada ne bismo ni rekli. U tome nam, itekako pomaže to što smo poprilično anonimni pa onda možemo čak i da pričamo gluposti i pogriješimo, a da "ostanemo živi"! problem je sto sagovornici niu u rukodometu,to je velika mana digitalnih diskusija Караконџула, Gordana . and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ја нисам анонимна. :.mislise. Ја сам гладна. опет. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Да вам признам нешто: слабо мрдам из куће, тешко остварујем реалне контакте. Данас ми то не дозвољава транспарентност, до јуче је то био хендикеп. Испаднем и намћор, и горда итд. Молим опраштајте овом индијанцу! Gordana . and horatio је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 On 15. 12. 2013. at 18:57, Gordana Majkic рече Ја нисам анонимна. :.mislise. Ја сам гладна. опет. Pa što se mene tiče - svi su mi, u neku ruku anonimni, jer vas nikoga ne poznajem lično. Mogao sam i ja da se registrujem pod ličnim imenom, ali vi i dalje ne biste bili sigurni da mi je to pravo ime. Dobro, ja tebi vjerujem da si gladna i da nisi anonimna. On 15. 12. 2013. at 18:53, kordun рече problem je sto sagovornici niu u rukodometu,to je velika mana digitalnih diskusija Pa zato se svašta i "priča" i piše po ovim forumima, svi su neustrašivi ! Gordana . and kordun је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 On 15. 12. 2013. at 18:53, kordun рече problem je sto sagovornici niu u rukodometu,to je velika mana digitalnih diskusija :D kordun and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Mene baš interesuje kakav je Kordun... :.mislise. Komentariše sve nas, ali se ne izjašnjava za sebe... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука