Jump to content

Какви смо на форуму, а какви лицем у лице

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

Рекао бих да смо на форуму сви слободнији, веће ,,фаце" и свакоме можемо да одбрусимо, док уживо сигурно нисмо сви такви. То ми је рекао и другар који је био на жру окупљању, да нису сви одважни уживо. као на форуму.

И то је ок. Овде имамо прилику да окушамо своје карактере у релативно безбедном окружењу и да боље упознамо себе на неки начин. Кажем ,,релативно" јер није свеједно рећи било шта.

Дакле, да ли сте отресити и мангупи и лицем у лице као што сте на форуму? :)

Ево рецимо ја сам нешто отреситији уживо, али и опрезнији. А на форуму умем и да поткачим по неког. Поткачим ја и уживо али праг толеранције није исти :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

На форуму сам стидљивији и опрезнији но уживо :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ја сам ти уживо другачији... тактизирам више а реагујем само кад сам сигуран да нема алтернативе... форум ми служи као вентил

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

уживо се трудим да будем фин, а онда крећем да се испаљујем и тако......

додуше и овде се испалим ал већа ми је задршка

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Nisam otresita i mangup i ne volim da potkačam, kako privatno tako i na forumu! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

na forumu sam violoncelo ,a uzivo sam plava 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Интересантна тема. :)

Интересантан је уопште тај феномен где имамо једног човека уживо, а другог када је у питању електронска комуникација. О томе може доста да се прича/пише.

За себе бих рекла да сам мање-више иста уживо и електронски. Кад кажем "мање-више", мислим на то да писмени начин комуникације даје човеку више времена за размишљање, а самим тим и могућност да одреагује другачије него што би уживо, а опет, сусрет са непознатим људима је специфичан, тако да и он може да одведе у неку крајност које не би било да се људи познају и виде уживо...

Подели на овим сајтовима

Можда сам мало опуштенија на форуму, него иначе. Зависи од теме до теме... laie_14  

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Ја сам, иначе, стидљива кад разговарам са непознатим људима, нарочито уживо. Обично се спетљам, излупетам... да се после смејем самој себи. На форуму је мало другачије,али то је то - то сам ја.

А, иначе, ко ме добро познаје и ја њега, е, то је већ друга прича :drugarstvo:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Рекао бих да сам исти и на форуму и уживо. Бар се мени тако чини.

Nisi uzivo si malo visi. :P 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...