Иван ♪♫ Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Рекао бих да смо на форуму сви слободнији, веће ,,фаце" и свакоме можемо да одбрусимо, док уживо сигурно нисмо сви такви. То ми је рекао и другар који је био на жру окупљању, да нису сви одважни уживо. као на форуму. И то је ок. Овде имамо прилику да окушамо своје карактере у релативно безбедном окружењу и да боље упознамо себе на неки начин. Кажем ,,релативно" јер није свеједно рећи било шта. Дакле, да ли сте отресити и мангупи и лицем у лице као што сте на форуму? Ево рецимо ја сам нешто отреситији уживо, али и опрезнији. А на форуму умем и да поткачим по неког. Поткачим ја и уживо али праг толеранције није исти PredragVId, keka, Suncokret54 and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 ја нисам "фаца" ни на форуму ни ван њега. Milan Nikolic, PredragVId, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 На форуму сам стидљивији и опрезнији но уживо Jelena 76, Саша од Москве, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 ја сам ти уживо другачији... тактизирам више а реагујем само кад сам сигуран да нема алтернативе... форум ми служи као вентил Иван ♪♫ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 уживо се трудим да будем фин, а онда крећем да се испаљујем и тако...... додуше и овде се испалим ал већа ми је задршка Лидија Миленковић, Иван ♪♫, NovoIme and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Nisam otresita i mangup i ne volim da potkačam, kako privatno tako i na forumu! Саша од Москве, w.a.mozart, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 na forumu sam violoncelo ,a uzivo sam plava Јадранка-Дервента, Срђан Ранђеловић, Milan Nikolic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Један мој друг обожава плавуше. Драшко and Бојан Басарин је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ја сам у животу веома благ, осим ако неко не претера. Онда сам гори него на форуму... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Само Нада Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Интересантна тема. Интересантан је уопште тај феномен где имамо једног човека уживо, а другог када је у питању електронска комуникација. О томе може доста да се прича/пише. За себе бих рекла да сам мање-више иста уживо и електронски. Кад кажем "мање-више", мислим на то да писмени начин комуникације даје човеку више времена за размишљање, а самим тим и могућност да одреагује другачије него што би уживо, а опет, сусрет са непознатим људима је специфичан, тако да и он може да одведе у неку крајност које не би било да се људи познају и виде уживо... Николa, Драшко, Саша од Москве and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Рекао бих да сам исти и на форуму и уживо. Бар се мени тако чини. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Можда сам мало опуштенија на форуму, него иначе. Зависи од теме до теме... laie_14 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ја сам, иначе, стидљива кад разговарам са непознатим људима, нарочито уживо. Обично се спетљам, излупетам... да се после смејем самој себи. На форуму је мало другачије,али то је то - то сам ја. А, иначе, ко ме добро познаје и ја њега, е, то је већ друга прича Arsenija, w.a.mozart, Јадранка-Дервента and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Рекао бих да сам исти и на форуму и уживо. Бар се мени тако чини. Nisi uzivo si malo visi. :P Лидија Миленковић and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Nisi uzivo si malo visi. метар и жилет... Arsenija and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука