Jump to content

Какви смо на форуму, а какви лицем у лице

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

jojjj, gde baš da nabasam  na ovu temu. :)))

Na forumu uglavnom čitam, dam komentar, i pišem onako kako i mislim.

U RL sam pričljiva, ama ne zaklapam. Sve mi se čini da ću jednog dana i na uši da progovorim :.mislise. :D

Ali  znam biti stidljiva, tolikoooo da rec jednu ne progovorim.

Kratko jasno-kontradiktorna!!!

Sve uglavnom zavisi sa kim sam u drustvu, i kako mi je.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I ja sam slučaj, na forumu i van njega.  Ako postoji slučajnost kod Boga (ne može biti od Boga loše ni slučajnost) onda sam ja taj slučaj.

Niedan kalup mi nije dovoljno velik da ne iskipim iz njega... :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

У принципу сам прилично затворена и стидљива кад неког видим први пут.

Из тог разлога сам се и укључила овде, да прво савладам страх од непознатих људи преко тастатуре а затим и уживо.

Могу вам рећи да је упалило. Прилично сам опуштенија.

Иначе са људима које познајем сам прилично опуштена а богами по потреби и дрчна. Све по заслузи.

Подели на овим сајтовима

Хм. Мислим да сам ја намћор уживо али се то на форуму не види па људи мисле да се шалим.  :)))

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2013. at 18:42, Gordana Majkic рече

Хм. Мислим да сам ја намћор уживо али се то на форуму не види па људи мисле да се шалим.  :)))

zeMska ne smije biti namcor,jerbo to nije civilizacijski standard

Подели на овим сајтовима

Ja sam licimur, na forumu pišem sve što, zapravo ne mislim, nego samo da bih se dodvorio i pokupio aminovanje što većeg broja forumaša.

Ma šalim se, naravno, ali rekoh da napišem nešto malo drugačije nego što ostali pisaše. 

A sada nešto sasvim drugačije, ozbiljno :

Forum nam dopušta da se čak i slobodnije izrazimo i kažemo ono što uživo, možda nikada ne bismo ni rekli. U tome nam, itekako pomaže to što smo poprilično anonimni pa onda možemo čak i da pričamo gluposti i pogriješimo, a da "ostanemo živi"! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2013. at 18:50, Караконџула рече

Ja sam licimur, na forumu pišem sve što, zapravo ne mislim, nego samo da bih se dodvorio i pokupio aminovanje što većeg broja forumaša.

Ma šalim se, naravno, ali rekoh da napišem nešto malo drugačije nego što ostali pisaše. 

A sada nešto sasvim drugačije, ozbiljno :

Forum nam dopušta da se čak i slobodnije izrazimo i kažemo ono što uživo, možda nikada ne bismo ni rekli. U tome nam, itekako pomaže to što smo poprilično anonimni pa onda možemo čak i da pričamo gluposti i pogriješimo, a da "ostanemo živi"! 

problem je sto sagovornici niu u rukodometu,to je velika mana digitalnih diskusija

Подели на овим сајтовима

Да вам признам нешто: слабо мрдам из куће, тешко остварујем реалне контакте. Данас ми то не дозвољава транспарентност, до јуче је то био хендикеп. Испаднем и намћор, и горда итд. Молим опраштајте овом индијанцу! molimoli

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2013. at 18:57, Gordana Majkic рече

Ја нисам анонимна.  :.mislise. Ја сам гладна. опет.

Pa što se mene tiče - svi su mi, u neku ruku anonimni, jer vas nikoga ne poznajem lično. Mogao sam i ja da se registrujem pod ličnim imenom, ali vi i dalje ne biste bili sigurni da mi je to pravo ime. 

Dobro, ja tebi vjerujem da si gladna i da nisi anonimna. 

On 15. 12. 2013. at 18:53, kordun рече
problem je sto sagovornici niu u rukodometu,to je velika mana digitalnih diskusija

Pa zato se svašta i "priča" i piše po ovim forumima, svi su neustrašivi !  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

On 15. 12. 2013. at 18:53, kordun рече

:D :D :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...