ЛазарД Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ово се ни по чему не разликује од комунистичких "процеса" из 1946-е. Није битно да ли је крив или није, руља жели да види крв, што ови на власти одлично знају. А сад поштено да му судимо, па да га стрељамо. Коментар са геј92 Sva cast, ali dok ne vidim presudu necu da se radujem.. (Pera, 12. decembar 2012 07:45) # Link komentara Preporučujem (+1858) Ne preporučujem (-38) "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Извини Звонко,али ја тебе уопште не капирам...покупио си комплет породицу,и отишао заувек из Србије, и сад се као нешто уби коментаришући догађања у ех отаџбини...ниси ти једини,али си најгласнији,ту негде са Билбијом...ја ти наравно не могу забранити да коментаришеш,али желим изразити свој став,да ми свака размишљања оних који су заувек напустили своју земљу, звуче увредљиво,понижавајуће јадно ,и љигаво,и то ћу и убудуће наглашавати... JESSY, nedeljko, Stevan Rasic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Суђење је нешто сасвим друго. Полиција прво мора да спроведе истрагу и прикупи доказе. Онда иде код тужиоца да на основу тога добије налог за хапшење, ако има основа за то. После тога следи суђење да се одреди казна. Pa ti mislis da su ga bez tyoga priveli? Bez naloga? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Mene vise brine kakav nam je to narod kada konstantno pada na ove i slicne decije fore od Milosevica, preko DSS-a, DS pa do SNS i Vucica... Ма да бре. Сви горе споменути, укључујући и ”господина” Александра Клузоа Вучића, су од тог истог народа узели неповратно далеко више и у материјалном и у нематеријалном смислу него што би Мишковић икада могао у теорији. Али ја сам се већ помирио да већина људи просто жели да им буде горе и да коначно нестану и престао да се расправљам. На крају, свако има право на самоуништење, па и људи у Србији. Жао ми само оних које ће самоубице повући са собом, а који неће имати где да се склоне. Grizzly Adams, ЛазарД and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Извини Звонко,али ја тебе уопште не капирам...покупио си комплет породицу,и отишао заувек из Србије, и сад се као нешто уби коментаришући догађања у ех отаџбини...ниси ти једини,али си најгласнији,ту негде са Билбијом...ја ти наравно не могу забранити да коментаришеш,али желим изразити свој став,да ми свака размишљања оних који су заувек напустили своју земљу, звуче увредљиво,понижавајуће јадно ,и љигаво,и то ћу и убудуће наглашавати... А ја мислим да ти немаш никаквог права да коментаришеш моје одлуке у животу, које нисам ни морао да откривам овде и долазим на пенал сваком паћенику. Љигав је твој коментар и неспособност да контролишеш завист и презир према онима који су нешто урадили у животу за разлику од тебе. Ти који си увалио дупе у државну фирму и ленчариш на туђ рачун немаш права да коментаришеш. И то ћу и убудуће наглашавати. Аурор and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Извини Звонко,али ја тебе уопште не капирам...покупио си комплет породицу,и отишао заувек из Србије, и сад се као нешто уби коментаришући догађања у ех отаџбини...ниси ти једини,али си најгласнији,ту негде са Билбијом...ја ти наравно не могу забранити да коментаришеш,али желим изразити свој став,да ми свака размишљања оних који су заувек напустили своју земљу, звуче увредљиво,понижавајуће јадно ,и љигаво,и то ћу и убудуће наглашавати... Tebra, ja sam drzavljanin srbije a i da nisam ni srbin, ni drzavljanin, pa cak i da ne znam srpski imam pravo da komentarisem jednako tvom pravu. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ма нису, ево други пут сам прочитао ово небулозно "саопштење". Они су "исисавали новац" из својих предузећа која су поштено купили. Изгледа да су оптужени на основу комунистичког закона о "злоупотреби службеног положаја" који у случају приватне фирме нема апсолутно никаквог смисла... Како можеш да "злоупотребиш" нешто што је твоје? Ако је моја фирма и ја желим да са њеног рачуна потрошим 30 милиона то је моја ствар. Ово је скандалозно. Банда комунистичка. Ево цитата па види сам: А шта има "брутално" да узмеш новац из своје фирме остаје да на тужилац објасни... Ne znam detalje za slucaj Miskovica, ali postoji mogucnost zloupotrebe privatnog preduzeca od strane vlasnika. Naime, privatna firma je zasebno pravno lice cija je imovina odvoje od imovine privatnih lica-vlasnika u slucaju d.o.o. Odgovornost vlasnika ogranicena je imovinom tog d.o.o., dakle ne odgovaraju ukupnom svojom imovinom za obaveze preduzeca. Ako npr. d.o.o. na osnovu svog kapitala od 100 din dobije kredite ili udje u neke poslove do tog iznosa (kupi robu od dobavljaca a ne plati itd), a vlasnici u medjuvremenu izvuku tih 100 din iz preduzeca (npr. putem nekih fiktivnih faktura, najcesce za neke konsultantske usluge itd), poverioci (banke, dobavljaci itd) ostaju prevareni jer se njihov novac u sustini prelije u dzepove vlasnika d.o.o. Da ne bi doslo do ovakvih stvari, postoje odredjeni zakoni koji ogranicavaju "prava vlasnika" po pitanju uzimanja novca iz firme ciji su vlasnici... Ne ulazim u ispravnost zakonske regulative, uopste smislenost postojanja d.o.o. itd, samo komentarisem kako stvari funkcionisu u okviru postojeceg zakonskog okvira... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Извини Звонко,али ја тебе уопште не капирам...покупио си комплет породицу,и отишао заувек из Србије, и сад се као нешто уби коментаришући догађања у ех отаџбини...ниси ти једини,али си најгласнији,ту негде са Билбијом...ја ти наравно не могу забранити да коментаришеш,али желим изразити свој став,да ми свака размишљања оних који су заувек напустили своју земљу, звуче увредљиво,понижавајуће јадно ,и љигаво,и то ћу и убудуће наглашавати... Pa to vise svedoci o tome kako mu je ITEKAKO STALO do toga sta se desava u Srbiji. Mislim da stvarno nije posteno da se hvatas ovakve "argumentacije" I ja cu uvek naglasavati da treba poslusati sta ima da kazu ljudi koji se razumeju u neku predmetnu materiju i govore argumentovano, pa taman pisali sa Meseca!!! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 @, Ваљда неки закон мора да штити и државу и грађане (као целине). У Србији је и даље на делу уништавање привреде и инфраструктуре. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ekskluzivno: Šta kaže Milka Forcan IZVOR: B92 Beograd -- Milka Forcan, bivša saradnica Miroslava Miškovića, za B92 kaže da današnje privođenje nije politički progon već posledica konkretnih poslovnih aktivnosti. U ekskluzivnom razgovoru za B92 Milka Forcan je izjavila da Miroslav Mišković nikao nije očekivao ishod koji se danas desio. "Sve ovo što se dešava je svakako veliko iznenađenje ne smao za njega nego i za ukupnu javnost. Prema nekim mojim informacijama, mislim da on nikako nije očekivao ovakav ishod niti se pripremao za ovo što se desilo", rekla je ona. "Činjenacija o kojoj se pričalo, a koja je podstrekivana i od samog Miškovića, je bila da se on sada oseća jačim nego ikada. Danas vidimo koliko je ta procena bila pogrešna. Postojale su priče da mu upravo ova konstelacija kako je formirana vlada u potpunosti odgovara, a jasno je da ne samo da je potpuno pogrešna procena nego je jasno i da nije u pitanju politički progon nego da su u pitanju konkretne istražne radnje i konkretne poslovne aktivnosti", rekla je Forcanova za B92. Po njenom mišljenju najbolju poruku o celom "slučaju Mišković" dao je pre nekoliko dana minstar pravde Nikola Selaković. "Mislim da je najbolja poruka u njegovoj rečenici da je gospodin Mišković prethodnih 20 – 25 godina pozivao na slušanje i na saslušavao i da je došlo vreme da njega neko sasluša. Ovo je ključna rečenica i u ovoj rečinici gospodina Selakovića sadržane su sve aluzije koje postoje godinama na evetnualne neprimerene aktivnosti i pritiske koje su trpeli svi oni koji su se našli kao prepreka na putu do ostvarivanja određenog cilja, koji se nisu povinovali određenoj volji i koji su smogli snage da izaberu neki drugi put. Ta jedna rečenica zapravo govori sve ono što se godinama sluša, analizira, insinuira", smatra Milka Forcan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Hleba i igara. E sad, što se tiče igara, discipline su brojne, npr. skok u vis, skok u dalj, skok u mestu, skok u dubinu, skok u širinu... Kako kome zgodno. E još samo da utvrdimo to oko hleba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ne znam detalje za slucaj Miskovica, ali postoji mogucnost zloupotrebe privatnog preduzeca od strane vlasnika. Bancarotta fraudolenta [modifica]È prevista dall'art 216 RD 267/1942; di questo reato è chiamato a rispondere l'imprenditore fallito che abbiadolosamente: prima o durante il fallimento: distratto, occultato, dissimulato, distrutto o dissipato, in tutto o in parte, i suoi beni, ovvero, al fine di arrecare danno ai creditori, abbia esposto o riconosciuto delle passivitàinesistenti; prima del fallimento: sottratto, distrutto o falsificato in tutto o in parte, al fine di procurare a sé o ad altri un ingiusto profitto o al fine di procurare danno ai creditori, i libri e le altre scritture contabili o li abbia tenuti in modo tale da rendere impossibile la ricostruzione del patrimonio o del reale movimento degli affari; prima o durante la procedura fallimentare: eseguito pagamenti o simulato titoli di prelazione, al fine di favorire alcuni creditori a danno di altri. La pena, per le prime due ipotesi, è della reclusione da 3 a 10 anni; per la terza, da 1 a 5 anni. Pena accessoria, di non secondaria importanza per la tutela del corretto svolgimento delle attività economiche, è l'inabilitazione per 10 anni all'esercizio dell'impresa commerciale e l'incapacità, per la stessa durata, ad esercitare uffici direttivi presso qualsiasi impresa. Si procede d'ufficio e la competenza è del tribunale in composizione collegiale. Sono applicabili le misure cautelari personali; l'arresto in flagranza è sempre facoltativo; il fermo è consentito per le prime tre ipotesi. Do 10 godina robije za izazvani bankrot predvideli su italijani Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Није противзаконито да се заради 2 милијарде динара. Које малверзације конкретно? Не видим овде конкретно кривично дело. Коме су украли и шта? Озбиљно питам, није ми јасно. Nije ni meni... i pre nego što skrenete dalje, postoje krivična dela u vezi sa izigravanjem poverilaca, namernim prouzrokovanjem stečaja i slično... ali koliko vidim Mišković nije optužen za to... izgleda da je kao i u dosadašnjim (političkim) optužnicama u pitanju čuvena "Zloupotreba službenog položaja"... za one koji nisu upoznati sa ovim biserom srpske jurisprudencije, navedeno krivično delo glasi: Službeno ili odgovorno lice koje iskorišćavanjem svog službenog položaja ili ovlašćenja, prekoračenjem granice svog službenog ovlašćenja ili nevršenjem svoje službene dužnosti pribavi sebi ili drugom fizičkom ili pravnom licu kakvu korist, drugom nanese kakvu štetu ili teže povredi prava drugog, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina. Kad se termini prevedu: Vlasnik firme koji iskorišćavanjem svog položaja kao vlasnika, pribavi sebi kakvu korist, kazniće se zatvorom. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Онда неко може да купи ЈАТ и да га расканта - да све потроши, ако жели, у Лас Вегасу. Мислим да те ствари треба мало боље протумачити. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Онда неко може да купи ЈАТ и да га расканта - да све потроши, ако жели, у Лас Вегасу. Мислим да те ствари треба мало боље протумачити. Onda Milan Nikolić može da kupi čokoladu i da je celu pojede, ako želi. Trebalo bi to regulisati... možda građani imaju bolju ideju šta bi Milan trebalo da uradi sa svojom čokoladom i ostalom imovinom... Grizzly Adams, Juan Valdez and florenntina је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука