Иван ♪♫ Написано Фебруар 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ...ја сам свугде, осим у сновима, један мали, љигави, манипулант, а ето, мало је оних који су то приметили... "Није важно шта имаш, већ како то користиш" (Војвоткиња Наташа)... nisi samo se krijes PredragVId and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Uzivo smo mnogo drugaciji . Nemaju mnogi hrabrosti za susret licem u lice. PredragVId and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 On 12/16/2013 at 8:52, obi-wan рече Na forumu sam u svemu odlican, a u stvarnosti sam jos bolji... И ја, исто. obi-wan, Дијана., Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 Na forumu sam visočija...krupnija nego u rl. Neša_, АлександраВ and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 29, 2016 Пријави Подели Написано Мај 29, 2016 I na web-u kao i na zemlji... АлександраВ, Neša_ and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 На форуму малициозан, лицем у лице још малициознији! Mилена КШ, Ayla , Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 30, 2016 Пријави Подели Написано Мај 30, 2016 1 hour ago, Goku рече На форуму малициозан, лицем у лице још малициознији! Гими фајв! ЈЕа! Ayla and Goku је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука